Favoritter

Bag om DUFF: Her er vores favoritprodukter

duff

Vi har her på DUFF stillet os selv en svær opgave - nemlig at udvælge hvilke produkter, som har fået en plads i vores makeuptasker.

Selvom vi har et hav af forskellige DUFF produkter, så er Nadia, Neda og Caroline langt fra enige om hvilke produkter, der er deres makeup ”essentials”. Bliv klogere på, hvilke produkter vi er vilde med, og hvorfor vi netop er faldet for dem.

Nadia – ”Fluffy og volumen”

– Mine ultimative favoritprodukter, og dem jeg altid vender tilbage til, er Monroe, It Girl og Date Night vipperne. Monroe er den eneste kunstige vippe, som giver mig et lækkert spil med dens forskellige længder på vippestråene. Jeg elsker, at Monroe giver en følelse af, at den løfter øjet, så jeg opnår ”the perfect cat-eye look” uden lige. 

Monroe, 180 kr.

– It Girl er for mig den perfekte medium glam vippe, som giver en illusion af, at jeg bare er ”born with it”. Altså at jeg ligefrem er velsignet med lange, smukke dådyrsvipper fra naturens side. Vipperne er så ”fluffy” på den helt rigtige måde, da de hverken er for meget eller for lidt. 

It Girl, 200 kr.

– De dage hvor jeg ønsker lidt ekstra volumen er Date Night helt klart mine ”go-to” vipper. De her tre vipper er en fast del af min rutine, som jeg bare ikke kan undvære!

Date Night, 200 kr.

Caroline – ”Plejende, pletfri og perfekte”

– Jeg elsker vores Supreme Lash Mascara, den er simpelthen så nem at påføre og bygge op. Børsten gør, at jeg kan komme helt ind til vipperoden, så mine vipper, og mine øjne i det hele taget, fremstår intense og markerede. Så er det også et stort plus, at mascaraen samtidig plejer mine vipper, når jeg har den på. Og det er bestemt en rar tanke at have in mente, når jeg har den på, da jeg undgår at mine vipper udtørrer og knækker. En anden ting er, at jeg mange gange har oplevet, at min mascara har været helt intakt selv efter mine cykelture fra kontoret og hjem, og endda når det har stået ned i stænger. Det elsker jeg!

Supreme Lash Mascara, 180 kr.

– Trophy Wife er min absolut yndlingsvippe med et stort Y. Jeg elsker, at jeg kan bruge den til alt - til hverdag, hvis jeg vil gøre lidt ekstra ud af mig selv, eller til en festlig aften med en perfekt winged liner. Den komplimenterer mit øje rigtig godt, da den sørger for at åbne og indramme mit øje. Og så elsker jeg 3D effekten i vippen, som gør, at det ligner mine naturlige vipper bare lidt (meget) pænere.

Trophy Wife, 200 kr.

– Sasha Fierce er faktisk en ny favorit, som jeg har fået! Den er bare den perfekte ”mellem ting”, så jeg stadig får noget fylde og længde, men uden at det bliver for meget.

Sasha Fierce, 200 kr.

– Jeg har i laaaang tid været en ”sucker” for Twiggy, når det kommer til det mere naturlige look. Det er en vippe, som jeg ALTID har på på ferier, og når jeg skal ud at opleve verden. Så er jeg sikker på, at jeg altid er klar til det perfekte (og kiksede) turistbillede.

Twiggy, 180 kr.

Neda – ”Cat-eyes til hverdag”

– De produkter, som har gjort den største forskel for mig, er uden tvivl Au Natural, Trophy Wife og Goal Digger vipperne. Au Natural har for mig udrettet mirakler i min makeup-rutine. Vipperne egner sig perfekt til hverdagsbrug, da de ”adder” lidt ekstra til et naturligt look. 

Au Natural, 200 kr.

– Trophy Wife er de vipper, som alle bør kende. De giver den perfekte cat-eye effekt, som flatterer de fleste øjenformer. Jeg bruger Trophy Wife næsten hver dag og til alle anledninger. Hvis jeg har haft for kort tid om morgenen, har jeg altid vipperne med i tasken, for så kan jeg på fem minutter være klar på hvad end, dagen bringer. Hvor som helst og når som helst. 

Trophy Wife, 200 kr.

– Goal Digger er bestemt også en af mine favoritter, da dens runde form er med til at åbne mine øjne og giver et friskt pust til mit look. Den gradviste sammensætning af vippestråene med både korte og lange hår er dét, som virkelig giver et flot udtryk. Jeg er kæmpe fan.

Goal Digger, 200 kr.

 

 

 

Læs næste

Sæsonens beauty-favoritter
Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner