Black Friday hos DUFF: De unikke fund

Black Friday hos DUFF: De unikke fund

Black Friday hos DUFF: De unikke fund

 

For ti år siden havde de fleste af os rynket forundret på panden, hvis vi havde sat et kryds i kalenderen og lagt planer om at bruge hele vores fredag på at shoppe store tilbud på Black Friday. Men i dag er den amerikanske tradition rykket ind på dansk jord og er ligefrem blevet en vigtig dag for tilbudsjagere.

Black Fridag fejres efter den amerikanske tradition, Thanksgiving, som afholdes den fjerde torsdag i november dagen før Black Friday. Den første nedskrevne brug af ”Black Friday” ses tilbage i 1951, hvor det på daværende tidspunkt ikke handlede om gule mærker eller shopping, men derimod at en stor, påfaldende mængde ansatte, der ”sygmeldte” sig dagen efter Thanksgiving. Årsagen bag dette er selvfølgelig nem at gennemskue, eftersom Thanksgiving-tordagen er en helligdag, og mange af de ”syge” blot ønskede en ekstra fridag dagen efter. På den måde kunne mange få en lille ferie med fire fridage i træk sammentalt med weekenden.

Black Friday er trods alt ikke lige så ”vild” i Danmark, som det er i USA, men har dog stadig fået sin særlige plads i kalenderen – og her hos DUFFLashes har vi også valgt at give jer nogle lækre tillbud, som I kan nyde godt af!


De specielle tilbud

30% på vores Sasha Fierce vipper, som er en smule længere imod enden, hvilket giver et let “løft” til vippelooket.

30% på vores Au Natural som er 4-11 mm. fra det indre til det ydre af vippen, hvilket giver en diskret længde og volumen.De store tilbud


Du får hele 20% på alle vores kunstige øjenvipper, Surpreme Lash Mascara, Perfect Lash Adhesive Liner – både sort og klar – samt sorte Eyelash Glue.

Hele 50% får du på vores Synthetic Single Lashes, som indeholder en fin æske med fire forskellige længder og antal buketter, som giver dig uendelige muligheder for at kreere dit ønskede look.

 


Helt unikt får du også 40% på vores makeuptaske og Lash Partfolio, hvor du både kan opbevare alle dine skønne vipper og andre makeupprodukter.

40% på vores So Me vipper som er designet af den danske influencer og Youtuber Camilla Frederikke. Og du slipper ikke – for du får også 40% på Olivia vipperne, som er designet af influencer Olivia Salo. Vipperne giver en unik cat-eye-effekt med dens sammensætning af vippehår.

De samlede pakke-tilbud

20% på Starter kit som er en æske med Au Natural vipperne, den hvide DUFF vippelim og Easy Lash Applicator.

Eyelash Tool Kit får du også 20% på, som indeholder alt det, du har brug for at påsætte dine kunstige vipper - øjenvippe applikator, vippesaks og en øjenvippebukker.


Pakken med 3x Red Carpet vipperne bliver nedsat med 15%. Med disse vipper opnår du et glamourøst vippelook med en masse volumen og længde.

Tag et smug kig inde på vores hjemmeside, hvor du i vaskeægte Black Friday-ånd vil opleve mange flere tilbud på vores kunstige øjenvipper såvel som andre kosmetiske produkter!


Læs næste

Makeup trends efterår og vinter 2020
Coverbillede til guide om påsætning af falske øjenvipper