Black Friday og Cyber Monday tilbud 2022

Black Friday og Cyber Monday tilbud 2022

Hvis du er typen, der elsker at købe makeupprodukter på tilbud (*op med lappen*), for så har vi rigtig gode nyheder - Black Friday og Cyber Monday 2022 er nemlig lige rundt om hjørnet. Hvis der er ét tidspunkt på året, som er de bedste dage til at shoppe amok og købe nyt makeup, så er det Black Friday og Cyber Monday, om end du ønsker at fylde dit lager op eller købe et par tidlige julegaver (måske til dig selv).

Mange af os føler måske tit, at vores yndlingsmakeup, såsom mascara, falske øjenvipper, press-on negle eller bryngel, sjældent kommer på tilbud. Men når Black Friday og Cyber ​Monday rabatterne endelig ruller ind, så får vi endelig chancen for at købe alt vores yndlingsmakeup til de bedste (og billigste) priser.

Bliv hængende, for efter du har læst med her, vil du med stor sandsynlighed begynde at lave en lille opsparing til årets største shoppingsdage.

Husk at kigge med her på DUFFBEAUTY på Black Friday og Cyber Monday, for vi har også samlet nogle af vores bedste rabatter og billigste tilbud på makeup, tilbehør og press-on negle, som du helt sikkert ikke vil gå glip af!

Hvornår er Black Friday 2022?

I år er Black Friday den 25. november 2022, dagen efter Thanksgiving. Men nogle mærker (især hos DUFFBEAUTY) vil begynde at give tilbud og rabatter allerede en uge før og vil forlænge rabatterne til Cyber ​​Monday (28. november). Så hvis du er ude efter nogle gode tilbud hos DUFFBEAUTY, så tjek tilbuddene lidt før og få fat i dem tidligt, så produkterne ikke bliver udsolgt. 

Hvad er de bedste Black Friday og Cyber ​​Monday makeuptilbud 2022?

Heldigvis for mange af os kommer der tonsvis af skønheds- og makeuptilbud til Black Friday og Cyber ​​Monday. De fleste makeupbrands og butikker har Black Friday tilbud, hvor du kan forvente rabat på produkter lige fra parfume, ansigtspleje og krøllejern til eyeliner, foundation og press-on negle. Priserne og tilbuddene er selvfølgelig forskellige alt afhængig af, hvor du shopper – det er derfor en god idé at lave en liste med produkter, du gerne vil købe, og tjekke hver butik og hjemmeside i god tid!


DUFFBEAUTY Black Friday og Cyber Monday tilbud

Her i november måned vil du kunne opleve en række rabatter og tilbud på Black Friday og Cyber Monday! Du vil kunne købe press-on negle, falske øjenvipper, makeup og meget mere til nedsatte priser. Så hvis du har brug for nogle nye vipper, eyeliner, falske negle eller andet makeup, så hold løbende øje på Black Friday-tilbuddene her på vores hjemmeside!

 

Læs næste

Nemme og uhyggelige Halloween makeup-idéer til 2022
Inspiration til negle: Nemme negle til julens mange fester