Press-on nails

DUFF's Guide til Press-On Nails

DUFF's Guide til Press-On Nails

Få salon-lignende negle på få minutter!

Alt du skal vide om vores genanvendelige press-on negle, lige fra de forskellige styles til how-to guides om påføring og aftagning.

Vores populære press-on negle fås i seks smukke designs og former, så du altid kan finde en (eller flere😇) der passer til dig!

Alle DUFFBEAUTY's Reusable Press-On Nails kommer i en æske med medfølgende neglelim, buffer og neglefil, så du kan tage dine negle i brug med det samme. 

Sådan påsætter du dine press-on negle

Vi har gjort det nemt og bekvemt at få smukke negle, som du selv kan lave på ganske kort tid. Du kan spare en masse tid og penge (og hvem er ikke fan af det?🙌) på at lave dem selv - og bare rolig, der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller udtrykket 😍

Med få nemme og hurtige steps kan du opnå salon-lignende negle - lad os vise dig hvordan!

Først og fremmest er det vigtigt, at du altid påfører dine press-on negle på rene, tørre negle.

Husk at buffe dine negle og rens af med neglelakfjerner, for at fjerne eventuelle støv -og olierester, som naturligt sidder på neglene. Du er nu klar til påsætningsprocessen💅

1. Vælg den størrelse, som matcher dine naturlige bedst. Vores negle er markerede med numre på indersiden, som gør det let at finde et perfekt match. 

2. Påfør limen på dine naturlige negle, og vent 3-5 sekunder på, at limen bliver klæbrig

3. Påfør derefter dine press-on negle. Start med at placere den helt tæt på neglebåndet og sørg for at holde neglen lige. Pres ned i ca. 30 sekunder. 


Sådan fjerner du dine press-on negle

Når du gerne vil fjerne dine press-on negle, er det også en simpel process.

Husk, at du aldrig bare må hive i neglen, eller tvinge den af, da dette kan skade din naturlige negl. 

Alt du skal gøre er, at lægge dine fingre i blød i varmt sæbevand i 20-30 minutter. På den måde bliver limen stille og roligt opløst, og du kan løsne neglene forsigtigt fra siderne og tage dem af. 

Bonus: DUFFBEAUTY's Press-On Nails er genanvendelige, så du kan bare gemme dine negle til senere brug en anden dag 💖

 

En style til enhver lejlighed

 

Vores bestseller negle design er vores Cappuccino Swirl negle, som er inspireret af swirl nail-art trenden, og har de fineste brune swirls på en nude base. De er mandelformede og har en medium længde.

Hvis du elsker vores Cappuccino Swirl, vil du elske Milky Swirl! Disse smukke negle har det samme fine swirl design og form, bare i en hvid udgave. Super classy og fine!

Til dig, der elsker en klassisk, hvid manicure - men gerne vil have et lille ✨twist✨. Disse sofistikerede negle er en coffin shape, og kommer i en medium længde. 

 

Elsker du en klassisk, fransk manicure men søger en måde at switch it up a bit? Så anbefaler vi vores smukke, sorte og nude version, som kommer i en oval form med naturlig længde. 

 

Et stilsikkert valg til dig, der søger et elegant, feminint udtryk. Neglene er en smuk gammel rosa farve er en coffin shape med medium længde.

 

Til dig, der er fan af den populære babyboomer stil og elsker en god accent nail, ville vi klart anbefale Marble Arch. Neglene har det smukkeste fade-design med et touch af marmor på én af neglene, og kommer i en firkantet form i medium længde.

 

Vidste du, at vores Press-On negle er customisable?👀 Du kan nemlig files og lakeres, lige som du vil!

Læs næste

Sunday self-care med DUFF
Valentinsdag: Føl dig inspireret af 4 ultimative datelooks