Makeup

DUFFs innovative tilgang: Perfect Lash Adhesive Liner vinder Årets Innovation

DUFFs innovative tilgang: Perfect Lash Adhesive Liner vinder Årets Innovation
DUFF teamet er taknemmelige for vores to nomineringer ved Danish Beauty Award 2021 og ikke mindst at blive kåret til Årets Innovation. Vi er stolte af, at vores Perfect Lash Adhesive Liner løb med sejren, og at DUFFs makeupprodukter bidrager til at inspirere andre til at forenkle måden at påføre makeup.

Med DUFFs innovative og bæredygtige tilgang til skønhed og makeup, tilstræber vores makeupprodukter at skabe enkelte men forførende resultater. Nøgleordene bag vores produkter er nemlig innovation og funktionalitet, der tilsammen åbner muligheder for at forenkle måden at lægge makeup - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og til en overkommelig pris. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du gør din makeup-rutine nemmere med nogle af DUFFs mest nytænkende produkter.


DUFFs mission er at udvikle og skabe produkter af højeste kvalitet baseret på enkle, kreative metoder, der hjælper enhver med at skabe et kompromisløst look. Derfor spiller genanvendelighed og vores unikke 2-i-1 løsninger en stor rolle i produkterne, da du med få simple tricks kan gøre påsætningen af falske vipper nemmere og påføring af makeup lettere.

Bæredygtige genveje til skønhed

Kunstige øjenvipper findes i alverdens afskygninger, længder og størrelser. Men man kan tit føle sig fortabt i beauty-universets mange valg og muligheder. Derfor er DUFFBeauty's kunstige vipper måske den rette løsning for dig. For med DUFFs brede udvalg af forskellige vippe styles, kan du være sikker på, at du finder et par, som matcher dine øjne og dit behov. Udover at vipperne er nemme at påsætte, så er de også genanvendelige, derfor behøver du ikke smide dine falske vipper ud efter hvert brug. Du kan med den rette pleje vedligeholde kvaliteten af dine DUFFLashes, og hermed sikre dig, at du kan genanvende vipperne op til +25 gange. Genanvendelige produkter er nemlig både godt for klimaet og din pengepung!

Du kan læse mere om, hvordan du vedligeholder vipperne her.

Innovative, inspirerende 2-i-1 metoder

Især tre af vores produkter bør få en plads i din makeuptaske. Perfect Lash Adhesive Lineren løb med prisen Årets Innovation, da dens innovative 2-i-1 løsning har gjort påsætningen af falske vipper langt nemmere hos danskerne. Produktets multifunktionalitet gør, at den fungerer som vippe lim og eyeliner. Derfor kan du med limlineren springe over, hvor gærdet er lavest og vinke farvel til ”øvelse gør mester” princippet!

Winged eyeliner er et smukt 'touch' til øjenmakeuppen, men teknikken kræver ofte lidt øvelse at mestre. Derfor har DUFFBeauty udviklet vidunderproduktet, der på få sekunder gør, at du kan mestre kunsten at lave en perfekt winged eyeliner! Master Stamp & Stroke Liner er nemlig med dens specieludviklede 2-i-1 funktion velegnet til at forenkle måden at påføre eyeliner. Knivskarpe, ensartet vinger på begge øjne i løbet af få sekunder! Og med denne teknik slipper du for at bøvle med uensartede vinger og upræcise streger.

Mascara er danskernes foretrukne produkt, der nemt kan give selvtilliden et ekstra ”boost”. Men Supreme Lash Mascaraen har dog sin egen charme, da den samtidig plejer og beskytter dine vipper med sine nærende ingredienser. Noget unikt, som du ellers ikke opnår med hvilken som helst anden mascara! Med andre ord har mascaraen en ekstra styrkende og plejende effekt, da den med bl.a. ingredienserne Biotin og Castor oil, giver dig et længerevarende resultat med sunde, lange øjenvipper. Et musthave, der plejer og styrker hvert vippestrå, forebygger tab af vipper og i nogle tilfælde kan fremme vippevæksten. Alt dette uden at du går på kompromis med din sædvanlige mascara-rutine. Voila - det bedste fra to verdener! 

Læs næste

Sæsonens beauty-favoritter
Snyd dig til en solkysset hud med makeup