Negle

Inspiration til negle: Nemme negle til julens mange fester

Inspiration til negle: Nemme negle til julens mange fester

Den absolut bedste del af julen og hele december måned (bortset fra gaverne, selvfølgelig) er julefrokosterne og at blive klædt på fra top til tå – og ja, det inkluderer også at lave en smuk, salonlignende manicure.

For at hjælpe dig med at komme i julestemningen, har vi fundet de nemmeste og smukkeste negle designs og idéer til jul. Om end du kan lide naturlige negle til jul, eller du vil give den lidt ekstra gas med forskellige farvede-, mønstrede- eller glimmer negle , så er vi sikre på, at vi har et neglelook, der kan fuldende dit jule-outfit.

Bliv ved med at scrolle for at få inspiration til nogle af de mest festlige og nemme negle, du kan lave derhjemme - lige fra negle med fransk kant og falske negle til glimmer negle. For de her jule-inspireret negle vil helt sikkert imponere dine kolleger til julefrokosten eller din familie juleaften.

1. Enkle og flotte julenegle

Hvis du ønsker en rød manicure denne jul, så bør du få fingrene i DUFFBEAUTYs nye, press on negle. Bloody Mary har den perfekte, festlige farve, hvis du vil have falske, røde negle på få minutter, da neglene er nemme og hurtige at lave, selv for begyndere! De kunstige negle passer perfekt til enhver julefrokost eller familiesammenkomst, da de er enkle, men smukke og feminine.

Hvis du ikke har fået fingrene i de kunstige negle Bloody Mary endnu, så bør du hvert i fald skrive det på din ønskeseddel – for de er bestemt også perfekte til andre anledninger (især Valentinsdag)! Desuden kan neglene bruges igen og igen, så du kan med fordel investere i de genanvendelige press on negle og finde dem frem igen til nytår eller Valentinsdag.

Psst, vores falske negle er også begyndervenlige!


2. Glimmer negle med fransk kant

Til jul behøver dine negle ikke nødvendigvis at være lakeret i de klassiske julefarver såsom grøn, rød og guld. Brune, glimmer negle kan lige så nemt skabe et smukt negle design til jul! Påfør lidt glimmerneglelak på halvdelen af dine matte, franske negle, og dine negle med garanti føre dine tanker over på en lækker honningkage på en kold vinteraften.

Manicuren vil helt sikkert stjæle rampelyset til julefrokosten med dens glansfulde kant. Desuden har neglelooket en fed, festlige twist til den ellers klassiske franske manicure (som også altid er en stilsikker vinder til julearrangementerne. Se bare vores press on negle Modern French, som er vores klassiske franske negle).

3. Metalliske negle til jul og nytår

Jul på en metallisk og eventyrlig måde. Skønheden ved dette neglelook er, at det er så nemt at lave selv derhjemme: (1) Bare vælg nogle skinnende neglelakker i nogle metalliske nuancer, der matcher vinter, jul og nytår (2) Lakér hver negl en komplementær metallisk farve, (3) gentag farverne på den anden hånd, og (4) vælg nogle smykker og et outfit til julefrokosten eller juleaften, der matcher farvespillet. En nem neglekunst og absolut nogle stensikre jule negle til december 2022!

4. Røde negle med guld detaljer

Dine negle til jul kan sagtens være simple og enkelte. Se for eksempel denne sofistikerede røde manicure med guld detaljer – den ser måske svær ud at genskabe, men den er faktisk ret enkel. Påfør en dyb eller bordeaux neglelak på dine naturlige negle, lad det tørre, og brug en tynd pensel til at tegne en halvmåne i guld langs kanten af hver negl. Afslut negledesignet med en blank top coat, så du undgår at dine negle krakelerer under julemiddagen, og for at få lidt ekstra glans.

5. Nemme bordeaux negle til jul

En dyb, rød manicure til jul går aldrig af mode. Hvis du også er ellevild med den gyldne og røde manicure, men måske foretrække manicuren uden en guld neglelak, så er disse DUFFBEAUTY press on negle et perfekt match for dig. Very Vamp er et par klassiske, falske negle, der har en dyb bordeaux farve med perlemorseffekt.

De kunstige negle er minimalistiske med deres røde farve, men helt uden at være kedelig, da dens skinnende overflade tilføjer det perfekte julestrejf. Very Vamp skaber den perfekte julestemning, og dens enkelte negledesign passer til enhver anledning og ethvert festligt outfit denne sæson!

6. Glimmernegle til jul og nytår

Findes der en nem måde at få din manicure til at se festlig og glamourøs ud på? Ja, svaret er nærmest oplagt; Glimmerneglelak. Det glitrende udseende forvandler øjeblikkeligt dine negle, og gør dem julevenlig uden at være for meget.

Det bedste ved glimmerlak er, at det bogstaveligt talt aldrig falder af, så du kan faktisk påføre den taktisk. Hvis du påfører neglelakken til julefrokosten, holder den sikkert til juleaften og nytår (måske endda til Valentinsdag, ho ho). Glimmernegle kan fungere til enhver fest i december, selvom du bruger en blå, rød, sølv eller grøn glitterneglelak. Du kan også vælge at male din ringfinger i en anden neglelak, hvis du vil skabe et festligt farvespil.

7. Hvide swirls negle til jul

Du behøver ikke have julekranse, honningkager eller juletræer på neglene for at føle, at de passer til julefrokosten. Disse hvide swirls er et moderne bud på et negledesign til jul.

Hvis du ikke er pro til nail art, så bare rolig! For med DUFFBEAUTYs falske negle kan du nemt genskabe dette swirly neglelook. Milky Swirl er, ligesom vores andre press on negle, nem og enkel at påføre – altså en oplagt måde at lave dine negle hurtigt inden julefrokosten. Desuden holder de falske negle op til tre uger, da de har en salonkvalitet, så du er sikret til både julefrokoster, juleaften og nytårsfesten!

8. Røde og hvide snefnug-negle

Der er nok ingen tvivl om, at mange af os går og håber på en hvid jul i år. Hvis du ikke kan vente til dagen, hvor sneen (måske) falder, så kan du nemt komme i julestemning med disse negle med fine snefnug. Brug en rød neglelak på alle dine negle, lad neglelakken tørre helt, og mal derefter snefnugene eller snyd dig til mønstret med nogle jule negle stickers.

Kombinationen af rød, glitter og hvide snefnug er en oplagt måde at lave en festlig julemanicure.

Læs næste

Black Friday og Cyber Monday tilbud 2022
vippetekniker