Makeup

Makeup Trends i 2023 - Sephora Favoritter

Fugt og pleje er fokus for makeup trends i 2023

Året er skudt godt igang, og vi har samlet de største makeup trends i 2023. Når det kommer til årets make-up, giver runway’en klare fingerpeg til lette og legende looks. 2023’s største trends tyder på bar glossy hud, glitrende øjne og skinnende læber.


Top 5 Makeup Trends i 2023

Der er mange nye makeup trends i 2023 der kæmper om pladsen. Ser vi på store it-girls som Hailey Bieber og de helt store modehuse er der klare tegn på favoritterne. Årets tema ville næsten kunne betegnes som “Fugt og Pleje”. Stort set alle trends på listen, skinner nemlig igennem med et ægte Clean Girl look. 

Glass Skin


Selv Forbes ved det! En lækker glowy hud er intet nyt, men den skønne bare hud fortsætter her i 2023. Desuden er beskyttelse og næring blevet stort, så frem for foundation og glowy primer, er der i stedet fokus på SPF, Skin Tints og lækre plejende BB-creams. 
Sunkissed skin er altså skiftet ud med en velplejet fugtbombe.
Vores favoritter til Glass Skin er disse skønheder:

THE INKEY LIST - 100% Mineral UV-Filtre
Det vigtigste trin i enhver hudplejerutine er SPF. Solen stråler ælder og udtørrer huden drastisk. The INKEY List Daily SPF 30 Sunscreen giver dig bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

ERBORIAN - Ginseng BB Cream
Ginseng BB Cream 5-i-1 er i en koreansk formel for skabe den helt perfekte hud, helt usynligt. Denne multifunktionelle formel er baseret på koreansk teknologi, som er kendt for innovative og plejende formularer. Din hud bliver synlig glattere, smukkere og blødere, med en silkeagtig følelse.

MILK - Sunshine Skin Tint
En ren, light coverage, tinted mieral, SPF 30 serum, der dækker alle hud behov. Denne formel kombinerer hudpleje, makeup og solbeskyttelse i et let trin: et vægtløst serum, der efterlader din hud til at ligne hud. Med SPF 30 dækningAngelic Glitter

it-girl Hailey Biebers glitrende øjenmakeup der giver et eventyrligt wet-look
@haileybieber

En bølge af glitter strømmer ind over os. Vi fik først blod på tanden da det vidunderlige univers af Euphoria trak ind over skærmen, men nu er det altså kommet hjem i en hverdags-venlig form. Sart “naturlig” glitter der blot lige titter frem, giver et smukt Angelic look. Disse ser næsten usynlige ud men giver en eventyrlig shine som lyset falder over øjet. Det er en fantastisk måde at få et smukt “wet look”, der holder hele dagen.
For alle Makeup Trends i 2023 er dette en super elegant måde, at gøre lidt ekstra ud af dagens look.
Påfør en smule brun mascara og dub lidt glimmer let over øjenlåget for et lækkert naturligt dagslook. Forstærk looket til aften med en lækker liner.
Her er nogle af vores bedste bud på skinnende eventyrlige øjne:

HOURGLASS - Scattered Light
Smuk naturlig farve der giver øjet en fugtig glans. Match evt. tonen til din egen hudfarve for det bedste match til hverdags-looket.

MAKEUP FOR EVER - Amber White Glitter
Magisk shine der skifter mellem blå og lyserød alt efter lyset. Denne glitter er lidt mere dristig men er nem at style til både hverdag og fest.

Cat-eye Lashes

@duffbeauty Mit favoritlook med Extended Lash Kit C1✨ Intense Cat-Eyes på blot 5 minutter #cateyelashes #makeup #womanownedbusiness #trend #fypシ #makeuptutorial #lashextensions #diylashextensions ♬ Escapism. - RAYE & 070 Shake

Endnu en genganger er cat-eyelashes. Dog ser vi fremtrædende at vi foretrækker dem som lash clusters. Dette gør nemlig at man helt selv kan tilpasse dem, og at de holder længe. Med clusters kan du nemt tilpasse dramatikken i det område af øjet du foretrækker.
Leder du efter de perfekte cat-eye lashes har vi 3 gode bud. 

MONROE LASHES
Med Monroe får du et flirtende 'cat-eye'-look, der tilfører ekstra volumen og gradvis længde.

EXTENDED LASH COLLECTION 
Extended Lash Kit er et nyt og innovativt vippe-system som gør det nemt og hurtigt at opnå et salon-lignende eyelash extension look der holder i op til 7 dage! V1 pakken er for ekstra volumen og C1 er den klassiske længde. De kan tilpasses til netop din øjenform med de forskellige længder. Placér de længste i de yderste af øjet og så de kortere mod midten.

Blush Flush 

selena gomez med monochrome blush look fra rare beauty
@rarebeauty

Blush-toget fortsætter og gerne i monochrome looks. Brug den samme blush på både kinder, øjne og læber, for et yndigt fuldendt look. Farven trækker disse områder frem, på en frisk men simpel måde. Slut det lette look af med lidt mascara og en brow gel. Et nemt hverdagslook som helt sikkert bliver en klar vinder i sommervarmen! Af alle Makeup Trends i 2023 er dette det nemmeste. Desuden er det super nemt at friske op i løbet af dagen, et enkelt Multi-produkt fylder ikke meget i tasken.
Her er vores favoritter til dette look:

BENEFIT - Floratint Lip & Cheek Stain
Den ikke-tørrende formel er nem at påføre og opbygge, og føles let og behagelig på læberne. Påfør ét lag for en naturlig, let antydning af farve, eller påfør flere lag for en mere livlig farve. 

RARE BEAUTY - Melting Blush
Denne førsteklasses vandresistente rouge kombinerer pigment med en ikke-fed blanding af tynde olier og pudder, hvilket resulterer i en naturlig blush på dine kinder. Den tynde, flydende creme smelter ved kontakt med huden og giver en jævn fløjlsagtig finish, som ikke tilstopper porerne. 

ILIA - Multi Stick
Træk nyt liv ind i din blush. Denne ultra flatterende to-i-en glider let på kinderne og læberne for en blød af smøragtig farve, der smelter ind i huden. Let at påføre, let at bære og frisk finish.


Wet Vinyl Lips

@christxiee Reply to @itzgemmaplayz ♬ the joke is on you. icarly - Kate

Matte læber er helt ude. Vi vil have fuld fugt og gerne farvet. Ligesom huden skal læberne være helt glaserede. Her er der fokus på high-gloss lip butters, og juicy formularer der ikke fedter, men fugter og blødgør. Igen er det tydeligt at se hvordan pleje er trender gennem dette års skønhedsprodukter, og det er da helt forståeligt. Hvem vil ikke have multifunktionelle skønhedsprodukter der både giver et lækkert look, men også forbedrer huden løbende.

TARTE - Maracuja Juicy Lip Plump
Alt-i-en plumping pomade, gloss, farve & pleje. Fugter og udglatter med hyaluronsyre & mere end 10 superfrugter. Denne cremede formel føles behagelig, aldrig klistret eller tør.

FENTY BEAUTY - Gloss Bomb Heat
Det innovative Plump Job Complex indeholder en blanding af ingredienser designet til at levere unægtelig smukke læber. Rig på sheasmør blødgører den læberne, mens det det skinnende våde-look maksimerer volumen.

FENTY BEAUTY - Color Drip Lip Cream
Fenty Beautys bedst sælgende gloss - nu med ren, cremefarve. Ingen glimmer men uimodståelige glans!

Læs næste

Røde negledesigns: Få inspiration til din næste røde manicure
med farveteori kan du finde den perfekte makeup til din øjenfarve