Trends

Negletrends for sommer 2022

sommernegle

Sommer 2022 er officielt skudt i gang, og hver gang en ny sæson begynder, giver det den perfekte anledning til at teste en ny negletrend af og eksperimentere med et smukt, sommerligt negledesign.

Så udover at afprøve årets sommer makeup-trends, får du her sommerens mest dominerende negletrends. For hvis du ligesom os kan lide at lege med neglearts og genopfriske din manicure-farvepalette, når årstiderne skifter, så er sommeren den perfekte måde at matche de varme solskinsdage og lyse outfits med din smukke manicure.

Så find dine mest farverige neglelakker frem og føl dig inspireret af disse sommerlige negletrends og ideer for 2022, som bestemt er værd at screnshotte til din næste manicure.

Her er sommerens smukkeste negleinspiration for farvede negle, mønstrede negle og falske press on negle til dig! 

Minimalistiske negle

Denne minimalistiske negleart har virkelig fået sit gennembryd, da den er nem at lave, og blomsterne kan skiftes ud med alle regnbuens farver. Det er en fantastisk nyhed, hvis du gerne vil sætte et personligt og farverigt præg og få din manicure til at passe til outfittet.

Heldigvis behøver du ikke de vilde professionelle skills for at genskabe dette feminine, iøjnefaldende neglelook, for selv nybegyndere kan lave de fine blomster.

Du skal blot bruge en nail dotting tool, tandstik eller en hårnål til at prikke blomsterne. Og hvis selv dét er for svært, så kan du snyde dig til looket med et par søde neglestickers, der kræver præcis nul kunstnerisk talent.

Wavy nails

Bølger og kruseduller er virkelig overalt lige nu. Og dine negle er den perfekte måde at ’tappe’ ind i trenden på. Find din lille, tynde neglepensel og fem af dine yndlingsneglelakker (jo lysere, jo bedre) frem, og mal forsigtigt en bølget linje ned langs midten af ​​din negl. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for farvespillet og formen på bølgerne. Afslut derefter dine smukke negle med en topcoat for at få en flot glans, og så neglene ikke krakelerer og skaller i løbet af ingen tid. 

De fine bølgede neglearts findes i et væld af varianter, så du kan eksperimentere med både former og farver. Er du ikke en pro til neglekunst, kan du også snyde dig til denne wavy negletrend med vores salonlignende press on negle. Golden Peach er et par smukke falske press on negle, der er inspireret af sommerens negletrend, så du hurtigt og nemt kan lave en professionel sommer manicure selv! 

Psst, hvis du ikke vidste det, så er alle DUFFBEAUTYs kunstige press on negle begyndervenlige og genanvendelige, så du kan lave dem hurtigt selv og bruge neglene igen og igen (win-win!).

Marmor mønsterede negle

Der findes et par måder at genskabe marmornegletrenden denne sommer. Den første måde er ved at dryppe prikker af neglelak på din negl og hvirvle dem rundt med en tandstik eller hårnål, til du får et fint mønster på neglene. Den anden måde er vandmarmor-neglemetoden, hvor du skal bruge en skål med vand, fortrukne neglelakker og lidt tålmodighed. Det er bestemt besværet værd, for du får virkelig nogle flotte mønstrede negle, der vil give de helt perfekte glam sommer-vibes.

Hot pink negle

Hot pink eller lyserøde negle er kåret til den officielle farve denne sommer – om end du ønsker det på neglene eller i garderoben. Nøglen til at genskabe denne manicure er: neglebåndsolie for at forhindre at dine neglebånd ser tørre ud, og en glansfuld, blank topcoat (og selvfølgelig det indlysende, en hot pink eller lyserød neglelak). En nem og hurtig manicure, der hverken kræver en tid hos neglesalonen eller pro skills!

Du kan også nemt og hurtigt genskabe denne sommerlige negletrend med vores Wild Berry press on negle, der nemlig er inspireret af sommerens helt store farve; lyserød. Og JA, de er virkelig de perfekte lyserøde press on negle, hvis du vil have nemme falske negle, der holder op til 3 uger og kan bruges igen og igen!

Neon og sommerlig

Denne pinke og orange neonkombination får tankerne over på alt, der indebærer sommer – is, cocktails og pool parties – hvilket måske netop er derfor neonkombinationen hitter især denne sommer. Negletrenden er bestemt mulig at genskabe derhjemme, især hvis du elsker at lege med neglelakker og lave din egen manicure. Pro tip: Brug negletape til at lave de sprøde og knivskarpe linjer på tværs af neglen på langfingeren.  

Moderne fransk manicure

Den franske manicure har over flere sæsoner gjort sit comeback, dog har den tidløse neglekunst fået en række moderne twists på flere måder – både i form, farve og mønstre. I stedet for at male den hvide franske kant lige over på neglene (som de klassisk fransk negle, ligesom vores begyndervenlige Modern French press on negle), så start fra siderne af hver negl og mal mod spidsen, hvilket skaber en skarp, smuk og hvid v-form.

Du kan også føle dig inspireret af vores moderne fortolkninger af den klassiske franske manicure, da de falske press on negle Double French og On The Edge giver franske-vibes med elegante twists med mønstre og farver.

Læs næste

bryllup
sommerlook