Negle

De flotteste negletrends i 2023

de flotteste negletrends i 2023

Det nye år betyder altså også en masse nye negletrends i 2023. Selv på Duff HQ, har det nye års negle været på programmet længe. Selvom vi ikke helt endnu kan offentliggøre den upcoming kollektion, kan vi lige tage et kig på de mange fine trends, vi har taget inspiration fra.

 

 Glazed Donut

Glazed Donut, har været på alles læber siden Hailey Biebers negle tog os med storm. Disse skønheder kommer i mange fine variationer. Den klare favorit er med en nude underlak efterfulgt af et iridescent pigment. Pigmentet kan både være Multi-chrome for lidt farve eller perlemor for en delikat shine. Uanset hvilken der kalder på dit hjerte, er denne style en af de helt store negletrends i 2023.

 

Tiger Eye

Tiger-Eye negle er et fantastisk look med masser af dybde. Disse skønne negle er lavet med en gel med magnetisk pigment. På den måde får hver negl en changerende shine der skifter i lyset, og giver et fantastisk liv. 
Denne style er fantastisk i en masse fine sæsonfarver, nudes til hverdagens look eller flirtende lyse farver til sommerens mange fester. Selv når vi går vinteren i møde, pryder denne style endda i mørke toner.

 

Subtle French


De tidligere år har vi fulgt den skønne klassiker franske negle. Men blandt negletrends i 2023, ser vi altså denne i en delikat version. Den franske negl har fået et simplificeret twist. Dette år er den franske tip nemlig helt let og tynd.
Modern French er et fantastisk bud på denne style, og er super nem at påføre. Press-on Nails er suveræne on-the-go eller når man bare ikke vil bruge alle sine penge hos en neglesalon. Desuden er de langtidsholdbare og kan bruges igen og igen.

 

Barbiecore Pink

BarbieCore-trenden har banet sig vej ind i 2022, men vi fornemmer altså at de pinke toner får endnu mere spil i negletrends i 2023. Barbie Pink er bold og slet ikke til minimalisten. Det er en stærk sommerfarve der pepper et hvert look op med varme og liv.

 

3D Details


Hvordan kan simpelthed kombineres med glitter og sten?
Dette fantastiske look er skønt og kan virkeligt skinne igennem. For at være ærlig er dette en personlig favorit. Designet er simplistisk og alligevel med et lækkert flair. 
3D-detaljer har haft sit løb i tidligere år, men nu kommer de altså igen med dette fine design. Pep det op eller ned med farver eller perler istedet. Det er super alsidigt og kan styles lige efter din stil. 

 

Metallic

Metalliske detaljer er fantastiske at kombinere med din stil. Smykker er en stable i ethvert stærkt look. Vi alle har en favorit, guld eller sølv - og hvorfor ikke lade dem fortsætte på vores negle?
Mønsteret kan du selv lege med. Om det er swirls eller franske tipper, er det metalliske en skøn detalje.

 

Årets pantonefarve til negletrends i 2023

Årets pantonefarver er altid et godt udgangspunkt. Disse farver er bygget på alle de store modetrends, og kommer til at dominere igennem hele 2023.

årets pantonefarve i 2023 er perfekt til fantastiske moderigtige styles

Hvert år udvælger Pantone årets farve og dette år er det "Viva Magenta".
Viva magenta er en lys, levende nuance af pink-lilla. Det er en syntetisk farve fremstillet ved at blande lige dele af røde og blå pigmenter. Den resulterende farve beskrives som en levende, fed og livlig nuance, der er perfekt til at tilføje en kvik farve til enhver styling.

Læs næste

brun mascara er den nyeste beauty-trend, og den er kommet for at blive
Den ultimative guide: Hvilke kunstige negle er bedst?