Negle

Røde negledesigns: Få inspiration til din næste røde manicure

Røde negledesigns: Få inspiration til din næste røde manicure

Er du også en af dem, der altid holder sig til de stilsikre nude neglelakker? Så er det tid til at bryde ud af din stil og byde velkommen til de røde negle. Vi har gennemsøgt Instagram for at finde de smukkeste røde negle, der giver dig lyst til at prøve forskellige negledesigns i rød – lige fra røde franske negle og glimmernegle til røde mønstrede negle. Plus, vi har nogle bud på falske negle, du kan shoppe for et nøjagtig match.

Uanset om du leder efter akrylnegle eller gelenegle, mønstrede negle eller glitternegle, fuld design eller bare farveanbefaling, har vi dækket enhver stil og smag, for at bevise én gang for alle, at røde negle ikke kun er perfekte til december.

Nogle af disse røde negledesigns er så enkle, at du nemt kan genskabe dem derhjemme, nogle kan snydes med falske negle, og andre vil måske kræve en aftale hos din neglesalon. Kig med her for at få inspiration til din næste røde manicure.

Elegante røde negle med fransk kant

Vi elsker dette twist på den klassiske franske manicure, der bruger to forskellige røde nuancer.

Og så er vi ellevilde med, at de røde franske negle er så enkle at genskabe derhjemme. For du skal blot bruge rød neglelak til at lakere hele neglen og derefter bruge en mørkerød til de franske spidser. Så simpel, men alligevel så elegant.


Røde glimmernegle

Leder du efter et par perfekte røde glimmernegle? Så har OPI en neglelak, som du bør få fingrene i.

Denne OPI neglelak i farven Raisin Your Voice er en festlig version af røde negle, da den har en dyb rød tone og rød glimmer. Et perfekt match, hvis du vil have nemme røde negle til fest eller hverdag.

Klassiske røde negle

Vil du have lange og røde negle på få minutter, så er Bloody Mary de falske negle, der kan matche dit ønske. Bloody Mary er nemme press on negle, der har den ultimative ’red carpet’ røde farve - den er rød uden at være for lys, dyb uden at være mørk og klassisk uden nogensinde at risikere at gå af mode.

De falske røde negle har en universel flatterende nuance, som vil empower dig og få dig til at føle dig 100 procent klar til hvad end, dagen bringer! Selvsikker og stilsikker på én gang!

Og så kan du med alle vores falske negle bruge dem igen og igen, da neglene er genanvendelige (og som bonus, er neglene også begyndervenlige)!

Røde akrylnegle

Gennemsigtige akrylnegle er en fantastisk måde at opgradere de klassiske røde negle på. Med akrylnegle kan du nemlig lege med rød på flere måde – og her få en gennemsigtig rød kant på dine negle.

Det her røde negledesign giver fede franske vibes – for de røde negle giver nemlig en illusion af en fransk manicure på den helt rigtige måde.

Røde franske negle

Og så til dig, der er helt vild med de klassiske franske negle – her får du dit røde match.

Denne sofistikerede version af en rød fransk manicure er langt fra kedeligt. Negledesignet har et legende twist med bordeaux røde franske spidser, som er lettere at lave, end det måske ser ud.

Med Essie neglelakken Wrapped in Luxury kan du få denne her bordeaux version af den franske manicure.

Dybe mørkerøde negle

De her Very Vamp press on negle har en elegant mørkerød farve og et perfekt valg til de kolde måneder.

I dagslyset har de falske negle en rusten dyb rød farve, men i ly af mørket bliver neglene forvandlet til en blodsort rød farve. Om end du er til overnaturlige fortællinger eller ej, så er de her falske negle et oplagt valg, hvis du hurtigt og nemt vil have et par mørkerøde negle, som holder op til flere dage (og kan genanvendes)!

Mønstrede swirls negle

Mønstrede negle i swirls og spiraler har været overalt i 2022 – og det er bestemt et negledesign, som også vil hitte i 2023!

Med disse mønstrede røde negle er du stilsikret hele 2023. For en ting er sikkert. Uanset årstid eller sæson – dine negle vil altid være smukke, når du kombinerer rød og swirls!

Selvom neglekunsten kan virke svær at genskabe, så giver dens abstrakte mønster dig mulighed for at lege med designet på neglene – så du behøver ikke en professionel neglekunstner ved din side. Måske nærmere en rød og neutral neglelak ved hånden!

 

Læs næste

jul
Fugt og pleje er fokus for makeup trends i 2023