Makeup tips

Stilsikker makeup med mundbind

Stilsikker makeup med mundbind

Stilsikker makeup med mundbind


Storm og slud er på det seneste ikke det eneste, som kan forhindre os i at ’rocke’ den perfekte makeup. For mundbind er blevet et ’must’ for mange af os, der bevæger os ud i offentligheden. Mundbind er især vigtig i disse tider, dog betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med makeuppen. Derimod er det en endnu bedre lejlighed til at gøre lidt ekstra ud af både øjne og vipper, som heldigvis slipper for at gemmes væk bag masken.

Kan man lægge en makeup, så man stadig ser godt ud med mundbind? Det har vi hos DUFF sat os for at sikre, for øjne og vipper taler ofte for sig selv. Og med blot et lille ’touch’ af tricks og produkter kan din personlighed skinne igennem – også bag masken. Læs med her og få et indblik i, hvordan du bedst bliver klædt på til både mundbind og våd vind.

(Foto: fruugo.dk)
Spice dit mundbind-look op med naturlige vipper

Mange af os kan føle os begrænsede, når vi ønsker at gøre lidt ekstra ud af os selv, når vi alligevel ved, at vi skal have mundbind på i løbet af dagen. For gider man at lægge en fuld makeup, når den alligevel glider af med masken efter to minutter? Svaret er enkelt, for der findes et par tricks til, hvordan du bedst muligt tackler dette problem. Du kan nemlig løfte hele dit look med blot lidt ekstra kærlighed til dine øjne. For øjnene er det eneste, som ikke dækkes af mundbindet - så det handler om at gøre dem så uimodståelige som muligt.

Au Naturel er de kunstige øjenvipper, som med dens diskrete længde, volumen og unikke 3D effekt, giver dig det pift i hverdagen, som ikke kan gemmes væk bag masken. Disse vipper kan let blive dit ’go-to’ favorittrick. Vippernes længde er nemlig 4-11 mm. fra det indre til det ydre af vippen, hvilket kan få alle, du møder på din vej, til at tro, at du er født med naturlige, lange øjenvipper. For med vippernes 3D effekt, kan du bide dig sikker i, at de blender sammen med dine naturlige øjenvipper.

Ønsker du lidt mere blikfang, selvom du føler, at du gemmer dit ansigt bag masken? Så er disse vipper perfekte for dig. Et ideelt alternativ til dig, der ønsker enten en let makeup eller et naturligt lash-extensions look. Med Au Natural vipperne kan du blive ’chic’ med dit mundbind!
Mundbind er måske ikke det mest sexede valg, men dog en nødvendighed i disse dage. Kunsten at skille sig ud fra mængden afhænger særdeles også af valget af mundbind. Matcher dit lyseblå mundbind ikke dit look? Så burde du få fat i disse fine masker fra PrettyLittleThing.

Køb dine pinke mundbind her. 


Pletfri mascara i udfordrende vejr

Det er enormt vigtigt at vælge en mascara, som er ’dårligt vejr’-sikker. Og mange af os nægter faktisk ligefrem at forlade hjemmet uden det mest anvendte makeup-produkt i Skandinavien. Her mener vi naturligvis vidunderproduktet mascara. Men et smukt, fuldendt look kan hurtigt få pandaøjne, når vi træder udenfor i det danske, uforudsigelige vejr. Med Supreme Lash Mascara undgår du at skulle rette din makeup på arbejdet efter en våd cykeltur.

Denne mascara er nemlig vandafvisende, og dens ernærende olier, såsom Kaktusolie, Arganolie, Ricinusolie og Vitamin-E, forkæler hver eneste vippestrå. Desuden gør børstens både lange og korte børstehår, at dine vipper bliver separeret smukt, imens de tilføres pleje, volumen og længde hele vejen fra rod til spids. 

Der findes derfor ikke det dårlige vejr, som vores Supreme Lash Mascara ikke kan tackle. Selvom din vejrudsigt byder på vind og slud, så vil du med denne mascara hverken opleve dryssende eller løbende mascara. Desuden har vores mascara den unikke egenskab, at du efter længere tids brug opnår sundere og styrkede vipper.

Selvom ingen kan se dit smil bag masken, så er det en perfekt anledning til at ’smize’, som Tyra Banks fra America's Next Top Model har lært os. For med smize kan du stadig smile med øjnene, og det er den oplagte mulighed for at fremhæve dine øjne endnu mere med falske øjenvipper eller et lag mascara, også selvom du gemmer dig bag et mundbind.

Læs næste

Coverbillede til guide om påsætning af falske øjenvipper
Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner