Negle

Ultimativ negleguide: Find den negleform, som passer bedst til dig

swirlnails

Har du booket til hos neglesalonen eller afsat tid til at lave din manicure selv, men er i tvivl om, hvilken negleform du skal vælge? Så er du kommet til det helt rigtige sted. For vi har sat os for at give dig den ultimative negleguide, som kan hjælpe og inspirere dig til at vælge den form, som passer bedst til din stil, negle og hænder.

Som tommelfingerregel kan du finde den negleform, som passer bedst til dine fingre ved at se på dine neglebånd – har du en oval neglebåndsform, så vil en oval negleform flatterer dine hænder.

Bliv ved med at scrolle og få vores guide til forskellige negleformer, og de muligheder der er for korte, lange og naturlige negle, uanset om du leder efter et klassisk, naturligt, mønstret eller vovet neglelook.

Men som alt i beauty-verdenen, så er dét at afprøve nye ting kun en sjov tilføjelse i hverdagen – plus en fantastisk måde at udtrykke sig selv på! Så du kan selvfølgelige prøve kræfter med lige dét negledesign, som du ønsker. Ligesom du kan eksperimentere med farvede og mønstrede negle, kan du ligeledes lege med forskellige former og længder på dine negle.

Runde negle

Runde negle er den mest enkle form og er perfekt til korte negle (selv neglebidere!). Den runde form er også perfekt for alle, der ønsker at få sine fingre til at se længere ud – da formen får fingrene til at se smallere ud og får brede neglebede til at synes tynde (neglebede er det stykke hud, som kan ses under neglepladen).

Negleformen afspejler neglens kontur med en cirkulær kant i spidsen. Derfor er neglespidsen filet som buen af ​​en perfekt cirkel, og bevarer typisk neglens naturlige form.

Ovale negle

Den ovale negleform ser naturlig ud og er derfor lidt filet ind på siderne af neglen for at forlænge neglen. Ovale negle får dine fingre til at se længere ud (og får hænderne til at se slankere ud) – netop fordi at formen kræver, at dine negle skal vokse lidt udover fingerspidsen.

Hvis du har lange negle og ønsker et mere feminint look, så er den ovale negleform bestemt værd at afprøve. Og vil du vil lave en nem manicure, så har vores falske negle On The Edge, Modern French, Golden Peach og Wild Berry alle en smuk, oval negleform (psst, så er press on neglene begyndervenlige og genanvendelige, så de kan bruges igen og igen!) Desuden er formen perfekt til at eksperimentere med nye trendy farver, herunder især lyserøde negle, som er et af sæsonens mest dominerende farve inden for neglekunst. Og du er ikke langt fra herlighederne med Wild Berry!

Square negle

Hvis du vil have en anden form end en naturlig, rund form, der ikke kræver meget at vedligeholde, så prøv en firkantet stil med en spids, der er filet flad. Desuden behøver du ikke meget lange negle for at opnå dette look. Derfor ser neglene også fantastiske ud til korte negle. Square negle er især perfekt til dig, der har smalle neglebede og slanke fingre – desuden er formen et af de mest populære!

Hvis du derimod selv mener, at du har korte eller lidt buttede fingre, så kan det hjælpe at vokse neglene lidt ud, hvis du vil prøve square negle. Korte og square negle er den sværeste form at have, da det kan få fingrene til at virke endnu kortere.

DUFFBEAUTYs Marble Arch og Ballerina press on negle er begge nogle flotte square negle og er en oplagt mulighed, hvis du vil eksperimentere med et elegant og stilrent look. Især hvis du vil have falske negle, som kan genbruges, i stedet for at få lavet akrylnegle eller gelenegle.

Squoval negle

Som du måske kan gætte dig til ud fra dens navn, så kombinerer denne stil de square negle med længden af de ​​ovale negle. Det er en fantastisk negleform, hvis dine spidser har en vis længde, og du foretrækker en smule mere dimension end kvadratisk eller ovale negle.

Squoval negle er en universel og flatterende negleform, der ser godt ud på korte såvel som lange fingre.

Coffin/Ballerina negle

Hvis du har naturligt lange, robuste negle og har lyst til at prøve noget mere utraditionelt, så er coffin negle en oplagt mulighed for at prøve et nyt look. Formen ligner en kiste eller ballerinasko, da den er filet på siderne med en lige kant på spidsen.

Coffin negle er især en favorit blandt folk, der virkelig elsker alt ved negle og neglelooks – for formen er blandt ét af de mest dominerende og stærke negletrends indenfor negleverdenen.

Har du ikke selv lange eller robuste negle, men er blevet helt forelsket i de fine coffin negle, så kan du i stedet for at få lavet akrylnegle eller gelenegle bruge falske negle med coffin-formen. Eksempelvis har vores press on negle Vintage Rose og Double French en coffin-form!

Desuden kan du med vores genanvendelige negle få salonlignende negle på få minutter, da neglene er nemme at lave selv og begyndervenlige. 

Almond /mandelformet negle

Almond negle er lange, smalle negle med en afrundet spids. Negleformen får dine fingre til at synes længere og får dem til at se mere slanke ud. En særdeles perfekt form, hvis du ønsker at prøve noget nyt, og måske endda hvis de ovale negle er blevet en tand for kedelige. Desuden er formen den perfekte kanvas, hvis du vil eksperimentere med farvede og mønstrede negle.

Almond negle er især den negleform, som bæres mest i modeverdenen – de er flirtende, slankende og giver et stærkt udtryk! DUFFBEAUTYs smukke, falske negle Milky Swirl og Cappuccino Swirl er begge designet med en mandelform og er en super fin måde give sit look et feminint touch.

De kunstige negle er en gave til dig selv, hvis du er ellevild med swirls og almond negle, der kan bruges igen og igen!

Stiletto negle

En lang, spids og dramatisk negl – er nok de ord, som beskriver stiletto negle bedst. Neglene er filet til en skarp spids. Selvom neglene måske ikke er de mest praktiske, giver negleformen bestemt et stærkt statement-look – derfor har formen i de seneste sæsoner fået en stigning i popularitet i negleuniverset.

Stiletto negle er en negleform for dig, der måske har en lidt mere vovet stil – og ønsker et negledesign som et fashion accessory, som er mere skandaløst og bemærkelsesværdigt.

Hvis du vil prøve negleformen af, bør du gå efter nogle lange, spidse falske negle eller bruge gel eller akryl til at forstærke dine naturlige negle.

Læs næste

sommerlook
striplashes