Strip lashes

Vippeguide: Fra naturlige til medium glam

Vippeguide: Fra naturlige til medium glam
Kunstige øjenvipper findes i alverdens afskygninger, længder og størrelser. Føler du dig også fortabt i beauty-universets mange valg og muligheder? Så kan du med glæde læse med her, for vi ved alle, det kan være svært at finde hoved og hale i et hav af muligheder.

Vi kan alle have brug for at gøre lidt ekstra ud af øjnene. Det er derfor den oplagte mulighed at stifte bekendtskab med vores brede vifte af falske øjenvipper, så du på den måde ved hvilke vipper, der passer perfekt til dig og din personlighed. At sætte øjnene i fokus er en kunst i sig selv. Men hvilke vipper skal du vælge? Vi guider dig til kunstige øjenvipper fra naturlige til medium glam – både til hverdag og fest.

De helt naturlige

Det er måske ikke lige til hverdag på vej på arbejde eller i skole, at du ønsker det helt vilde over-the-top-look, men måske har du blot brug for lidt ekstra, som giver lidt naturlig længde og volumen.

Er du på udkig efter genanvendelige vipper, som kan bruges til hverdag, så er The Modest Beauty Collection en perfekt æske for dig. For æsken indeholder tre af vores mest naturlige øjenvipper – Au Natural, Twiggy og Classic.

Med vipperne Au Natural opnår du en diskret længde og volumen, hvor Twiggy vipperne tilføjer en let volumen og giver et friskt, naturligt og fyldigt look. Ønsker du et mere naturtro og klassisk look, så skal du have fingrene i Classic. For disse vipper er mere nuanceret i dens design, som giver en naturlig længde og volumen, som dine egne naturlige øjenvipper.

Det giver god mening at investere i The Modest Beauty Collection, da genanvendelige vipper også kan være et naturligt valg!

Pris: 450 kr. 

 

Kunstige øjenvipper kan virkelig ændre udtrykket i dit look – ønsker du at pifte dit look op en smule, så læs videre om vores medium glam vipper.

Catch your goals

Måske har du ikke haft meget held fra naturens side, når det kommer til lange, overdådige bambi-lignende vipper. Men med et af vores bedst sælgende styles, Goal Digger, kan du snyde dig til længere, voluminøse vipper. Goal Digger egner sig næsten til enhver smag, da den med sin smukke, runde vippeform, med længere vippestrå mod midten, får dine øjne til at synes større.
Dens unikke design giver dit look noget helt særligt og skaber et frist og iøjnefaldende vippelook.

Goal Diggers unikke 3D effekt giver vipperne et markant blødere udseende, da de falske øjenvipper lettere blender ind med dine egne øjenvipper. Disse medium glam vipper er derfor perfekte til især de festlige lejligheder, hvor du ønsker at skrue lidt ekstra op for intensiteten. Med Goal Digger opnår du et dramatisk look med flirtende dådyrsvipper. Så lad dig inspirere af en af kollektionens bedst solgte og hop med på Goal Digger-bølgen, som du måske ikke har prøvet før!

Pris: 200 kr. 

Forførende og flirtende med Monroe

Monroe vipperne er i den grad med til at ramme øjet ind og skabe intensivitet i dit look. Det unikke design af Monroe vipperne har især gjort dem til en af vores absolut bedst sælgende styles, da du med vipperne opnår en forførende cat-eye effekt. Øjenvippernes længde, på 12 mm. målt på det ydre af vippen, er med til at fuldende cat-eye looket, da de tilfører ekstra volumen og gradvis længde. Dette unikke design giver dine øjne et ekstra ”løft”, da vippestråene bliver længere ude mod enden.

Er du til lette, glamourøse øjne, så burde du kaste dig ud i Monroes forførende verden! Hvad end om du ønsker et ekstra pift til dit dagslook eller et mere festligt aftenlook, så er Monroe din trofaste ”go-to” falske øjenvipper.

Pris: 180 kr. 

Hverdagens nemme alternativ

Ønsker du kunstige øjenvipper til hverdagsbrug, som blot pynter og forskønner på dine eksisterende vipper? Så er det værd at investere i It Girl vipperne. For hvis du netop foretrækker et naturligt look, så er det vigtigt at vælge genanvendelige øjenvipper, som tilstræber at se lette og naturtro ud for øjet uden for meget fylde og længde.

It Girl er produceret af syntetisk minkhår, der gør vipperne fjerlette, fleksible og bløde både at se og føle på. It Girl er et naturligt alternativ, der giver et ”no-makeup” makeuplook på fem minutter - Og er samtidig den nyeste udgave til vores sortiment af medium glam vipper.  

Da dens naturlige design bærer præg af en medium volumen og længde, egner vipperne sig perfekt til et fint hverdagsbrug såvel som et let aftenlook.

Pris: 200 kr. 

Tre i én favoritter - De perfekte til de fleste

Kan du stadig ikke vælge? Så burde du måske kaste dig ud i at prøve alle tre nydelige medium glam vipper i æsken The Modern Muse Collection for at finde din favorit.

Måske vil du endda nyde godt af, at du har et par kunstige øjenvipper til både hverdagsbrug og enhver anden lejlighed – alt sammen i én pakkeløsning.

Alle vippefæstne er lavet af bomuldstråde, der gør vipperne fleksible og samtidig behagelige at påsætte og bruge. Med den rette pleje vil du kunne nyde denne æske flere gange, end du kan tælle på to hænder - for alle vores vipperne kan bruges +25 gange. Tryk her for at blive klogere på, hvordan du vedligeholder kvaliteten af dine false vipper.

Ved køb af The Modern Muse Collection sparer du endda også penge og får samtidig mulighed for at slippe din indre beauty-entusiast løs!

Pris: 490 kr.  

 

Læs næste

Sæsonens beauty-favoritter
Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner