Makeup tips

Alt du skal vide, hvis du overvejer falske øjenvipper til dit bryllup

bryllup
Alt skal være helt perfekt på bryllupsdagen – lige fra kjolen til din makeup og de falske vipper, du vælger at have på. Men hvordan opnår du det perfekte vippelook, der åbner dine smukke øjne og kan modstå glædestårer både dag og nat? Der findes et utal af muligheder på markedet lige fra eyelash extensions og volumengivende mascaraer til falske vipper. Dog er dét at finde et vippelook, der passer til dine ønsker og stil ikke helt nemt. Hos DUFFBEAUTY ved vi, hvordan man skaber behagelige og holdbare vipper, der passer til enhvers store dag - uanset stilen! Derfor har vi her samlet vores bedste råd (og vippeguide) til dig, der overvejer falske vipper på din bryllupsdag.

Derfor er det en fordel med falske vipper på bryllupsdagen

For enhver brud er dét at finde den perfekte brudekjole en topprioritet – men det samme er det at planlægge makeuppen og håret til den store dag. Brude-makeuppen spiller en lige så vigtig rolle, da du nøje skal overveje (og afprøve) en masse looks for at finde det rette match, så makeuppen forbliver på lige fra solopgang til solnedgang – alt imens du føler dig tilpas og ser smuk og frisk ud på billeder.

Mange brude ønsker at fremhæve øjnene med en smuk øjenmakeup. En af de hurtigste måder at pifte øjenmakeuppen op på er derfor at bruge falske vipper. Falske øjenvipper tilføjer længde og volumen til dine naturlige vipper, som mascara ikke kan gøre alene, medmindre du går efter et meget subtilt vippelook. Selv da, hvis du ønsker et subtilt og let makeup-look, kan individuelle falske vipper være perfekte – da individuelle vipper giver et fjerlet udtryk, der fremhæver øjnene på billeder, men som stadig ser naturligt ud. Individuelle vipper kan dog være sværere at påføre (sammenlignet med falske øjenvipper) og kan let falde af i løbet af dagen, hvis de ikke limes ordentligt på vippekanten.

Men falske øjenvipper er klart det fortrukne valg, da vipperne kan give længde, ramme øjet ind og skabe intensivitet i dit look, som mascara eller individuelle vipper ikke kan gøre alene. Med DUFFBEAUTYs vipper kan du skabe et naturligt look, som holder fra kirkeklokkerne ringer til brudevalsen og de sene taler. Du kan blandt andet skabe et naturligt vippelook ved at bruge ’half cut lash’-teknikken, hvor der er fokus på det yderste af øjet. Med teknikken skal du blot bruge falske øjenvipper og en vippesaks til at klippe vipperne halvt over og påsætte dem i det yderste af vippekanten i forlængelse af dine naturlige vipper. Half cut lash teknikken skaber et flirtende, subtilt cat-eye look sammenlignet med et fuldt vippelook.

Ønsker du at eksperimentere med teknikken, vil vores Premium 3D kollektion fungere rigtigt godt. Udover vipperne er lavet på et unikt, let og fleksibelt bomuldsbånd, der sikrer et let og behageligt brug hele dagen, så har vipperne en 3D effekt. Med Premium 3D kollektionen er vipperne designet til at efterligne naturlige vippers groretning, der giver et langt mere naturligt udseende på vipperne.

Vil du lægge en naturlig og bronzy brudemakeup, så klik her og få vores step-by-step guide.

Opnå et naturligt vippelook med vores kollektioner

Falske øjenvipper tilføjer utvivlsomt definition til ethvert look, og får derfor dine øjne til at skille sig ud, som giver det helt perfekte selvtillidsboost - som typisk er nødvendigt på et af livets mest stressfyldte, livsændrende og vigtigste øjeblikke som din bryllupsdag. Et fuld vippelook med falske øjenvipper vil derfor give volumen, længde og binde hele dit samlede makeup-look sammen. Alt afhængig af dine egne ønsker og stil, kan du vælge et vippedesign, som matcher dine præferencer.

Vores brede vifte af kvalitetsrige og brugervenlige vipper strækker sig fra naturlige til medium og full glam. Det kan dog være svært at finde de helt perfekte falske vipper - derfor er vi her for at hjælpe dig. Drømmer du om et mere klassisk udtryk på dine vipper, så har vores Classic Collection en række klassiske designs, der er inspireret ud fra tidløse trends. Ønsker du derimod et mere naturligt vippedesign på den store dag, så kan du i vores Premium 3D Collection finde falske vipper, der er designet til at efterligne øjenvippers naturlige groretning, da vippehårene er lagt på kryds og tværs og har et naturligt buk.

Nude Lash Collection er derimod det perfekte valg til dig, der gerne vil springe et trin over i vippepåsætningen, men stadig ønsker at opnå et naturligt vippelook – desuden er kollektionen perfekt for nybegyndere eller dig, der gerne vil lægge brydemakeuppen selv! De falske øjenvipper i kollektionen giver smukke og lette vipper, da designet og længden på vipperne gør påsætningen af vipper nemmere. Nude Lash Collection er allerede tilpasset øjets form, da båndet på vipperne er kortere. Derfor skal vipperne ikke måles eller klippes før påsætningen.

Vippeguide: Hvilke DUFFBEAUTY vipper passer til dig og din stil?

Glam til bruden: Trophy Wife

Glamourøs med et klassisk touch: Red Carpet

Få dine drømme til at gå i opfyldelse: Goal Digger 

Chic og sofistikeret: No Drama

Sexet, forførende og alt derimellem: Monroe

Vidste du, at alle DUFFBEAUTY vipper kan bruges +25 gange? Se hvordan du vedligeholder kvaliteten af dine falske øjenvipper her. 

Læs næste

eyebrows
sommernegle