Bytte og retur

RETUR OG BYTTEREGLER
Hvis dine varer ikke opfylder dine forventninger, bedes du sende os en e-mail, så vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig. Der refunderes for alle ubrugte, uåbnede varer op til 14 dage efter modtagelse af ordren.


Retur & bytteregler for alle kunder:

1. 

Ønsker du at refundere eller bytte en vare, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage i uåbnet tilstand. 

Returnering foregår via denne portal og koster 40 kr i returfragt.

Vedlæg returseddel eller anden seddel med dit ordrenummer i returpakken, da din retur ellers ikke kan behandles.

Ønsker du at bytte en vare, bedes du sende den købte vare retur og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker at bytte til.

Kun varer købt på vores hjemmeside kan accepteres og godkendes kun til returnering, såfremt de er i ubrugt og uåbnet tilstand. Hvis dine varer er købt hos en anden autoriseret forhandler, bedes du kontakte pågældende forhandler i stedet.


2.
Du er også velkommen til at sende varen retur til os på anden vis, hvis ønsket. Vær opmærksom på at returpakken skal afsendes direkte til nedenstående adresse, og at du står for alle omkostningerne hertil.

ND-Group ApS
att. DUFFBEAUTY retur
Nyager 5
2605 Brøndby


Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Husk altid at gemme postkvittering samt sporingsnummeret.

 

3.
Når din returordre er leveret til os, vil det tage os 1-5 arbejdsdage at behandle din returordre. Du vil modtage en e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din returordre, og at vi refunderer den pris, du betalte for varen på samme betalingsmetode, som du selv anvendte.

Vær opmærksom på, at betalinger kan tage op til 5 bankdage at behandle afhængigt af din bank eller betalingsudbyder.

 

Reklamation

Hvis du modtager en defekt vare, eller der mangler en eller flere varer i ordren, skal du sende en e-mail til hello@duffbeauty.com med dit fulde navn, ordrenummer og billede af de/det defekte produkt(er) inden for 14 dage fra leveringsdatoen.

 

Mangel af varer

Hvis du modtager en ordre, hvor du mangler en eller flere varer, bedes du sende os et billede af hele din ordre inklusiv pakken, dit fulde navn og ordrenummer til hello@duffbeauty.com inden for 2 dage fra leveringsdato. Når vi har bekræftet manglen af varer, vil vi sende disse varer til dig hurtigst muligt.