Spring til hovedindhold
Gratis fragt ved køb over 400,-⎪Levering: 1-3 hverdage

Persondatapolitik

DUFFBEAUTY respekterer dit privatliv og værdsætter det forhold vi har til dig. Denne Persondatapolitik beskriver hvilke typer af persondata vi indsamler, deres formål, hvilke tredjeparter der har adgang til dem, og de tilgængelige valgmuligheder der er i forhold til vores brug af personoplysninger. Vi beskriver også de foranstaltninger vi har, for at beskytte dine informationer. På DUFFBEAUTY’s hjemmeside indsamler vi kun generelle personoplysninger, for at du kan udføre en ordre.

VI BENYTTER DERFOR FØLGENDE OPLYSNINGER PÅ DIG:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Tlf. nummer
  • E-mailadresse

DUFFBEAUTY indsamler persondata med det formål at kunne levere din ordre til dig. Daten indsamles fra hjemmesiden og bliver gemt i 2 år efter den sidste aktivitet, hvorefter informationen slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Derved har DUFFBEUATY adgang til det nævnte persondata om dig.

DUFFBEAUTY benytter data behandlere til at behandle personoplysningerne

HVIS DU ER REGISTRERET HOS DUFFBEAUTY, HAR DU FØLGENDE RETTIGHEDER:

  • Ret til at få information om hvornår dine personoplysninger bliver behandlet
  • Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet, og få en kopi af dem
  • Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger
  • Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger
  • Ret til dataoverførsel – at få oplysninger overført til en anden leverandør
  • Ret til begrænsning af personoplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen
  • Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering
  • Ret til at trække afgivet samtykke tilbage
  • Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

De indsamlede personoplysninger videregives, eller sælges ikke til tredjeparter. Dog videregives relevante oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, samt til at kunne holde dig orientereret om status på din ordre.  DUFFBEAUTY benytter sig af særligt udvalgte data behandlere, for at opretholde den højeste standard og sikkerhed. Vi gør opmærksom på at få af disse data behandlere er etableret i et ikke EU-/EØS-land.  Ønsker du information om hvem vores data behandlere er, så kontakt os på info@duffbeauty.com

NYHEDSBREVE OG SMS

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage DUFFBEAUTY e-mails og SMS'er med inspiration, eksklusive tilbud, nyheder m.v. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR lovgivningens krav til databeskyttelse. Du kan når som helst framelde dig vores nyhedsbreve. For at fravælge modtagelse af vores nyhedsbrev skal du klikke på det link, der findes nederst i hver mail. 

BRUG AF COOKIES PÅ DUFFBEAUTY

For at optimere DUFFBEAUTY, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på hjemmesiden, således at din oplevelse hos DUFFBEAUTY bliver mere personlig.

SÅDAN AFVISER DU BRUGEN AF COOKIES

Du kan afvise og tilpasse brugen cookies på din computer, ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Det er kun muligt for dig at se, ændre og slette disse cookies. Hvis du ønsker at deaktivere cookies fra DUFFBEAUTY, kan du nemt gøre dette ved at klikke på din browser og vælge ’Avancerede cookie indstillinger’ under ’Internetindstillinger’. Herefter kan du tilføje DUFFBEAUTY til listen over hjemmesidedomæner, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Din kurv

Du er 400 DKK væk fra gratis levering!

Du har opnået gratis levering!

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at shoppe.
Tak, fordi du kontakter os! Vi vender snart tilbage til dig. Tak for din tilmeldning 💖 Tak! Vi giver dig besked, når varen er tilbage på lager! Det maksimale antal varer er allerede tilføjet Der er kun én vare tilbage at lægge i indkøbskurven Der er kun [num_items] varer tilbage at lægge i kurven