Spring til hovedindhold
Gratis fragt ved køb af over 400,-

Persondatapolitik

DUFFBEAUTY hjemmeside behandler vi kun almindelige personlige oplysninger, og at dette er for at du kan udføre en ordre.

Vi skal derfor bruge følgende oplysninger på dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nummer (valgfrit)
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DUFFBEAUTY webshop system og opbevares i 2 år efter sidste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet i DUFFBEAUTY har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

DUFFLashes benytter databehandlere til at behandle personoplysninger.

Som registreret hos DUFFBEAUTY har du følgende rettigheder:

  • Ret til at få information om at dine personoplysninger bliver behandlet
  • Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og få en kopi af dem
  • Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger
  • Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger
  • Ret til dataportabilitet – at få oplysninger overført til en anden leverandør
  • Ret til begrænsning af personoplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen
  • Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering
  • Ret til at trække afgivet samtykke tilbage
  • Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives kun relevante oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. DUFFBEAUTY benytter sig af særligt udvalgte databehandlere med hvem der er lavet databehandleraftaler med, for at højeste kvalitet og sikkerhed. Vi gør opmærksom på at få af disse databehandlere er etableret i et ikke EU-/EØS-land. Ønsker du information om hvem vores databehandlere er, så kontakt os på info@duffbeauty.com

 

Nyhedsbreve og sms

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage DUFFBEAUTY e-mails og SMS'er med inspiration, eksklusive tilbud, nyheder el.lign. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR's krav til databeskyttelse. Du kan når som helst framelde dig vores nyhedsbreve. 

For at fravælge dig modtagelse af vores nyhedsbreve skal du klikke på det link, der findes nederst i hver mail. 

 

Brug af cookies på DUFFBEAUTY

For at optimere DUFFBEAUTY, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af DUFFBEAUTY bliver mere personlig.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at gøre din oplevelse på DUFFBEAUTY bedre og mere personlig.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra DUFFBEAUTY, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at shoppe.
Tak, fordi du kontakter os! Vi vender snart tilbage til dig. Tak for din tilmeldning 💖 Tak! Vi giver dig besked, når varen er tilbage på lager! Det maksimale antal varer er allerede tilføjet Der er kun én vare tilbage at lægge i indkøbskurven Der er kun [num_items] varer tilbage at lægge i kurven