Extended lashes

Bliv din egen vippetekniker: Lav øjenvipper der ser naturlige ud

vippetekniker
En af de vidunderlige ting ved skønhed er, at der er så mange måder at lægge sin makeup på. Et af de største makeup-trends inden for skønhedsverdenen er ’under lash’-metoden. En ny metode, som har spredt sig hurtigt på TikTok og Instagram, fordi den innovative tilgang til falske vipper gør den til en sikker vinder, hvis du vil have falske vipper, der ser naturlige ud!

Med under lash-metoden påføres de falske øjenvipper under dine naturlige vipper (ja, det er der, navnet kommer fra). Derfor påføres de falske vipper ikke ovenpå vippekanten, som du normalt ville gøre. Du får altså ALTID et naturligt vippelook, da båndet på de kunstige vipper ikke kan ses. Er du ikke overbevist endnu? Så se med lige her!

Med DUFFBEAUTYs nye Extended Lash Kit kan du være din egen vippetekniker. Med de falske øjenvipper kan du nemt og hurtigt bruge under lash-metoden til at lave et vippelook, der ser naturligt.

Scroll med her og bliv inspireret til, hvordan du kan lave dit eget, naturlige eyelash extensions look, der kan holde op til 7 dage! Du får også vores how-to-videoer, hvor pigerne fra DUFFBEAUTY på få sekunder viser, hvordan du bruger de falske vipper i Extended Lash kittet til at lave et naturligt og nemt vippelook.

Bliv din egen vippetekniker med Extended Lash Kit

Vil du prøve under lash-trenden og lave dit eget personlige eyelash extensions look derhjemme? Så har vi lavet netop dé kunstige vipper, der gør det nemt og hurtigt for dig at lave dit eget personlige og naturlige vippelook.

Med Extended Lash kittet har du perfekte øjenvipper i op til 7 dage! Derfor kan du have lange og fyldige øjenvipper i 7 dage – hvor du kan gøre alt det, som du plejer (gå i bad, sove og cykle), imens du har de falske vipper på! Så du får oplevelsen af eyelash extensions uden besværet – da du designer og laver vippelooket selv! Og det bedste af det hele er, at det maks. tager 10 minutter! 

De innovative Extended Lash Kit er kunstige øjenvipper i buketter, der påføres under dine naturlige vipper. Hver Extended Lash æske indeholder 36 vippebuketter i tre forskellige længder. Med de forskellige længder kan du derfor designe dit eget, unikke eyelash extensions look.


Få lange og naturlige øjenvipper på 10 minutter 

Extended Lash Kits er et super godt alternativ, hvis du plejer at få lavet eyelash extensions, eller hvis du gerne vil have vipper, der er lange, voluminøse og ser naturlige ud.

Du kan vælge imellem 8 forskellige styles, og netop skabe dit unikke vippelook.
Se vores udvalg af styles her.

 

Eftersom vippebuketterne har et usynligt bånd, så er du altid sikret et naturlig look! Det bedste af det hele er (udover du kan have de kunstige vipper på i 7 dage), at vipperne kan bruges igen og igen.


Er du stadig ikke overbevist om, at du på 10 minutter kan lave et nemt og naturligt eyelash extensions look? Så se hvor nemt Nadia designer sit eget falske vippelook nedenfor!

Sådan designer du dit eget naturlige eyelash extensions look

 

Step 1 Start med at udvælge dé falske vipper, du vil bruge til dit look fra æsken. Påfør et tyndt lag af Bond på dine naturlige vipper langs den våde kant. Det gør du ved at stryge/duppe let på vipperne – det er vigtigt, at du ikke påføre, som var det mascara.

 

Step 2 Påsæt dine kunstige vipper under dine naturlige vipper lige over vipperroden, en efter en. Start yderst fra dit øje og arbejd dig ind mod øjenkrogen.

 

Tip! Hold om vippen længst ude, da det vil gøre det nemmere at slippe vippen på dine naturlige vipper.

 

Step 3 Klem vipperne forsigtigt sammen med Dual Lash Applicator, så vipperne blender sammen med dine naturlige.

 

Step 4 Påfør et jævnt tyndt lag af Seal langs vipperne for at forsegle og forlænge holdbarheden, så de holder op til 7 dage.

 

Og Wupti! Så har du det smukkeste eyelash extensions look på 10 minutter!

Læs næste

Inspiration til negle: Nemme negle til julens mange fester
Makeup inspiration: De bedste TikTok nytårsmakeup tutorials