Begynderguide

Se vores detaljerede trin-for-trin-vejledning for at sikre en nem og korrekt påsætning af dine Extended Lashes.

extendedlashguide

Video

Extended Lash-teknikken kan kræve en smule øvelse for nogle af vores kunder. Skulle du opleve, at dine første påsætninger ikke holder så længe som forventet, vil vi opfordre dig til ikke at miste modet💗 Med lidt øvelse vil holdbarheden blive forlænget. Det er vigtigt at bemærke, at små detaljer i denne metode kan gøre en væsentlig forskel. Find mere information herunder:

Ydeligere information

Extended Lash metode kan for nogle af vores kunder kræve en smule øvelse, før de har teknikken helt på plads. Så ikke midst modet hvis dine første påsætninger + aftagninger tager længere tid end forventet - it's learning process! 

Undgå at vipperne kommer i kontakt med vand de første 6-8 timer efter påsætning.

Tre gode tips til Extended Lash

1. Sørg altid for, at dine buketter er påsat 1-2 mm over den våde kant(!)Det kan være til hjælp at kigge ned i et håndholdt eller stående spejl for at få en bedre udsyn. 

2. Sørg for at påføre den rette mængde Pro Bond & Seal. Det kræver ikke meget produkt at opnå et holdbart look. Det vil derudover gøre aftagningsprocessen lettere og mere skånsom - less is more. Sidst men ikke mindst vil det forringe holdbarheden af dit vippelook, hvis der er påført for meget produkt.

3. Påfør dine Extended Lashes i dagtimerne, gerne 6-8 timer før sengetid. Dette giver Pro Bond tiltrækkelig tid “sætte” sig, inden du går i seng. 

Dette er blot nogle af vores tips og tricks til en god oplevelse med vores Extended Lash Collection. Til sidst kan faktorer som bl.a hudtype, vejr og kropskemi også kan have en betydning for dit endelig resultat.

Sådan fjerner du dine Premium Clusters

Aftagningsguide

Påfør Pro Remover på vipperne og vent i ca. 2 minutter. Fjern buketterne forsigtigt. Påfør derefter Pro Remover direkte på toppen og undersiden af dine naturlige øjenvipper og vent i 1-2 minutter. Børst herefter dine naturlige vipper forsigtigt igennem med en spoolie for at fjerne eventuelle limrester.

Værd at vide: Vores Pro Bond & Seal er udviklet til at give dig et holdbart, salon-ligende look, der stadig er sikkert til hjemmebrug. Når du er klar til at fjerne dine Clusters, så forhast dig aldrig. Det er vigtigt at dedikerer god tid til aftagningsprocessen og være tålmodig.

Sådan fjerner du dine Extended Lashes