Negle

Find din nye sommer manicure

Find din nye sommer manicure
Indholdsfortegnelse 
 • Hvad er Press-on negle
 • Fordele ved Press-on negle
 • Vælg din favorit sommer look
 • Sådan påfører du dine press-ons
 • Sådan fjerner du dine press-ons skånsomt
  •  

   Hvad er Press-on negle

   Vil du altid være på forkant med de nyeste negletrends? Ønsker du at spare penge eller mangler du simpelthen tiden til at få lagt neglelak hver dag? Så bør du overveje press-on negle.

   Press-on negle er lavet af akryl i forskellige længder og former og påføres dine naturlige negle ved hjælp af enten neglelim eller selvklæbende tabs. Med press-on negle kan du opnå salonlignende negle på ingen tid.

    

   Fordele ved press-on negle 

   ​​Hvis du ikke kan have neglelak eller andre former for kunstige negle på til hverdag, er press-on negle din nye go-to. Press-on negle giver dig mulighed for at få flotte negle til særlige lejligheder, da du hurtigt og nemt kan tage dem af igen og gemme dem til næste gang, du ønsker pæne negle.

   Afhængigt af hvor godt du forbereder dine naturlige negle og hvor godt du passer på dine press-on negle, kan de holde i op til 14 dage. Jo mere neglelim du bruger, desto bedre vil de holde, og du kan derfor tilpasse holdbarheden efter dit eget behov. Ønsker du at skifte mellem dine press-on oftere, kan vi anbefale at du benytter dig af vores Pro Press-on Tabs. Med disse kan du nemt og bekvemt fjerne dine negle ved blot et par dages brug. Derudover kan du genbruge dine press-on-negle og få mange ganges brug af dem.

    

   Vælg din favorit: 

   Er du klar til solrige, varme og festlige dage? 

   Gå sommeren i møde med vores nyeste sommerkollektion, der oser af sommer og glæde. Opnå de perfekte negle til sommeren på under 10 minutter med vores Pro Press-on manicures. 

   Her er vores bud på sommerens accessories til at fuldføre dine sommerlooks:

   Glacier Blue emner af den græske kyst med sit krystalklare blå hav. Vi drømmer os væk til lange sommerdage på stranden, hvor solen skinner højt på himlen. 

   Lovely Daisy tager os med til den idylliske svenske natur, hvor blomstermarker og sommerhusstemning mødes. Hver dag føles som en invitation til en romantisk picnic ved søen. 

   Lavender Haze - do we need to say more? Til alle jer swifties out there. Det bliver jeres nye bestfriend! Lad dig fordybe i den drømmende lilla tone og skab dit eget sommereventyr med denne uundværlige stil. 

   Out of Line er designet til at matche dit sommerlook med en kant af attitude og stil. Denne style er skabt til at skille sig ud på festivalen, med sine skarpe farvetoner. Lad dig inspirere af festivalernes energi og dans gennem sommernætterne med Out of Line på dine negle.

   Min personlige favorit er helt sikkert Lovely Daisy, den giver mig associationer om picnic-ture, sommerhus hygge og lyse nætter ude i den danske natur. 

   Er du også en swiftie-girl? Så kan du joine min kollega, Caroline. Det er ikke overraskende, at hendes favorit er Lavender Haze. Det ultimative valg til dit outfit hvis du skal til Taylor Swift koncert! Eller bare til festivaler/koncerter denne sommer. 

   Hvilken bliver din(e) favoritter?

    

   Sådan påfører du dine negle: 

   Alle DUFFBEAUTY's Press-On negle leveres i en æske med medfølgende neglelim, buffer og neglefil, så du kan tage dine negle i brug med det samme.

   Med blot få enkle trin kan du opnå salonlignende negle - lad os vise dig hvordan. 

   Først og fremmest er det vigtigt, at du altid påfører dine Press-On negle på rene, tørre negle. Husk at buffe dine negle og rengør dem med neglelakfjerner for at fjerne eventuelle støv- og olierester, der naturligt sidder på neglene. 

   Nu er du klar til påsætningsprocessen.

   Med neglelim: 

   1. Vælg den størrelse, der passer bedst til dine naturlige negle. Vores negle er markeret med numre på indersiden, hvilket gør det nemt at finde det perfekte match.

   2. Påfør limen på dine naturlige negle og vent 3-5 sekunder, indtil limen bliver klæbrig.

   3. Påfør derefter dine Press-On negle. Start med at placere dem tæt på neglebåndet og sørg for at holde dem lige. Pres ned i ca. 30 sekunder.

    

   Med Pro Press-on Tabs: 

   1. Start med at vaske og tørre dine hænder grundigt. Brug rosenpinden til at skubbe neglebåndene tilbage og rengør neglene med en alkoholserviet.

   2. Vælg passende press-on negle og tabs. Sørg for, at de dækker neglens overflade uden at gå uden for kanterne.

   3. Fjern den beskyttende film fra negle tabben og påfør den på din naturlige negl. Tryk fast i 30-40 sekunder.

   4. Placer press-on neglen ved roden af din naturlige negl og tryk ned i 40-60 sekunder for optimal holdbarhed.

   5. Placer derefter press-on neglen helt nede ved roden af din naturlige negl, skub den gerne let under neglebåndet, for et pænere og mere komfortabelt finish. Tryk neglen ned og hold et jævnt tryk over hele neglens overflade i 40-60 sekunder for at sikre optimal holdbarhed. 

    

   Sådan fjerner du dine press-ons skånsomt: 

   Når du gerne vil fjerne dine press-on negle, er det også en simpel proces. Alt du skal bruge er derfor olie og varmt sæbevand, samt en neglefil til at ’buffe’ overskydende neglelim af.

   Husk, at du aldrig skal hive i neglen, eller tvinge den af, da dette kan skade din naturlige negl. 

   Med lim: 

   Alt du skal gøre er, at lægge dine fingre i blød i varmt sæbevand i 20-30 minutter. På den måde bliver limen stille og roligt opløst, og du kan løsne neglene forsigtigt fra siderne og tage dem af. 

   Med Instant Pro Press-on Tabs 

   1. Påfør negle- eller babyolie langs neglebåndene og massér det ind.
   2. Læg dine negle i blød i varmt sæbevand i 5-10 minutter.
   3. Løsne forsigtigt neglene ved at løfte dem fra siderne. 

    

   Husk at: DUFFBEAUTY's Press-On Nails er genanvendelige, så du kan bare gemme dine negle til senere brug en anden dag. 

    

   Læs næste

   DUFFBEAUTY Press-On Out of Line
   Hvilke vipper skal jeg vælge som nybegynder?