Makeup tips

Get the look: Smukke makeup looks til sommer

sommerlook

Sommeren er den perfekte sæson til at slippe din indre farveglade sjæl løs, når det kommer til din makeup (og måske endda sommer-garderoben). Der er bare noget ved det varme vejr og de solrige dage, der virkelig får os til at ville eksperimentere med lyse øjenskygger, varme kinder eller en ny blush. Fra friske kinder til farverige pastel øjenskygger, så er der hvert i fald ikke mangel på inspiration til sommerlige makeup looks.

Så bliv ved med at scrolle, for vi har samlet nogle af de smukkeste makeup-looks, som du bestemt bliver nødt til at prøve denne sommer (men som også kan fungere året rundt) - du vil helt sikkert få mere end én favorit.

Stilren og strålende

Vi er helt vilde med dette stilrene look.

Lad din friske og strålende hud skinne igennem hele sommeren. Bløde øjne, glødende kinder og glossy læber er altid en god idé, når du vil have en naturlig makeup og samtidig fremhæve dine smukke træk. Få et naturligt og luftigt bryn-look med vores perfekte bryn duo, der giver smukke, sunde og definerede bryn.

Pastelle drømme

Med dette look kan du stille din slik-sult, da du ikke behøver at tage turen til slikbutikken, men bare finde din yndlings og mest farverige øjenskyggepalette frem. 

Hvad er bedre end én pastel øjenskygge? Mindst tre nuancer af pastel øjenskygger. Hele dette look giver den perfekte sommerstemning, vi ikke kan få nok af, for ikke at nævne den kreativitet looket giver anledning til. Lyst, farverigt og legende – bestemt en øjenmakeup, der er værd at afprøve her til sommer!

Effortless Glam

Hvis du leder efter et look, der kan få dig til at føle og se glam og elegant ud, så krydser dette look alle felter af for en sofistikeret, chic makeup. Solkysset hud kombineret med en elegant, winged eyeliner og nude læber løber bestemt med prisen for en perfekt sommer makeup.

Vil du også lave en perfekt winged liner? Så prøv vores Master Stamp and Stroke Eyeliner, der skaber perfekt vinger hver gang, på hvert øje. Det er en unik 2-i-1 eyeliner med en wing stamp pen og en flydende filt-tip liner, der gør winged eyeliner nemmere end nogensinde!

Blush contouring

Blush contouring har været en af de mest dominerende makeup-trends de seneste sæsoner. Så du skal hvert i fald ikke være bange for at gå all in på en farverig blush denne sommer - og påfør den gerne overalt lige fra kindben og tindinger til øjenlåg. Karina Krayz giver her et perfekt eksempel på looket, da de lyserøde og rødlige nuancer på øjne og kinder er en utrolig fin måde at bruge farver i makeuppen på. Et strejf af varme, rosa læber kombineret med hot pink inspirerer os til at give os i kast med et utal af farvekombinationer, vi kan afprøve denne sommer.

Dewy Bronze

Der er ingen sommer uden en solkysset, glødende hud. En smuk contouring og highligther er sådan mange af os ønsker, at vores makeup skal se ud året rundt. Og ikke mindst de flirtende, lange vipper, der tilføjer det perfekte glam-touch. Vil du have lange, smukke og sunde øjenvipper? Vores Supreme Lash Mascara giver alt i én mascara! Mascaraen fungerer som et øjenvippeserum, da den er beriget med seks nærende ingredienser, der giver sundere og fyldigere naturlige øjenvipper.

Alt fra rosa til lyserød og pink

Lyserød og romantisk – passer både til sommer og alle de dage, hvor du bare gerne vil se ekstra naturlig og sund ud.

Du kan nå rigtig langt med perfekte lyserøde nuancer, når du lægger din sommer makeup. For de fine nuancer giver både farve, liv og friskhed til looket. Og især dette subtile look tilføjer en masse friskhed til huden, der kan bæres når som helst på året - for ikke at nævne ​​læbestiften, som nærmest er taget ud af sommeren og giver de helt rigtige sommer-vibes.

Get Glowing

Smuk, glødende hud kombineret med nude-pink og ferskenfarve på kinder, øjne og læber skaber bare et ideel look til sommeren. Vi er helt vilde med dette glødende look, der er perfekt til når som helst - både dag og nat - og giver os helt lyst til at eksperimentere med hvid eyeliner på den våde vippekant, der fremhæver øjnene og får dem til at synes større.

Læs næste

sommernegle
swirlnails