Press-on nails

Guide: Sådan fjerner du skånsomt dine press-on negle

fjerneskaansomt

Press-on negle er en fantastisk måde at opnå en salonlignende manicure på få minutter. Du kan derfor nemt snyde dig til en professionel manicure med falske press-on negle – og spare tid og penge på at gøre det selv derhjemme.

At fjerne press-on negle kræver dog et par tips, så du sikrer dig, at du hverken ødelægger kvaliteten af dine press-on negle eller skader dine naturlige negle. Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du nemt og skånsomt fjerner dine falske press-on negle.

Step 1: Læg dine fingre i blød

Har du brugt neglelim til at påføre dine press-on negle, så anbefaler vi, at du lægger dine negle i blød. Find en skål frem og fyld den op med varmt vand og bland op med lidt opvaskesæbe eller håndsæbe, som vil hjælpe med at blødgøre og løsne limen.

For at hjælpe med at løsne press-on neglene og fugte dine naturlige negle, kan du med fordel blande et par dråber babyolie i sæbevandet eller påføre lidt neglebåndsolie på områderne lige under press-on neglene og lade olien trække ind. En smule olie vil desuden forhindre tør hud og løsne neglene hurtigere. Læg derefter fingerspidserne i vandet og udblød neglene i cirka 20-30 minutter.

Undgå at pille eller tvinge press-on neglene af, før de er klar, da det både vil skade dine naturlige såvel som falske negle. Når det er tid til at fjerne dem, vil du kunne mærke, at press-on neglene langsomt slipper overfladen på dine naturlige negle.

Bruger du vores press-on negle eller andre genanvendelige falske negle, anbefaler vi heller ikke, at du lægger dine negle i blød i acetone eller sæbevand blandet med acetonebaseret neglelakfjerner. Acetonen vil nemlig ødelægge kvaliteten af dine falske press-on negle, så du muligvis ikke kan genbruge dem efter.

Step 2: Brug en neglepind til at løsne press-on neglene

Når du kan mærke, at neglelimen er ved at slippe, kan du eventuelt bruge en neglepind eller en neglebåndsskubber til effektivt og skånsomt at fjerne press-on neglene forsigtigt fra neglebåndssiden. Med en let hånd kan du forsigtigt løsne press-on neglen ved at løfte den af fra siderne. Hvis du derimod kan mærke, at neglen ikke slipper let, så læg dem i blød i varmt sæbevand igen i et par ekstra minutter.

For at undgå skader på dine naturlige negle og press-on negle, skal du derfor sørge for at arbejde blødt og langsomt – tag dig derfor god tid og hav tålmodighed, hvis du gerne vil bevare kvaliteten af dine genanvendelige press-on negle og forhindre flossede negle.

Step 3: Fjern limrester

Når du har fjernet dine falske press-on negle, kan du bruge neglepinden til forsigtigt at fjerne limrester på undersiden af dine press-on negle. Du kan også bruge en vatrondel med en smule neglelakfjerner eller en negle-buffer til at fjerne eventuelle rester af lim på dine naturlige negle.

Step 4: Plej dine naturlige negle

Når du bruger press-on negle, er det vigtigt at holde dine naturlige negle fugtige. Negle har det nemlig ved at udtørre ligesom håret - derfor har dine negle og hænder brug for pleje. Efter du har haft dine fingre i blød, kan du nemt skubbe dine neglebånd tilbage og fjerne båndene med en neglebåndsfjerner.

En god håndcreme gør også underværker. Vask derfor dine hænder og påfør en håndcreme, der vil efterlade hænder og negle bløde og rene. For at holde dine negle sunde, kan du med fordel også påføre neglebåndsolie for at fugte og pleje dine naturlige negle.

Vil du gerne have tips til, hvordan du prepper og plejer dine negle, inden du påsætter falske press-on negle? Så klik her.

Læs næste

brows
Sådan får du dine press-on negle til at holde længere