Extended lashes

Guide til at fjerne extended lashes

remover

Sådan fjerner du extended lashes skånsomt og passer på dine egne vipper

Falske vipper er sjove og spændende, men vi ved godt, at processen med at fjerne dem kan være lidt mindre sjov. Den gode nyhed er, at vi har skabt et produkt, der gør det nemt at fjerne dine extended lashes, uden at skade dine egne vipper!

Fjern dine extended lashes med vores Pro Remover

Vi har specialudviklet vores pro remover med den ultimative formular til at fjerne extended lashes uden besvær og uden at skade dine egne vipper. Dog er det vigtigt at sætte lidt tid af til aftagningsprocessen og ikke forhaste sig. 

Når det er tid til at fjerne dine extended lashes, påfører du pro remover under og over dine vipper og lader den virke i 30-60 sekunder. Vipperne skal kunne fjernes let, så mærker du modstand, så påfør lidt ekstra remover og lad den virke lidt længere tid. 

Herefter påfører du pro remover direkte på under- og oversiden af dine egne vipper og lader den sidde på i 1-2 minutter, hvorefter du kan børste eventuelle limrester af med en spoolie. Hvis du oplever at have lidt limrester under eller over øjet efter, kan disse blot fjernes med lidt makeupfjerner eller ligende. 

Bonus tip: Brug damp til at løsne extended lashes

Damp kan være med til at løsne vores pro bond & seal, så hvis du føler, at dine vipper sidder lidt ekstra godt fast, eller du måske er kommet til at påføre lidt for meget bond, så er damp et rigtig godt første step at tage, inden du går igang med removeren. 

Du kan dampe dine vipper ved at tage et varmt bad, men uden at sprøjte vand direkte på vipperne, eller du kan lave et dampbad med en gryde med kogende vand.

@duffbeauty Svarer @Birkelund💓 How to remove! And we have another video showing how to clean and re-use the clusters! Just scroll down our feed and you’ll find it 🥰🌸✨ #duffbeauty #dufflashes #extendedlashes ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Læs næste

extendedkit
Ny Extended kollektion - Soft Aura