Press-on nails

How-to Guide: Press-On Manicure

How-to Guide: Press-On Manicure

Step-by-step guide til press-on nails

Hvis du (ligesom os) elsker at have smukke negle, men måske ikke har tiden eller pengene til at gå i salonen og få dem lavet - så er vores Reusable Press-On Manicure negle ideelle til dig! Vi har flere forskellige former og længer, du kan vælge imellem, samt forskellige flotte og on-trend designs. Og så er de oveni købet super nemme og hurtige at tage på - bare læs med her, og få alt den info, du har brug for, til at få meste ud af dine press-on nails 😍

I æsken medfølger alt det udstyr, du skal bruge til påføringsprocessen; du får både 24 negle i 12 forskellige størrelser, neglelim, neglebuffer og en neglefil. 

 

Påføring

Det er vigtigt, at du altid påfører dine press-on negle på rene, tørre negle!

1) Prep dine negle

Prep dine naturlige negle ved at buffe og file dem, så du får den bedst mulige overflade for de kunstige negle at klæbe til

2) Rens neglene 

Rens derefter neglen af med neglelakfjerner, for at fjerne alle eventuelle støv -og olierester, som naturligt sidder på neglene.

 3) Find din størrelse

Du får 12 forskellige størrelser at vælge imellem. Vælg den størrelse, som matcher dine naturlige bedst. Vores negle er markeret med numre på indersiden, som gør det let at finde et perfekt match. 

4) Påfør lim til din egen negl 

Påfør limen på dine naturlige negle. Vent 3-5 sekunder til at limen bliver klæbrig. 

5) Påfør lim til den kunstige negl og påsæt

Påfør derefter DUFF neglen. Start med at placerer den helt tæt på neglebåndet og sørg for at holde neglen lige. Pres ned i ca. 30 sekunder. 
Tip: For at undgå evt. lufthuller under neglene, er det vigtigt at du påfører et jævnt lag neglelim over hele din naturlige negl. 
Og voilà! Du har nu lavet smukke, salon-lignende negle derhjemme på kun få minutter!
 

Aftagning

Læg din negle i blød i varmt sæbevand i 20-30 minutter. Løsn forsigtigt neglen og løft den af fra siderne. For at undgå at beskadige din naturlige negl, så er det vigtigt at du aldrig tvinger dine DUFF negle af!

 

Læs næste

Hold Galentine's Dag med veninderne!
makeuptrends