Extended lashes

Hvilke vipper skal jeg vælge som nybegynder?

Hvilke vipper skal jeg vælge som nybegynder?
Indholdsfortegnelse 
 • Hvad er Extended Lash?
 • Fordele ved Extended Lash?
 • Hvilke vipper skal jeg vælge?
 • Påføring af dine vipper
 • Hvordan påfører jeg de forskellige størrelser?
 •  

  Hvad er Extended Lash?  

  Er du lige påbegyndt dit fantastiske vippeeventyr? Med vores Extended Lash Starter Kit får du alt hvad du skal bruge til dine vipper! Kittet er pakket i en brugervenlig emballage, der gør det super nemt på kun 10 minutter at få de smukkeste vipper. Og tro det eller ej, dine flotte vipper holder i hele 7 dage. Så du kan stadig gøre alle de ting, du plejer, uden problemer. Vores Extended Starter Lash Kit har alt, hvad du skal bruge, så du kan føle dig som den bedste version af dig selv.

  Kom direkte til vores kollektion her.

   

  Fordele ved Extended Lash? 

  Med Extended Lash sparer du ikke kun penge, men også tid og bekrymringer. Du behøver ikke længere at finde tid i din travle hverdag til at besøge vippeteknikkeren eller vente på en ledig tid. 

  Desuden tager det kun 10 minutter at påføre dine egne vipper, hvilket du kan gøre hjemme i dine trygge omgivelser. 

  Sig farvel til ventetid og transport til og fra salonen. Med Extended Lash kan du selv skabe det look, du ønsker, når det passer dig. Bliv din egen vippetekniker og nyd fleksibiliteten og friheden ved at designe dine perfekte vipper derhjemme.

   

  Hvilke vipper skal jeg vælge? 

  Som nybegynder kan det være udfordrende at finde de rette vipper. Derfor har vi skabt Extended Lash Starter Kit – et komplet sæt med alt, hvad du behøver for at starte dit vippeeventyr. I dette kit har vi samlet den perfekte begynderpakke med fem af vores mest brugervenlige vippestyles. Lad os dykke ned i dem og hjælpe dig med at finde dit nye vippelook!

  I starterkittet får du desuden også vores applikator, bond & seal, remover og tre spoolies. Dette innovative og brugervenlige vippekit indeholder alt, hvad du behøver for at opnå et smukt og holdbart vippelook. Vores Extended Lash består af små vippebuketter, der påføres under dine naturlige vipper, hvilket resulterer i et naturligt og salon-lignende look, som kan holde i op til 7 dage.

  Hvis du ønsker et let og naturligt look, anbefaler vi Wispy, Rimel eller Lite(Brown). 

  Wispy: Denne smukke vippe har en krydsende effekt, der skaber et naturligt og fjerlet look, samtidig med at den tilføjer let volumen og et smukt buk. Det er en af vores mest populære vippestyles, og det er let at forstå hvorfor!

  Rimel: Inspireret af det franske ord for mascara, giver denne style et look med volumen, der minder om din foretrukne volumengivende mascara. Perfekt for dig, der ønsker et let, men voluminøst look. 

  Lite(Brown) Opnå et naturligt og let look med denne brune vippe, der tilføjer subtil volumen og et smukt buk.

  Hvis du derimod ønsker mere volumen og et glamourøst look, vil vi anbefale Natural og Classic. 

  Natural: Få et fyldigt hybrid eyelash extensions-lignende look, som du kender det fra salonen. Perfekt for dig, der ønsker et voluminøst look med 3D-effekt uden at det bliver for intenst. 

  Classic: Hvis du elsker vores populære Natural style, vil du elsker Classic. Denne elegante stil har en krydsende effekt, der giver et naturligt og let fjerlignende look, ligesom Natural.

   

   

  Påføring af dine vipper: 

  Med disse få trin, kan du skabe dit unikke vippelook på kun få minutter. 

  Step 1: Start med at udvælge de vipper, du ønsker at bruge. Påfør dernæst Pro Bond i et tyndt lag under dine vipper, ca. 1-2 mm over den våde kant. 

  Husk: less is more og undgå at børste igennem vipperne, som man ville gøre med mascara. 

  Step 2: Påfør vipperne ca. 1-2 mm fra den våde vippekant. Det er op til dig, om du starter fra indre-eller ydrekrogen af dit øje. Ved netop at påføre dem 1-2 mm fra den våde vippekant, undgår du irritation og længere holdbarhed. 

  Ekstra tip: Hvis du er ny med Extended Lash universet, så start på ydersiden og arbejd indad. 

  Step 3: Klem derefter forsigtigt vipperne sammen i 30 sekunder med Pro Lash Applicator, så de sidder fast på dine egne vipper. 

  Step 4: Last but not least. Påfør Pro Seal langs vipperne for at forsegle og forlænge holdbarheden, så de holder op til 7 dage. 

  Undgå at lade vipperne komme i kontakt med vand de første 6-8 timer efter påsætning.

   

  OBS: Husk at applikatoren er ikke til at tage vipperne op med. Brug helst dine fingre, til at tage buketterne ud af æsken. 

  Har du brug for at se det i en how-to video? Så har vi en guide, hvor vi viser dig trin-for-trin, hvordan du bedst kan påføre dine vipper. Klik her.

  Husk, at øvelse gør mester, så lad dig ikke slå af, hvis det ikke lykkedes i første omgang. Just keep going!

   

  Hvordan påfører jeg de forskellige størrelser? 

  Helt afhængigt af dit ønskede look, kan du frit bestemme, hvilken størrelse du vil benytte dig af. Oftest vil man starte med den længste størrelse ved yderkrogen og bevæge sig ind mod inderkrogen med en kortere størrelse. 

   

  Aftagning af dine vipper 

  Sådan fjerner du nemt og skånsomt dine extended lashes: 

  Step 1: Påfør Pro Remover på vipperne og vent i 60 sekunder. 

  Step 2: Derefter fjern buketterne forsigtigt med en spoolie eller fingrene. 

  OBS: Mærker du modstand, så påfør lidt ekstra remover og lad den virke i lidt længere tid. Hiv eller tving aldrig vipperne af. 

  Step 3: Påfør derefter Pro Remover direkte på toppen og undersiden af dine naturlige vipper og vent i 1-2 minutter. 

  Step 4: Børst dine naturlige vipper forsigtigt igennem med en spoolie for at fjerne eventuelt limrester. Hvis du stadig har limrester under eller over øjet efterfølgende, kan dette fjernes med lidt makeupfjerner. 

  Husk: forhast dig aldrig og giv dig god tid til aftagningsprocessen, med en lille portion tålmodighed, så kan du nemt fjerne dine extended lashes skånsomt og sikkert. 

  Har du brug for at se det i en how-to video? Så har vi en video, hvor vi viser det trin-for-trin. Klik her. 

  Læs næste

  Find din nye sommer manicure