Beauty

Klar til sommerens eventyr? Oplev produkter der holder

DUFFBEAUTY Press-On Out of Line

Sommeren har meldt sin ankomst, og det betyder sol, strand, varme dage og hyggelige stunder med veninder og familie. Men det betyder også sved, vand og aktiviteter, der kan få din makeup til at smudge og falme. Vil du gerne bruge mere tid på at nyde sommeren uden at gå på kompromis med at se put together ud? Lad vores fantastiske produkter gøre arbejdet for dig. 

Vandresistente produkter der holder 

Når temperaturen stiger, er det vigtigt at have makeup, der kan modstå varmen. Vores mascara er din bedste ven denne sommer. Den er designet til at modstå sved, så du undgår pandaøjne, selv efter en tur i havet eller en svedig dag i solen. Med vores Supreme Lash Mascara kan du nyde alle sommerens aktiviteter uden bekymringer.

Perfekte negle med Press-Ons

Drømmer du om perfekte negle uden at bruge timer i en salon? Vores Instant Pro Press-On negle er løsningen. De er nemme at påføre og holder i op til to uger, selv under de mest aktive dage. Vælg mellem forskellige designs og længder for at finde det look, der passer bedst til dig. Og når du vil skifte stil, er de lige så nemme at fjerne uden at beskadige dine naturlige negle.

Psst vi har netop lige lanceret en sommerkollektion som omfavner sommerens glæde, varme og festlige begivenheder. Se den lige her. 

Få salon-looket derhjemme med Extended Lashes 

Glem alt om tidskrævende ture til vippesalonen. Skulle det have gået din næse forbi, så kan du altså med vores populære Extended Lashes kan du opnå smukke vipper på kun 10 minutter, og de holder op til 7 dage. Vores Extended Lash Starter Kit indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang, inklusive applikator, Bond & Seal, Remover samt spoolies. Det har aldrig været nemmere at få lange, fyldige vipper, der holder gennem sommerens eventyr. 

Definerede bryn

Glem ikke dine bryn og læber! Vores vandresistente Eyebrow Pencil er perfekte til sommerens varme dage. Med Brow Pencil giver den dig præcise og definerede bryn og bruger du den sammen med vores Brow Gel, får du ikke kun et look der holder hele dagen, men også sunde og velplejede bryn. 

Løft og definer

For at fuldende dit look, brug vores prisvindende Eyelash Curler til at give dine vipper et smuk buk, og derefter påfør vores Supreme Lash Mascara for the cherry on top. Denne duo sikrer, at dine vipper ser fantastiske ud hele dagen, selv i fugtigt vejr. Perfekt til en dag på stranden eller en sommeraften ude.

Sommerens musthave 

Er du klar til alt, hvad sommeren har at byde på? Vores produkter er designet til at gøre det nemmere og lettere for dig at se frisk og velplejet ud, uanset hvad dagen bringer. Så brug mindre tid foran spejlet og mere tid til at nyde solen, stranden, og de specielle øjeblikke med dem, du holder af.

Lad vores produkter do the job for you! Med vores langtidsholdbare makeup og produkter kan du nyde sommeren uden bekymringer. Forkæl dig selv med det bedste inden for skønhed og vær klar til at se glødende ud hele sommeren lang.

Læs næste

Ny Extended kollektion - Soft Aura
Find din nye sommer manicure