Makeup tips

Makeup inspiration: De bedste TikTok nytårsmakeup tutorials

Makeup inspiration: De bedste TikTok nytårsmakeup tutorials

Leder du efter en simpel nytårsaften makeup eller måske et glitrende glamourøst makeup look? Så behøver du ikke lede længere. For vi har samlet fem af de bedste TikTok nytårsmakeup tutorials, så du kan gøre dig klar til at lægge din sidste smukke makeup på årets mest festlige (og sidste) dag.

Uanset om du vil have et feminint look, et glamourøst makeup look eller bare en naturlig makeup til nytårsaften, så kan du helt sikkert finde et makeup look, der passer til dig, med disse TikTok tutorials.

Om end du planlægger at hoppe ind i det nye år med vennerne eller fejre 2023 på din yndlingsrestaurant, så kan du se frem til nytår og komme hurtigt i feststemning med disse TikTok makeup-ideer til din nytårsmakeup. Kig med her og få inspiration til din nytårsmakeup med disse fem TikTok makeup-ideer. Du vil helt sikkert finde et makeup look, der passer til din smag og dit nytårsoutfit!

Nem glitrende nytårsmakeup

Vi har sagt det én gang før, og vi siger det gerne igen – et glitrende, glamourøst makeup look kan (og bør!) bæres året rundt. Denne TikTok makeup video til nytår er bare helt naturlig på sin glamourøse måde.

Forbered din hud med en fugtgivende ansigtscreme, påfør din go-to foundation og brug den bedste blush i din makeuptaske – blushen vil nemlig give lidt varme til dit ansigt (perfekt til den vinterblege hud) og tilføje friskhed og glød til looket. Påfør en glitrende øjenskygge i en gylden tone på øjenlågene, efterfulgt af en lipliner og en lipgloss med glimmer for at genskabe looket, der vil få dig til at skinne hele nytårsaften!

Så enkel en nytårsmakeup, men et så smukt resultat.

@corrine_reed Sparkly NYE glam ✨#nye2022 #newyearsmakeup #grwm #fyp ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Winged eyeliner & grøn øjenskygge til nytår

Dét at eksperimentere med farver er altid en god måde at løfte makeup-looket og gøre det mere festligt. Denne smukke nytårsaften makeup fra TikTok viser, at du blot med en grøn øjenskygge kan give et perfekt twist på det klassiske smokey cat eye look. 

Du kan næsten aldrig gå galt i byen med en mørkegrøn øjenskygge, der kombineret med en smokey winged eyeliner til nytårsfesten – for grøn er virkelig december måneds favoritfarve, og smokey eyes kan gøre enhver makeup festlig.

@blueyedcai #nyeglam ✨🥂 I hope you all have a wonderful 2022!!! Excited for that this year will bring! Challenges + rewards #makeup #makeuptutorial #grwm #fyp ♬ Freak Witchu by Samyra - Samyra

Glimmerøjne til nytår

For at lægge en feminin og elegant makeup til nytår, kan du med fordel blive inspireret af TikToks svar på en enkel makeup med en glitrende smokey eye og rosa læbestift.

Makeuppen er så nem og enkel, at looket faktisk kan bruges hele året. Så hvis du leder efter en nem og naturlig makeup til nytår 2023, så bør glimmerøjne og en nude-rosa læbestift være dit foretrukne valg!

Med de her glitrende øjne vil du være garanteret en smuk nytårsmakeup, der passer perfekt til ethvert outfit til nytår!

@kelseymerritt My NYE makeup look!! ✨🤍 #NewYear #NYE #makeup #makeuptutorial #NYEmakeup #Bye2021 ♬ Only Angel - Harry Styles

Den ultimative nytårsmakeup - guldøjenskygge & falske øjenvipper

To ord kan beskrive det her ultimative nytårslook; guldøjenskygge og falske øjenvipper. Hvis du vil gå all in på din nytårsmakeup, så er denne TikTok makeup tutorial lige noget for dig. For med den her nytårsmakeup er du garanteret, at dine øjne vil være i centrum til nytårsfesten.

Find dine øjenskyggepalette med brune nuancer frem og påfør dem i globelinjen. Brug derefter en smuk guldøjenskygge med glimmer på midten af dit øjenlåg. Bind hele nytårslooket sammen med nogle lange, falske øjenvipper.

Det er så smukt og glamourøst, men alligevel overraskende nemt at kopiere til din nytårsaften makeup. Og du kan allerede prøve looket af i dag, hvis du er i tvivl!

@aimeekaymanmakeup The perfect NYE makeup tutorial ✨ #meangirls #nyeglam #newyearseve #2022 #meangirlsmakeup ♬ Mean Girls - Jingle Bell Rock - Geek Music


Glitrende læber og lange øjenvipper til nytår

Hvis et smokey eye look ikke er noget for dig, så prøv denne mere subtile, blødere version af makeup-looket. Læg en skinnende neutral og brun øjenskygge over dine øjenlåg, og top derefter det skinnende øjenlook af med et par lange, falske øjenvipper for at tilføje lidt ekstra fest og glam.

Det er ikke rigtig nytår, hvis du ikke har falske øjenvipper eller glimmerøjenskygge på – men med denne TikTok makeup tutorial kan du gøre begge dele i ét look og derfor fordoble den festlige stemning!

@makeupbyjennaa NYE Glam ✨ #makeup #makeuptutorial #2022 #fyp #k18hairflip ♬ Rodeo - City Girls

Læs næste

vippetekniker
jul