Makeup tips

Nemme og uhyggelige Halloween makeup-idéer til 2022

Nemme og uhyggelige Halloween makeup-idéer til 2022

Hvis der er et tidspunkt på året, hvor en ekstra dramatisk (og uhyggelig) makeup er acceptabelt, er det Halloween. Heldigvis, så kræver et Halloween look ikke altid et kostume - kun et par makeupprodukter og lidt tålmodighed, uanset om du prøver en Halloween øjenmakeup eller et Halloween makeup look.

Du behøver heller ikke bekymre dig om dine makeup-evner, for her på DUFFBEAUTY har vi samlet syv af de bedste Halloween makeup looks og tutorials i 2022, så du nemt og hurtigt kan lave en Halloween makeup derhjemme - lige fra kendte ansigter som Marilyn Monroe og Cruella de Vil til klassiske Halloween looks som heks og kat.

Så kig med her, hvor du kan finde inspiration til de fedeste, mest uhyggelige og trendy Halloween makeup-idéer.

1. Marilyn Monroe Halloween makeup

Der er nok ingen tvivl om, at der kommer til at være en masse genskabelser af Marilyn Monroe denne Halloween til ære for den nye film, Blonde, med Ana De Armas i hovedrollen.

Uanset hvad din mening er om filmen, er det stadig en perfekt anledning til at gå full glam denne oktober med kontur, rød læbestift, winged eyeliner, neutral øjenskygge og (selvfølgelige) Marilyns ikoniske skønhedsplet.

2. Zombie Halloween makeup 

Hvis du har en contour palette liggende, som du næsten aldrig bruger, så har du nu chancen for at bruge den, da dette zombie Halloween look bogstaveligt talt handler om intense skygger. Start med en fulddækkende foundation to til tre nuancer lysere end din naturlige hudtone for at skabe det ”døde” look. Brug derefter en mørk, kold tone på dine kindben, næse og tindinger for at få den skræmmende kranie-lignende effekt.

YouTuber Melissa Alatorre tilføjer også en sort smokey eye og rød læbestift til at efterligne blod omkring munden.

3. Halloween heks

Den ultimative klassiker til Halloween; en heks. Vi kommer nok ikke uden om Halloween heksen, og heldigvis er looket nemmere at genskabe, end det måske ser ud til.  

Grundlaget for at genskabe denne Halloween heks er en grå smokey eye med winged eyeliner og en mat, sort læbestift. Men du kan gøre looket ekstra uhyggeligt, ligesom Maryam Maquillage, med en smule grøn øjenskygge som blush, highlighter og en intens konturering på næsen.

4. Nem Halloween eyeliner

Vil du gerne have et nemt og festligt Halloween makeup look, så skal du prøve en af ​​disse fem Halloween winged eyeliner tutorials. Sørg for at du har en sort flydende eyeliner med en filt-tip spids (ligesom DUFFBEAUTYs Master Stamp and Stroke Eyeliner) og en hvid eyeliner ved hånden. For at lave de skarpe linjer, er det selvfølgelige også en god idé med makeup-fjerner, vatpinde, concealer og en børste.

5. Nem skelet Halloween makeup

Det bedste ved dette Halloween makeup look er, at det passer perfekt til enhver øjenmakeup. Derfor kan du til dette uhyggelige skelet makeup look både lave en naturlig øjenmakeup, et blødt glam look eller, som det ses her, lægge en helt mørk, dramatisk øjenskygge. Så længe du har en sort, flydende eyeliner til at tegne munden og nogle mørke øjenskygger til at lave de mørke skygger på kinderne, så er looket hjemme!

6. Cruella de Vil Halloween makeup

Hvem er den mest glamourøse skurk i Disney? Jep, Cruella de Vil. Få din veninde til at male sig hvid i ansigtet med en lys foundation, tegne en sød, trekantet næse og sorte pletter med en flyende eyeliner, så I sammen kan udgøre festens fedeste Disney-par.  

Få at skabe dette Cruella de Vil Halloween look, skal du lave en smuk, grøn øjenskygge og toppe looket af med de ikoniske, røde læber. Hvis du ikke har en sort-hvid paryk derhjemme, så kan du heldigvis fuldende Halloween looket med et gennemført sort-hvid kostume!

7. Nem makeup til Halloween kat

I modsætning til andre Halloween tutorials - eller makeup tutorials generelt – så behøver du faktisk ikke så mange makeupprodukter til at lave denne nemme makeup til et Halloween kattekostume.

De fine katteører er supergode hvert år. Men du kan helt sikkert pifte looket op, hvis du parrede det med et par matchende cat eyes, tre knurhår og en sød næse, som dette Halloween katte-makeup look!

Læs næste

mascara
Black Friday og Cyber Monday tilbud 2022