Extended lashes

Ny Extended kollektion - Soft Aura

Ny Extended kollektion - Soft Aura

Hvad er Extended Lash?

Med Extended Lashes kan du opnå de smukkeste vipper på kun 10 minutter, ligesom dem du kender fra vippesalonen. Vores Extended Lash kollektion har 9 forskellige styles, så der er rig mulighed for at skabe dit unikke look. Du sparer en masse tid og penge ved at vælge Extended Lash, for du slipper for ventetid, transport og store udgifter. Og det bedste af det hele er, at du kan gøre alt dette hjemme i dine egne trygge rammer og så kan de holde op til 7 dage.

Ny sommerkollektion

Inspireret af sommerens magiske øjeblikke har vi skabt din nye sommerflirt, som du sent vil glemme. Den nye Limited Edition Soft Aura Collection omfavner de stunder, hvor du føler dig vægtløs og fri, og giver dig mulighed for en drømmende atmosfære hele sommeren lang. Gå sommeren i møde med et frisk og let vippelook. 

Vi er stolte af at præsentere vores nye kollektion, Soft Aura, som er designet med sommerens lette og luftige stemning i tankerne. Denne kollektion byder på vipper med en unik 3D-effekt, lavet af tyndere fiber, der giver dig den ultimative lethed for et utroligt let og naturligt look - perfekt til sommer og no-makeup looks.

Hvad er 3D effekt? 

3D refererer til en teknik, der skaber dybde og volumen, hvilket får øjenvipperne til at se mere fyldige og naturlige ud. Vipperne er designet eller påført på en måde, der giver dem en tredimensionel struktur. Dette gør, at de ser mere voluminøse og livlige ud sammenlignet med traditionelle, flade vipper.

 

Soft Aura er perfekt til dig, der elsker det effortless "no makeup-makeup" look. Vipperne er så lette, at de næsten føles som dine egne, og de tilføjer en subtil elegance til enhver makeup-look. Uanset om du skal til en sommerfest, en picnic i parken, eller bare ønsker et dagligt look, der emmer af naturlig skønhed, er Soft Aura kollektionen det ideelle valg. De er perfekte til både daglig brug og særlige lejligheder. 

Soft Aura kollektionen udkommer med tre fortryllende vipper: 

Daydream er skabt til at indfange essensen af sommerens dagdrømme. Vipperne fremhæver dine øjne på en måde, der får dem til at glimte som solens refleksion i en klar sommerhimmel, og er ideelle hvis du ønsker et subtilt, men alligevel fængslende vippelook. Disse vipper er udviklet med en 3D-effekt, der tilføjer let volumen og dimensioner til øjet og samtidig giver et elegant og naturligt look.

Hver æske indeholder 36 buketter i 3 forskellige længder: 10mm, 12mm og 14mm.

 

Angelic & Angelic (Brown) indkapsler en engleagtig elegance, der er perfekt til aftener fyldt med stjerneskær og romantik. Vipperne giver en himmelsk følelse til dit look, og er ideelle til de særlige sommer øjeblikke, hvor du ønsker at skinne lidt ekstra.

Vipperne er designet med en 3D-effekt, der skaber et let fjerlignende look. Angelic er perfekt til dig, som ønsker et naturligt udseende, med en smule volumen.

Hver æske indeholder 36 buketter i 3 forskellige længder: 8 mm, 10 mm og 12 mm.

 

Oplev den magiske kombination af komfort og stil med vores nyeste Soft Aura kollektion. Gør dig klar til at stråle med et look, der er lige så let og luftigt som sommerbrisen. Med denne kollektion kan du opnå et smukt sommerlook på kun 10 minutter.

Nyd sommeren uden bekymringer om mascara, der drysser ned af dine kinder og smudger i varmen. Med vores Soft Aura kollektion kan du lave og gøre alle de ting, du elsker, uden at skulle tænke på dine vipper. Sig farvel til mange timer og penge brugt hos vippesalonen. I stedet kan du nyde dage ude i solen, på stranden, til festivaler, rende rundt i byens gader og tilbringe tid med venner og familie.

Kollektionen er limited edition og kommer i et begrænset parti. Så skynd dig at få fat i dem, så du er klar til sommerens oplevelser.

Læs næste

remover
DUFFBEAUTY Press-On Out of Line