Master Stamp & Stroke

Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner
Hos DUFF er vi vilde med det elegante og stilsikre ’cat-eye look’. Derfor har vi nu lanceret en ny, kommende favorit til alle dem, som drømmer om at mestre kunsten at lave den perfekte winged eyeliner. Med Master Stamp & Stroke Liner kan du hurtigt og nemt lave en skarp winged eyeliner på hvert øje, hver eneste gang. Få guiden til hvordan du skaber winged eyeliner looket med vores nye favoritprodukt her.


Derfor skal du prøve Master Stamp & Stroke Liner

Winged eyeliner er et smukt 'touch' til øjenmakeuppen, men teknikken kræver ofte lidt øvelse at mestre. Derfor har vi nu udviklet vidunderproduktet, som vi er helt pjattet med og derfor gerne vil dele med jer. Det er en flydende eyeliner, der skaber enkelte men forførende resultater! Master Stamp & Stroke Liner er med dens specieludviklede 2-i-1 funktion velegnet til at forenkle måden at påføre eyeliner på.

Med Master Stamp & Stroke Liner kan du nemt selv komme i gang med at få lagt den smukke, flydende liner, der giver et katteagtigt udtryk til øjnene – helt uden det store besvær. Tanken bag eyelineren er at gøre det nemmere og mere effektivt at skabe winged eyeliner looket med et ensartet og matchende resultat på begge øjne.

Det unikke ved Master Stamp & Stroke Liner'en er, at den er tosidet. I den ene ende finder du nemlig en ’wing stamp’ og i den anden ende en smidig applikator. ’Wing stamp’-funktionen forenkler præciseringen af eyeliner, da den placeres yderst af øjenkrogen og afmærker en intens, knivskarp vinge. Applikatoren har en fin spids, som sikrer en lettere og præcis streg.

At lave den perfekte winged eyeliner kræver ofte lidt præcision og en fast hånd, men med denne teknik slipper du for at bøvle med uensartede vinger og upræcise streger! Og teknikken er nemmere, end du kan forestille dig.

Caroline fra vores DUFF team guider dig her til, hvordan du nemt og hurtigt kan lægge en skarp winged eyeliner med vores nye favoritprodukt. Se videoen nedenfor!

Sådan opnår du knivskarpe vinger

  • Step 1: Ryst produktet inden brug.
  • Step 2: Placer ’wing stamp’-enden yderst af øjenkrogen og tryk forsigtigt ind for at skabe en skarp vinge.
  • Step 3: Tegn en præcis linje med den spidse applikator langs vippekanten, så den forener vingen.
  • Step 4: Gentag det samme på modsatte øje ved at bruge den anden Stamp and Stroke liner.

    Bonus tip: Sørg for at holde på midten af eyelineren, så har du fuld kontrol over finish.

Du kan selvfølgelig selv give dig i kast med denne nemme løsning, som helt sikkert vil gøre underværker i din makeup-rutine! 

Pst… Når du køber Master Stamp & Stroke Liner, så vil der medfølge to eyelinere i én æske - en til hvert øje. Det er desuden værd at bemærke, at produktet også er vandfast, så du slipper for udtværede panda-øjne på en regnfuld dag, og at det er 100% vegansk! Desuden kan du få eyelineren i to størrelser alt afhængig af, hvor stor du ønsker dine vinger skal være - (Lite 8 mm.) eller (Grand 12 mm.).


Master Stamp & Stroke Liner, 200 DKK

Læs næste

Sæsonens beauty-favoritter
duff