Extended lashes

Prøv disse 3 forskellige looks med dine extended lashes!

Prøv disse 3 forskellige looks med dine extended lashes!

Med vores extended lashes har du uendelige muligheder, og du kan helt selv skræddersy dit vippelook. Du kan f.eks. skabe et naturligt look til hverdag og et mere dramatisk look til fest med samme sæt vipper! Hver æske kommer nemlig med 36 buketter i tre forskellige længder, hvilket skaber mulighed for at være kreativ med din påsætning.

3 forskellige lash maps

Vores 3 mest populære måder at style dine vipper på er natural, doll-eye og cat-eye. 

Natural

Med natural følger du vippernes naturlige vækstmønster, og du kan derfor opnå et diskret men forførende look. Natural komplimenterer enhver øjenform og -størrelse, så du kan ikke gå galt med denne lash map.

Doll-eye

Doll-eye karakteriseres ofte ved, at vipperne er længere i midten end ved de indre og ydre hjørner. Det gør, at der er mere fokus på midten af øjet og skaber en illusion af større og mere åbne øjne og åbner ansigtet op, så du ser mere frisk ud.

Skal du prøve doll-eyes?

Denne lash map er særligt god til monolid, hooded og mandeløjne. Monolid eyes er karakteriseret ved, at du har nedadgående ydre hjørner og ingen rynke på øjenlåget. Hooded eyes er karakteriseret ved at øjenbrynet og huden under hænger lidt og dækker for den øverste del af øjenlåget. Mandeløjne er aflange og af ordet formet som en mandel.

Cat-eye

Ved et cat-eye look bliver vipperne gradvist længere og starter kortere inde i øjets inderkrog og slutter længst ved øjets yderkrog. Denne lash map giver samme effekt som en winged eyeliner og er derfor perfekt til at skabe et dramatisk og forførende look. Prøv det f.eks. næste gang du har lyst til at dresse lidt ekstra op!

Skal du prøve cat-eyes?

Denne lash-map er god til de fleste øjenformer, men egner sig særligt til øjne med opadvendte øjenkroge. Det kan samtidig bruges til øjne med nedadvendte øjenkroge for at skabe en illusion af mere opadvendte øjenkroge og til runde øjne for at skabe en illusion af mere brede øjne. 

Hop ind på vores Instagram post for at se eksempler på, hvordan vipperne skal placeres for at skabe hver look:

 

 

Læs næste

Guide: Hvilke kunstige/falske øjenvipper skal jeg vælge? DUFFBEAUTY
extendedkit