Makeup tips

Sådan får du dine bryn til at holde i sommervarmen

eyebrows

Hvad vil vi allermest have her om sommeren? Holdbare øjenbryn, der kan modstå sved og varme. Hvornår vil vi have det? Nu. Lad os være helt ærlige - flotte bryn er helt afgørende for ethvert look – også om sommeren.

Men hvad er meningen med at bruge tid på at pleje og fylde brynene ud, hvis de allerede begynder at glide af midt på dagen? Det er et problem, som mange af os oplever her om sommeren, hvor vores makeup ikke synes at gide det samme som os. Og i bund og grund er vores bryn det sidste, vi gerne vil have skal fordampe i sommervarmen. Her på DUFF har vi været på forkant og netop lanceret den perfekte bryn-duo til holdbare og sunde bryn. Kig med her og få vores 2-trins guide til nemme, smukke og sunde bryn, som holder til hvad end, du har lagt i planerne denne sommer.

Step 1: Fyld brynene ud med High Define Brow Pencil

Har du tomme huller i brynene, eller er der lidt langt mellem brynhårene, er det en god idé at starte med at bruge en brynblyant til at tegne og fylde brynene ud.

Med vores nye tosidet øjenbrynsblyant, High Define Brow Pencil, kan du med få, enkelte strøg fremtrylle et defineret og naturligt look. Brynblyanten er desuden perfekt til sommeren, for dens unikke formular sikrer, at dine bryn ikke smudger eller glider af i løbet af de dejlige sommeraftener, da den er vandafvisende og langtidsholdbar!

Brug brynblyanten til at tegne brynene op med en let hånd, så farven minder om en skygge på huden under hårene. Brynblyanten har en ultrafin, voksbaseret spids, som gør det muligt at lave præcise hårlignende strøg, som definerer, former og fylder brynet ud - så du opnår en dybdefornemmelse i brynene. Brug derefter børsten i den modsatte ende til at blende og style brynet, så du skaber et markeret og forenet udtryk.

Udover at du kan smide dine svedige bekymringer væk, når du bevæger dig ud i den bagende sommervarme, så opnår du faktisk også sundere bryn, mens du bruger brynblyanten! High Define Brow Pencil er nemlig beriget med Argan olie, der har en plejende og fugtgivende effekt, som styrker brynene – udover du får sundere og smukkere bryn, så er den 100% vegansk og parfumefri.

Step 2: Sæt brynene med High Define Brow Gel

For at opnå det bedste hold på brynene, bør du altid afslutte med en bryngel. Det er dog ikke alle bryngels, som fungerer lige så godt om sommeren.

High Define Brow Gel er vores nye bryngel, der med dens nye, innovative formular får dine bryn til at sidde hele dagen, da den giver et ultrastærkt hold, uden at brynene føles stive. Desuden er bryngelen svedafvisende, drys-fri, 100% vegansk og parfumefri – og derfor bestemt et must-have produkt, som vil glæde dig og dine bryn her om sommeren!

Efter du har fyldt dine bryn ud, skal du bruge bryngelen til at sætte brynene og for at give ekstra fylde til hårene. Udover at bryngelen giver et ultrastærkt hold, så tæmmer den faktisk brynene med dens plejende ingredienser, som giver naturligt fyldigere bryn. Bryngelen har nemlig en unik formular, da det er en 3-i-1 gel, der plejer, definerer og former brynene – så den er perfekt til at skabe et langsigtet resultat og en øjeblikkelig brynstyling.

Dine bryn udsættes, ligesom din hud og hår, for UV-stråler og udtørrende produkter. Og her om sommeren kan du nok ikke komme udenom, at dine bryn også får sol, hvilket ofte resulterer i tørre bryn, der har nemmere ved at knække. Derfor har dine bryn også brug for pleje – og det sikrer vores nye bryngel!

High Define Brow Gel er det perfekte valg, da den hjælper med at pleje, fugte og give sundere bryn. Bryngelen er nemlig beriget med forstærkende ingredienser og indeholder Arginin, Panthenol og Tranebærvand, der giver sundere og tættere bryn – alt mens du bruger produktet. Så ønsker du holdbare og sunde bryn, bør du hvert i fald få fingrene i bryngelen denne sommer!

Og så nemt kan du skabe holdbare og smukke bryn, som hverken smudger, udtværer eller svedes af – selv når solen står allerhøjst på himlen. Rigtig god sommer fra DUFF teamet!

Læs næste

Holdbart sommer-look: Sådan får du din makeup til at holde i varmen
bryllup