Makeup tips

Sådan kan du bruge din flydende eyeliner på forskellige måder

eyeliner
Eyeliner har altid været en fantastisk måde at give ens øjne lidt ekstra opmærksomhed. Det flotteste eyeliner-look kræver ofte lidt tid, indsats og dygtighed - medmindre du selvfølgelig bruger DUFFBEAUTYs Master Stamp and Stroke eyeliner. For hvis du ikke ved det endnu, så gør vores multifunktionelle eyeliner det både nemt og hurtigt at lave en perfekt winged eyeliner. Men du ved helt sikkert ikke, at der faktisk findes et utal af forskellige måder og looks, du kan bruge din flydende eyeliner på.

Så bliv ved med at scrolle, for vi har samlet syv forskellige måder, du kan bruge din flydende eyeliner på – sort eller brun, hverdag eller fest, vi har det hele her. Der er helt sikkert ét eyeliner-look, der falder i din smag, om end du ønsker en hverdagsmakeup eller en festmakeup.

Nederst kan du også finde vores video guide, der viser, hvordan du kan bruge Stamp eyelineren til at lave et nemt og hurtigt eyeliner look.

1. Klassisk winged eyeliner

Når du er i tvivl, så gå efter en simpel, sort winged eyeliner. For cat eye-looket er uden tvivl det mest ikoniske øjenmakeup-look nogensinde. Looket er elegant og klassisk, og er faktisk både velegnet til et fest og hverdag.

Vil du gerne gøre din winged eyeliner en tand mere festlig, så kan du kombinere din winged eyeliner med en glitterøjenskygge. Sydney Sweeney er et vaskeægte eksempel på, hvor stilsikker denne kombination er.

Brug Master Stamp and Stroke eyelineren i sort til at tegne to perfekt vinger på begge øjne. Ønsker du en blødere og naturlig makeup, så prøv en brun flydende eyeliner, eksempelvis Master Stamp and Stroke liner i brun.

2. Graphic eyeliner

Der findes et par måder at genskabe denne graphic liner trend på. Men en af ​​de nemmeste måder er at bruge din Master Stamp and Stroke eyeliner til at tegne knivskarpe vinger og derefter bruge filt-tip spidsen til at tilføje endnu en linje over øjenlåget.

Og selvom linjen måske ikke er perfekt, så lad være med at stresse over det – tilføj derimod lidt øjenskygge for et grafisk præg.

3. Reverse Cat Eyes

For at give dit makeup-look en særlig dramatisk, edgy appel, skal du gå efter et omvendt cat eye-look. De omvendte cat eyes kan også sagtens fungere til en hverdagsmakeup, hvis du holder resten af din makeup neutral med en ferskenfarvet lipgloss og naturlige bryn.

For at genskabe dette look, vil vores bedste bud være at bruge en flydende eyeliner, der glider let og elegant over øjenlåget.

4. Quick Flick

Leder du efter en nem hverdagsmakeup? Så er dette bløde winged eyeliner-look lige noget for dig! Disse bløde vinger kan klares på få sekunder. Nøglen er at bruge Master Stamp and Stroke eyeliner i brun eller en brun eyelinerblyant - følg din nederste vippekant og tegn en perfekt vinge i forlængelse af kanten.

5. Farverig og Festlig eyeliner

En nem måde at inkorporere farve i dit øjenmakeup-look er at bruge en vild farve mellem to sorte strøg af eyeliner. Blend farverne med en beige øjenskygge for at slippe for de hårde kanter.

Er pink ikke din fortrukne øjenskyggefarve, så giver lineren plads til at eksperimentere med et væld af farvekombinationer!

6. Flirtende cat eyes

Denne grafiske version af cat eyes med en sort eyeliner bringer virkelig dimension til øjnene. For at afbalancere de dramatiske øjne, skal du holde resten af din makeup ren og naturlig med blot et let lag mascara.

7. Klassisk eyeliner

Leder du efter et naturligt eyeliner-look uden vinger og dramatiske linjer? Så er denne klassiske eyeliner sikkert din favorit.

Heldigvis er looket lige så nem og hurtig at genskabe, som det ser ud! Du skal blot bruge Master Stamp and Stroke linerens flydende filt-tip spids til at tegne en tynd linje langs den øverste vippekant.

De rene linjer er også helt perfekte at parre med et par smukke, falske øjenvipper, hvis du gerne vil give dine øjne lidt ekstra opmærksomhed.

Sådan bruger du Master Stamp and Stroke Eyelineren

Læs næste

Syv naturlige negledesigns til manicure-minimalisten
mascara