Strip lashes

Sådan kan du bruge dine falske øjenvipper på forskellige måder

Sådan kan du bruge dine falske øjenvipper på forskellige måder

En af de vidunderlige ting ved skønhedsverdenen er, at der er så mange måder at lægge sin makeup på, og med sociale medier spredes tips og tricks længere og hurtigere end nogensinde før. På det seneste har falske øjenvipper også været et af de store og populære temaer. For lige så meget som vi taler om, hvilke falske øjenvipper der passer bedst til den ene eller anden lejlighed, så er flere professionelle makeupartister og selvlærte skønhedsentusiaster begyndt at lege med måder at bruge falske vipper på.

Så det store spørgsmål er vel så: Kan du bruge dine falske øjenvipper på flere måder? Og svaret er JA.

Selvom et fuldt vippelook er flot, så bør du hvert i fald kigge med her, hvis du ønsker at eksperimentere med både vippepåsætningen og vippelooks – for med et par falske vipper kan du skabe fem markant anderledes looks.

1. Fuldt vippelook

Et fuldt vippelook er nok det look, som mange af os oftest går efter, når vi bruger falske vipper. Et fuldt vippelook er hvor du bruger hele vippen, men tilpasser vippebåndet til dine øjne, inden du påsætter dem. Selvom du måske allerede er velkendt med looket, så kan du ved at læse vores step-by-step guide til, hvordan du hurtigt og nemt påsætter dine vipper skrive et par ekstra tips og tricks bag øret.

Et fuldt vippelook giver volumen, længde og skaber dét udtryk, som vippen er designet til. Alt afhængig af dine egne ønsker og stil, kan du vælge et vippedesign, som matcher dine præferencer. Vores brede vifte af kvalitetsrige og brugervenlige vipper strækker sig fra naturlige til medium og full glam. Og før du overhovedet kan give dig i kast med måder at bruge falske vipper på, bør du først og fremmest vælge et par vipper, som du ønsker at eksperimentere med. Derfor får du en kort vippeguide her.

Drømmer du om et klassisk udtryk på dine vipper, så har vores Classic Collection en række elegante designs, der er inspireret ud fra tidløse trends. Ønsker du derimod et mere naturligt udtryk, så kan du i vores Premium 3D Collection finde falske vipper, der er designet til at efterligne øjenvippers naturlige groretning, da vippehårene er lagt på kryds og tværs og har et naturligt buk. 

Nude Lash Collection er derimod det perfekte valg til dig, der gerne vil springe et trin over i vippepåsætningen, men som stadig ønsker at opnå et naturligt vippelook. De falske øjenvipper i kollektionen giver smukke og lette vipper, da designet og længden på vipperne gør påsætningen af vipper nemmere. Nude Lash Collection er allerede tilpasset øjets form, da båndet på vipperne er kortere. Derfor skal vipperne ikke måles eller klippes før påsætningen, hvis du ønsker et fuldt vippelook.

 

2. ’Half cut lashes’

Udover det mere traditionelle og fulde vippelook, kan du også skabe et naturligt look ved at bruge ’half cut lash’-teknikken. Og som navnet antyder, er det falske vipper, der er halvt så lange som almindelige vipper, hvor du påfører dem i det yderste af vippekanten. Halve vipper tilføjer volumen og skaber et flirtende cat-eye look sammenlignet med et fuldt vippelook.

Vil du gerne eksperimentere med teknikken, kan du faktisk bruge alle vores vipper. For i bund og grund handler det om at vælge et par, som passer til dine behov. Fyldigere, mere voluminøse falske vipper vil skabe et dramatisk half cut lash look, hvorimod vipper med en mere subtil længde og volumen vil skabe et mere naturligt look.

Når du har valgt dine vipper, skal du måle dem på dit øje for at se, hvor du skal klippe dem. Klip hellere for lidt end for meget, så du hele tiden kan måle vipperne på øjet for at sikre, at de ikke bliver for korte. Et vigtigt tip er at sørge for at klippe den ende af vippebåndet, som er mod det yderste af øjet, for at sikre at vipperne blender gradvist ind i dine naturlige vipper. Efter du har klippet vipperne til den ønskede længde, skal du blot påsætte dem, som du plejer.

Går du efter at tilføje lidt ekstra glam til dit look, er vores Monroe vipper perfekte til at skabe et sofistikeret half cut lash look til en aftenmakeup. Vil du prøve kræfter med metoden i din hverdagsmakeup, så vil Short & Sweet vipperne give en illusion af voluminøse, naturlige vipper.

 

3. DIY individuelle vipper

Individuelle vipper er perfekte, hvis du leder efter et meget naturligt vippelook, og ikke kan lide at man kan se det sorte vippebånd. Og med en saks kan du faktisk forvandle dine falske vipper til individuelle vipper – det er en fantastisk måde at være kreativ på og lave sit helt eget unikke look!

Det eneste minus ved at lave og bruge individuelle vipper er, at det er en anelse mere tidskrævende. Det skyldes, at du skal påføre hver lille buket en ad gangen.

Det du skal bruge er en saks og det par falske øjenvipper, som du gerne vil lave om til individuelle vipper. Vi anbefaler, at du bruger vores Premium Collection vipper, da de giver et meget bedre resultat. Da vipperne har en 3D-effekt, er de netop designet til at efterligne naturlige vippers groretning, der giver et langt mere naturligt udseende på vipperne.

Du bør dog altid vælge et par, der passer til det look, du går efter. Hvis du ønsker et mere dramatisk look, skal du vælge et par, der er fyldige og lange (eksempelvis vores smukke Red Carpet). Hvis du gerne vil have et mere naturligt look, så gå efter et par med flere mellemrum mellem vipperne med en kortere længde. Her er It Girl et oplagt valg.

Derefter skal du beslutte dig for, hvor mange små vippebuketter du vil have. Vi anbefaler at klippe dine falske vipper i cirka 6 – 8 buketter, da flere skaber et mere naturligt udseende. Når du har klippet dine vipper, skal du påføre hver enkel buket med en vippelim, som du ellers ville påføre almindelige falske vipper.

Et godt tip er at påføre de kortere buketter af vippehår i det inderste af øjet, og de længere vippehår mod det yderste af øjet, så du får en gradvis, naturlig længde.

4. ‘Under lash’ teknikken

I stedet for at påføre dine vipper oven på vippekanten, klipper du igen vipperne i mindre buketter og påfører dem på dine nederste vipper (ja, det er der navnet kommer fra). Den tilsyneladende nye teknik har været overalt lige fra Instagram til TikTok, og er blevet et af de største skønhedstricks, når det kommer til at skabe et mere legende, ’doll-like’ udtryk.   

Har du lyst til at prøve kræfter med denne lidt mere modige teknik, så vil vi anbefale at bruge en kort vippe med en naturlig volumen, ligesom vores Short & Sweet.

5. Limliner

En helt anden måde at ændre hele dit look på (og faktisk samtidig gøre din vippepåsætning nemmere) er ved at bruge en limliner i stedet for en almindelig vippelim. Limliner er en innovativ eyeliner og vippelim, der har en spids filt-tip, som skaber en skarp og holdbar linje. Derfor kan du med limlineren bruge den enten til blot at tegne en let eyeliner langs vippekanten, som ligeledes vil fungere som vippelim. Eller du kan bruge limlineren til at skabe et mere elegant og dramatisk udtryk ved at tegne en winged eyeliner.

Limlineren er særdeles et sjovt twist modsat en almindelig vippelim, da den giver mulighed for at prøve flere looks af. Derudover gør den også påsætningen nemmere, især hvis du elsker kombinationen af vipper og eyeliner.

Læs næste

Ultimativ negleguide: Find den negleform, som passer bedst til dig
trends