Makeup tips

Inspiration til makeup: Få en smuk og festlig makeup til juleaften

jul

Julen nærmer sig, og de mange fester står for døren. Din december måneder byder sikkert på en julefrokost eller to, og ikke mindst en dejlig juleaften med familien. Til julefrokoster og juleaften er det naturligvis tilladt at gøre lidt ekstra ud af din makeup. Måske du har fundet de perfekte negle til juleaften og ønsker at få inspiration til en festlig makeup til julens fester? Så er du kommet til det helt rette sted.

Find julesækken frem og fyld den op med inspirerende tips til, hvordan du kan lægge en smuk og festlig julemakeup med røde læber, nem winged eyeliner og lange øjenvipper. Vi guider dig til den perfekte makeup til jul, kig med her.


Flot hud

Start altid med din hud – jul eller ej. En flot hud er nemlig basen for din makeup, og her kan du bruge flere produkter alt efter, hvad du føler, der er behov for.

Få en smuk og ensartet hud med foundation, og skjul urenheder og mørke rander under øjnene med concealer. Hvis du oplever, at din hud fedter i løbet af dagen, kan en god pudder hjælpe dig med t-zonen. Du kan også vælge at bruge pudder i stedet for foundation, hvis du ikke bryder dig om en for dækkende ansigtsmakeup.

For at få lidt liv og varme tilbage i ansigtet, skal du påføre bronzer. Påfør din bronzer ved tindingerne og øverst på æblekinderne.

Nilens Jord silkebløde bronzer lægger sig naturligt på huden og giver et forfriskende look – en fin kontrast til hvid vinterhud.

Naturlige, lange øjenvipper og nem winged eyeliner

Når det kommer til dine øjne til julemakeuppen, er lange øjenvipper med en winged eyeliner den bedste måde at fremhæve dine øjne.

Med DUFFBEAUTYs innovative Extended Lash Kits får du lange og naturlige øjenvipper på 10 minutter! Du kan nemlig lave og designe dit eget eyelash extensions look med Extended Lash Kits. De falske øjenvipper er nemlig i buketter, der påføres under dine naturlige vipper. Når de falske vipper påføres under dine naturlige vipper, får du altid et naturligt vippelook!

Det bedste af det hele er (udover at det snart er jul), at de falske vipper holder op til 7 dage. Du kan derfor få perfekte øjenvipper, der holder til julefrokosten OG juleaften!

Sådan designer du dit eget naturlige eyelash extensions look

Step 1 Start med at udvælge dé falske vipper, du vil bruge til dit look fra æsken. Påfør et tyndt lag af Bond på dine naturlige vipper langs den våde kant. Det gør du ved at stryge/duppe let på vipperne – det er vigtigt, at du ikke påføre, som var det mascara. 

Step 2 Påsæt dine kunstige vipper under dine naturlige vipper lige over vipperroden, en efter en. Start yderst fra dit øje og arbejd dig ind mod øjenkrogen.

Tip! Hold om vippen længst ude, da det vil gøre det nemmere at slippe vippen på dine naturlige vipper.

Step 3 Klem vipperne forsigtigt sammen med Dual Lash Applicator, så vipperne blender sammen med dine naturlige.

Step 4 Påfør et jævnt tyndt lag af Seal langs vipperne for at forsegle og forlænge holdbarheden, så de holder op til 7 dage.

Se bare her, hvor hurtigt og nemt du kan få lange og naturlige øjenvipper til juleaften.

Du er kun et klik væk fra at vide mere om, hvordan du kan lave et personligt og naturligt eyelash extensions look. 

For at skabe et festligt julelook skal lave en nem winged eyeliner. Master Stamp & Stroke Eyeliner er din bedste nisseven, for med få steps kan du lægge en perfekt winged eyeliner med ensartede vinger på begge øjne – dog helt uden drillerierne! Eyelineren er nemlig multifunktionel, da den har en wing stamp i den ene ende og en smidig applikator i den anden. Så har du ikke denne eyeliner i din makeuptaske endnu, bør du bestemt skrive den på ønskelisten!

Til julemakeuppen kan du bruge en sort eller brun Master Stamp & Stroke Eyeliner alt afhængig af, hvor naturlig du ønsker din makeup (og selvfølgelig dit outfit til juleaften!).

Du skal ikke føle dig snydt, for her får du vores step-by-step guide til at lave en nem winged eyeliner.

Definerede øjenbryn

Definerede øjenbryn står sikkert højt på din ønskeliste. Men heldigvis behøver du ikke vente til juleaften, før dét ønske kan gå i opfyldelse! High Define Brow Pencil og High Define Brow Gel er den perfekte combo til at få definerede bryn, samtidig med at du plejer og stimulerer brynenes hårvækst.

Brug øjenbrynsblyanten til at tegne brynene op, så farven minder om en skygge på huden under hårene. Brynblyanten har en ultrafin, voksbaseret spids, der gør det muligt at lave præcise hårlignende strøg, som definerer, former og fylder brynet ud. Derefter bruger du børsten i den modsatte ende til at blende og style brynet, så du skaber et defineret look.

Efter du har fyldt dine bryn ud med High Define Brow Pencil, bruger High Define Brow Gel til at sætte brynene og give ekstra fylde til hårene. Bryngelen er perfekt til at give fylde, form og definition til brynene - og tæmmer faktisk brynene med dens plejende ingredienser, som giver naturligt fyldigere bryn.

Røde læber

Røde læber hitter altid til julens fester! Før du påfører din læbestift, skal du sørge for, at dine læber er bløde og velplejede, da din læbestift ellers vil sætte sig i de tørre flager. Velplejede læber er virkelig et must – især her i de kolde måneder.

Påfør derefter denne smukke, røde læbestift fra Yves Saint Laurent. Læbestiften har en satinblank finish, der giver de fineste kysseklare læber. Og så kan misteltenen bare komme an!
 

Læs næste

Makeup inspiration: De bedste TikTok nytårsmakeup tutorials
Fugt og pleje er fokus for makeup trends i 2023