Extended lashes

Placering af Extended vipper

Få styr på placeringen af Extended Lashes, DUFFBEAUTY

For at du kan blive din egen vippeteknikker, er det vigtigt at du har styr på placeringen af dine Extended Lashes. Når du har styr på hvordan du påfører vipperne og ikke mindst placeringen er du klar til at være din egen foretrukne vippeteknikker.

For at hjælpe dig på vej, vil jeg derfor gennemgå de basale ting du skal have styr på ved påføring af DIY-vipper, så du opnår det optimale resultat!

I forhold til placering af Extended vipper er der to hovedregler du skal følge:

  1. Placer aldrig vippe buketten på øjets vandlinje
  2. Placer altid Bond 1-2 mm over øjets vandlinje, så roden af din naturlige vippe er synlig.

Øjets vandlinje 

Øjets vandlinje, eller vandlinjen i øjet, er den lyserød kant af hud mellem dine øjenvipper og dit øje. Du skal undgå at påføre vippe buketten på dette område af flere grunde:

1. Området er fugtigt, hvilket betyder at Bond ikke vil kunne klistre sig ordentlig fast

2. Området er for tæt på hornhinden og hvis Bond påføres, vil du kunne mærke det og dette vil kunne skabe ubehag

3. Extended Lashes er ikke designet til at blive placeret på øjets vandlinje, og du vil derfor ikke opnå det ønskede resultat

Placering af vippe buketterne

Et andet tip forhold til placering af vippe buketterne er, at du skal placere den første buket en fjerdedel fra din øjenkrog, hvilket cirka er der hvor kanten af din pupil er. Du kan enden starte med at påføre vippe buketterne fra øjenkrogen og ud, eller omvendt ude fra og ind mod øjenkrogen – så længe du lader en fjerdedel plads være i din øjenkrog. 

Hvis du er ny i at bruge Extended Lash, vil vi anbefale at du starter påføringen ude fra og arbejder dig indad. Dette skyldes at øjenkrogen er i en vinkel og det kan derfor være nemmere, at påføre vippe buketten ind mod øjenkrogen til sidst, da du allerede har skabt en naturlig linje ved påføring af de øvrige vipper.

Placering af Bond

Du skal efterlade et mellemrum på omkring 1-2 mm mellem Bond og vandlinjen, så du stadig kan se roden af dine naturlige vipper. Dette gør at dine naturlige vipper stadig kan vokse mens du har dine Extended Lashes på. Ved at efterlade lidt plads mellem roden og vandlinjen, kan dine naturlige vippe ånde og vokse, hvilket forhindre at dine egne vippers vækst hæmmes.

Hvis du ønsker yderligere vejledning til påføring af Extended Lashes er der en lille video her:

Jeg håber du er blevet klogere på placeringen af Extended Lashes, og ikke mindst at du er klar til at blive din egen vippeteknikker! Du kan kan klikke lige her for at finde din yndlings style og komme i gang med det samme. God fornøjelse! 

Læs næste

Tips & tricks - Sådan får du Extended Lashes til at holde bedst. Vedligeholdese af DIY-vipper. DUFFBEAUTY
Guide: Hvilke kunstige/falske øjenvipper skal jeg vælge? DUFFBEAUTY