Strip lashes

Step by step-guide: Sådan plejer og vedligeholder du kvaliteten af dine falske vipper

Step by step-guide: Sådan plejer og vedligeholder du kvaliteten af dine falske vipper

Med DUFFBEAUTYs falske øjenvipper er du ikke langt fra drømmen om lange og fyldige øjenvipper. Vores øjenvipper fungerer som ”ekstra vipper”, som du påsætter på dine naturlige vipper. Men hvordan plejer du dine DUFFBEAUTY vipper, så du sikrer dig, at du kan genanvende dem +25 gange uden, at de mister formen? Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du bedst muligt forlænger levetiden af dine falske vipper.

Undgå mascara og makeupfjerner

DUFFBEAUTY er ikke ligesom andre kunstige øjenvipper. Da alle vores vipper er håndbundne med et særligt fokus på høj kvalitet, kræver de særlig pleje. Øjenvipperne er nemlig specielt designede med en 3D-effekt og fremstillet af en blanding af koreansk silke og human hair, hvilket giver en særlig luksuriøs og livagtig fornemmelse – så du både opnår et naturligt look, samtidig med at vipperne føles behagelige at have på hele dagen.

Med det i mente er det derfor vigtigt ikke at bruge mascara på vipperne, hvis du har vores vipper på, da det kan skade vippehårenes 3D-effekt, kvaliteten eller formen på vipperne. Derfor er det en god idé i stedet at tage mascara på inden, du påsætter dine kunstige øjenvipper. Vi anbefaler altid at bruge Supreme Lash Mascara, hvis du ønsker at bruge mascara inden vippepåsætningen, da dens nærende ingredienser beskytter dine naturlige øjenvipper. 

Vores Supreme Lash Mascara er beriget med seks nøgleingredienser og aktive peptider, der tilsammen reducerer chancen for tab af vipper og øger væksten af sunde vipper. Mascaraen indeholder aktive peptider såsom Biotinoyl tripeptide-1, som er et stof, der effektivt går ind og fremmer vippernes vækst. Biotinoyl tripeptide-1 går ind og stimulerer vippernes vækst, så der både vokser flere vipper ud samtidig med, at vipperne vil vokse markant hurtigere. Du kan læse mere om, hvordan du plejer og passer på dine naturlige vipper her

Har du alligevel taget chancen og påført mascara på dine falske øjenvipper, så skal du, efter du har taget vipperne af, forsøge at fjerne mascaraen fra vipperne med en let hånd. Dette gør du ved at dyppe en vatpind med en smule oliefri makeupfjerner, og herefter forsøge at stryge let over de falske øjenvipper med vatpinden for at fjerne resterende mascara fra vipperne.

Step 1: Fjern med omhu

Alle DUFFBEAUTY vipper er håndbundne. Derfor er det vigtigt, at du håndterer dem med omhu. Når du ønsker at fjerne dine falske øjenvipper, skal du altid tage fat i vippebåndet, og ikke hårene, uanset om du tager dem ud af æsken eller tager dem af fra dine øjne.

Step 2: Find din pincet frem

Det er faktisk ganske enkelt at pleje og forlænge levetiden af dine DUFFBEAUTY vipper. Ønsker du at bruge dine vipper flere gange, end du kan tælle på to hænder? Så skal du egentlig bare finde din pincet frem.  

Med vores vipper er det ikke nødvendigt at lægge vipperne ned i et glas med makeupfjerner for at opløse limen. I stedet er det vigtigt, at du netop ikke gør det. Det unikke ved vores vipper er nemlig, at du kan bruge dine vipper igen og igen. Efter du har taget dine vipper af, kan du ved hjælp af pincetten let trække vippelimen af, som sidder på båndet af dine kunstige øjenvipper.

Det er især vigtigt, at du sørger for kun at fjerne limen, som sidder på vippekanten af dine falske vipper, og ikke trækker i båndet – dette kan også let gøres med fingrene.

Step 3: Opbevar i æsken

Efter du har fjernet limen fra dine vipper med en pincet, er de faktisk så gode som nye og kan allerede bruges igen. Et godt trick til opbevaringen af dine falske øjenvipper er, at du gemmer dem i den medfølgende DUFFBEAUTY æske, som du får, når du køber øjenvipperne. På denne måde kan du med sikkerhed vedligeholde formen på vipperne, og desuden undgår du, at de kommer i kontakt med unødvendige produkter, som især makeup eller makeupfjerner med olie, som opløser vippehårene fra båndet.

Step 4: Bonus tip

Vi anbefaler ikke at komme vipperne i vand, da det i værste tilfælde kan ødelægge vippen, bukket og designet.

Har dine falske øjenvipper alligevel været i kontakt med vand eller er blevet våde på anden vis? Så kan du nemt holde på formen ved at bruge vores øjenvippebukker, efter du har påsat dine kunstige øjenvipper – Og wupti! Så har de igen fået den bukkede form og parat til brug.

Skriv disse tips og tricks bag øret, da du ved at følge dem får det bedste ud af dine falske øjenvipper. 

 

Læs næste

Sæsonens beauty-favoritter
Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner