Om os.

DUFFLashes mission er at kreere kvalitetsvipper til at fuldende dit look, hvad end det er til hverdag eller fest. Vores vipper er håndbundne som øger kvaliteten og holdbarheden af vipperne, så de kan bruges 20-25 gange ved god pleje.

Vi har gjort en dyd ud af at designe individuelle, unikke vipper som giver lidt ekstra. Både til et helt naturligt look og til et mere glamourøs look. Da det er håndlavede vipper vil alle styles ikke altid være helt ens som ved maskinproducerede vipper, men vi tror på vores kvalitetsbevidste kunder kan tage forbeholdet for dette.

Vipperne er lavet af faux mink fibrer som ligner og føles som ægte. Det giver et mere blødt look og falder lettere sammen med ens egne vipper.

Hvad betyder DUFF?

I hjertet af vores brand ligger navnet 'DUFF,' et navn, der resonerer dybt med vores mission og værdier. Dette navn er skabt ud fra det smukke persiske sprog og tjener som mere end bare et ord; det er et kaldenavn, en identitet. Forestil dig en kvinde, der går ind i et rum, og atmosfæren forandres straks. Hun er glamourøs, selvsikker og bestråler en næsten magnetisk energi. Hun ved præcis, hvad hun vil have, og hun tager det uden at gå på kompromis med kvalitet eller integritet. Hun er ikke bange for at investere i sig selv, at være den bedste version af sig selv hver eneste dag. Dette er kvinden, som 'DUFF' repræsenterer—en kvinde, der er så inspirerende, at hun ikke bare forandrer rummet hun træder ind i, men også verden omkring hende.