Norsk Country Manager

Norsk Country Manager

Brænder du for digital markedsføring og taler du flydende norsk? Drømmer du om at blive en del af en succesfuld iværksættervirksomhed som er i konstant udvikling. Så får du nemlig muligheden for at stå i spidsen for vores digitale tilstedeværelse på det norske marked.

DUFFBEAUTYer en virksomhed med fart på og i konstant udvikling. Vi er eksisterende på det danske, svenske og norske marked. Vi har store ambitioner for at komme bredere ud i disse lande, og derfor søger vi en Country manager for Norge, som skal hjælpe os med netop dette og gøre vores ambitioner til virkelighed. Som norsk country manager vil du derfor være ansvarlig for at øge vores digitale tilstedeværelse på det norske marked og det er et plus hvis du selv ønsker at være på sociale medier som Instagram, Facebook og TikTok, dette er dog ikke et krav.

 Dine typiske arbejdsopgaver vil være:

  • Oversættelse af SoMe content fra dansk til norsk.
  • Udarbejdelse af strategier for markedsføringen.
  • Etablere samarbejde med influencers og andre former for annoncering/marketing.
  • Content Marketing.

 Du vil blive del af et dynamisk, passioneret og ambitionsfyldt arbejdsmiljø. Du vil være i et arbejdsmiljø, hvor to dage ikke er ens og der ikke er langt fra idé til handling. Du vil fra start have stor indflydelse og ansvar. Vi går op i at arbejdspladsen skal være sjov og respektfuld for alle.

Vi forventer, at du taler flydende norsk, samt at du følger med i tendenser og trends på det norske marked og på de digitale platforme. Vi forventer at du tager ansvar og arbejdsdygtige beslutninger, samt at du ligesom os er passioneret for dit arbejde men også for beauty branchen. Vi er klar på at stå sammen med dig, så vi kan få virksomheden til at nå nye højder.

Det er et krav, at du er bachelorstuderende på en relevant kommunikationsuddannelse, gerne på cbs eller lignende. Stillingen er deltid (10-15 timer om ugen) og lønnet

Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag, hvor du vil have din daglige gang på vores kontor i København V.

Lyder dette job som noget for dig? Send ansøgning og CV til caroline@dufflashes.dk