Extended lashes

Eyelash extensions vs Extended lash

Lash extensions vs extended lash

Voluminøse og lange vipper har længe været populære, og er også en af de helt store makeup-trends i 2023. Der er mange måder at få flotte og lange øjenvipper på og en af dem er lash extensions. 

Hvis du ikke har prøvet lash extensions, så har du helt sikkert hørt om dem! Men i en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til et besøg hos salonen, for at få flotte og lange øjenvipper. En anden ting der muligvis kan holde dig fra salonen, er prisen på et sæt lash extensions, som også skal holdes ved lige hver måned.

Det er derfor blevet populært at lave sine egen eyelash extensions derhjemme, også kaldet DIY-lashes. Hos DUFFBEAUTY har vi ikke ladet denne trend gå forbi vores næser, og vi har derfor lanceret vores egen kollektion Extended lash.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle dig lidt om de to forskellige eyelash extensions typer, så du kan finde ud af hvilken extensions metode, der er bedst for dig. 

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er en behandling der laves af en uddannet vippetekniker, hvor der bliver limet kunstige hår på dine egne naturlige vipper.

Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og farver, samt grader af hvor buede de er. Du får typisk limet ét hår på hver af dine egne vipper, hvilket kaldes single lashes, men der findes også andre eyelash extensions typer. Så som volume lashes hvor du får limet to til ni vippehår, på hver af dine naturlige øjenvipper for et mere markant look. 

Og nu tænker du måske, er eyelash extensions skadeligt? Eyelash extensions kan slide på dine egne vipper og du skal også være mere forsigtig omkring dine øjne med makeupfjerner, samt undgå olieholdig makeup og hudpleje. Derudover kan eyelash extensions ikke alene skade dine naturlige vipper, men forkert påføring, for tunge vipper og manglende pleje kan. Det er derfor vigtigt at du vælger den rigtige at få lavet dine vipper hos. 

Eyelash extensions, hvor længe holder de?

Det tager cirka to timer af få lavet et nyt sæt, og resultatet er markant længere og fyldigere vipper, der holder i op til fire uger, før de skal genopfyldes. Din egen vippecyklus vil også have en betydning for hvor længe dine lash extensions holder, og hvor langt imellem der skal gå mellem dine opfyldninger.  


Extended Lash

Som jeg nævnte tidligere, er det blevet populært at lave eyelash extensions derhjemme som alternativ til at tage på en salon. Der kan være mange årsager til at vælge netop denne metode, hvilket jeg vil komme nærmere ind på, men først vil jeg introducere dig for vores kollektion Extended Lash.

Extend Lash er vores vippesystem, der påføres under vipperne i stedet for ovenpå – ligesom det gøres med lash extensions. På denne måde kan du på ingen tid få et smukt vippelook derhjemme, som minder om de eyelash extensions vi kender fra salonen. Vipperne kan holde i op til 7 dage, og kan derefter genbruges efter en let rengøring.

Du kan læse meget mere om vores Extended Lash kollektion, her.

Fordelene ved at lave dine vipper selv

Men hvad er fordelene ved at vælge at lave dine egen vipper, frem for at tage på salonen?

Med DIY-vipper kan du få flotte vipper lige når det passer dig. Du skal ikke tænke på om vippeteknikeren har tid til dig, eller om du nu har tid til at få opfyldt dine lash extensions, samt hvordan det passer ind i din travle hverdag.

Derudover sparer du naturligvis også en masse tid på at lave dine vipper selv. Jo flere gange du påfører dine øjenvipper, jo bedre og hurtigere bliver du til det. Desuden skal du ikke tænke på ventetid eller transport frem og tilbage fra salonen, hvilket jo kun er et plus hvis du spørger os. 

En sidste grund til at du bør overveje at lave dine vipper selv, er at det er mere skånsomt mod dine naturlige vipper, og du har altså stadig flotte vipper selvom du ikke har vipper på.   

Klik her, for at se hele vores kollektion Extended Lash

Læs næste

Extended Lash Kit - Guide
Kend din vippe cyklus