Trends

Grib trenden: Fire smukke negle til forår og fest

negletrends

Er du til farver og mønstre på neglene, eller foretrækker du det simple look? Læs med her, hvor vi inspirerer dig til de smukkeste negle til forår og fest.

Denne sæson byder på en masse inspirerende farver og stilarter, og her på DUFF har vi samlet fire ekstraflotte negle-looks, som trender lige nu – så find neglelakkerne frem, for du vil helt sikkert blive inspireret af disse flotte manicurer!

1. Farverige franske negle

Denne farvelige fransk manicure trend har virkelig fået sit gennembryd, da den hvide kant er blevet skiftet ud med alle regnbuens farver. Det er en fantastisk nyhed, hvis man gerne vil sætte et personligt og farverligt præg på den ellers klassiske negleart! Vi er faldet pladask for dette orange franske negle look, som er perfekt til forårets solrige dage.

Det kan virke lidt som en jungle at finde rundt i præcis, hvad du skal bruge, og hvordan du gør, når du skal lave franske negle. Men når du først kender rutinen, er det faktisk ganske nemt – så find din ønskede neglelak frem, og giv dig i kast med dette look!

Step 1: Til ethvert negle look, skal du altid starte med at preppe dine negle. Fil, buf og vask dine negle og klip neglebånd, inden du lægger din neglelak.

Step 2: Påfør et tyndt og jævnt lag basecoat efter du har preppet dine negle. Undgå at ramme neglebånd eller huden rundt om neglen for at få et smukt og fejlfrit look. Husk at lade basecoaten tørre, før du påfører din næste neglelak.

Step 3: Som grundfarve skal du find en neutral neglelak frem, og fordele farven jævnt over neglene. Du kan med fordel påføre flere lag af din grundfarve, hvis du ønsker en mere dækkende effekt.

Step 4: Nu er du kommet til den sjove del, hvor du kan give dig i kast med alle regnbuens farver. Ønsker du at genskabe dette look, skal du bruge en fin, orange lak til at tegne kanten. Har du en rolig hånd, kan du tegne den orange kant med en tynd pensel for at opnå en præcis og ensartet kant. Du kan med fordel også investere i skabeloner, som gør det nemmere at afgrænse den frie kant, så du kan lægge neglelakken præcist uden at ramme skævt.  

Step 5: Efter du har tegnet den orange kant, og ladet farven tørre godt ind, er du klar til at færdiggøre de smukke franske negle med en topcoat. Topcoaten påføres i et let, jævnt lag over hele neglen. Og så har du lagt en både festlig og farvelig fransk manicure!

2. Pastel negle

Pastelfarver er den perfekte måde at indlede foråret på, men denne sæson byder dog på endnu blødere nuancer end de sædvanlige pasteller. Kan du ikke vælge mellem de fine pasteller, så er dette look lige noget for dig. For uanset om du er hoppet i et klassisk eller farverigt outfit, så er disse pastelle negle altid et feminint valg – for sæsonens farvepalette er en ren slikbutik! Så det er kun fantasien, som sætter grænser for farven på spidserne.

Det du skal bruge for at genskabe dette look er fem bløde pastelfarver. Ligger du ikke inde med præcis disse fem farver, kan du sagtens bruge en, to, tre eller flere neglelakker til at genskabe forårs-looket! For der er ikke meget, der kan gå galt, så længde du bevæger dig i de fine pastelle nuancer.

3. Double French

Vil du have et professionelt negle look, men helt uden besværet? Så kan du med vores nye press-on negle rykke oplevelsen af smukke salon-negle hjem, da du på få minutter nemt og hurtigt kan snyde dig til det professionelle look!

Den franske manicure har gjort sit comeback i et stykke tid nu, dog har den klassiske, tidsløse neglekunst fået et moderne twist på flere måder – både i form, farve og mønstre. Og disse elegante Double French press-on negle er inspireret af den klassiske hvide manicure, men med et særligt flatterende twist! Disse Double French negle er et perfekt alternativ, da manicuresættet indeholder alt det, du skal bruge for nemt og hurtigt at kunne lave en salon-manicure selv.

Sådan får du en Double French manicure på få minutter:

Prep dine negle: Påfør altid press-on neglene på rene, tørre negle. Brug den medfølgende neglebuffer til at buffe neglene og rens af med neglelakfjerner for at fjerne eventuel støv og olierester på overfladen, som naturligt sidder på neglene.

Step 1: Vælg størrelse, som matcher din naturlige negleform bedst. Press-on neglene er markeret med numre på indersiden, som gør det let at finde et perfekt match. For at opnå et naturligt look, anbefales det at gå en størrelse ned end op.

Step 2: Brug den medfølgende lim og påfør den på din naturlige negl. For at undgå lufthuller under neglen, påføres et jævnt lag neglelim over hele din naturlige negl. Vent 3-5 sekunder til limen bliver klæbrig.

Step 3: Påfør derefter press-on neglen. Start med at placere den helt tæt på neglebåndet og sørg for at holde neglen lige. Pres ned i cirka 30 sekunder.

Tip: For at sikre dig at dine press-on negle holder op til ti dage, er det en god idé at påføre dem om aftenen, så limen har tid til at binde natten over. Ønsker du derimod en kortere holdbarhed, skal du påføre ganske lidt neglelim. 

4. Blomsternegle

Et af sæsonens største negletrends er mønstre og print – derfor er denne manicure den perfekte udsmykning, som kan spice ethvert outfit op! Og som bonus behøver du ikke professionelle kræfter for at genskabe dette feminine, iøjnefaldende look.

Du kan derfor nemt løfte forårshumøret med denne farverige og blomstrede manicure, da looket er perfekt balanceret mellem et legende touch og pastelle nuancer!  

Step 1: Start med at preppe dine negle og påfør derefter din basecoat.
 
Step 2: Find derefter en lyserød og pastel-orange neglelak frem, og lakér pege- og langefinger med den lyserøde. Brug den orange lak på de tre andre fingre for at give en legende effekt. Sørg for at neglelakken tørrer, inden du begynder på dine blomster.

Step 3: Til at tegne de fine blomster, skal du bruge den samme orange neglelak og en hvid. Sidder du ikke inde med en lille, tynd pensel, kan du med fordel bruge en tandstik eller en hårnål til at prikke de flotte blomster.

Step 4: For at få en smuk glans, skal du afslutte med en topcoat. Topcoaten fungerer som et beskyttende lag ovenpå din neglelak, som gør, at dine negle ikke krakelerer og skaller i løbet af ingen tid.  

Læs næste

eastermakeup
Guide: Sådan prepper og plejer du dine negle