Strip lashes

Guide: Hvilke kunstige øjenvipper skal jeg vælge?

Guide: Hvilke kunstige/falske øjenvipper skal jeg vælge? DUFFBEAUTY

Kunstige øjenvipper kan gøre noget helt særligt for dit makeuplook, ved at binde dit look sammen og skabe blikfang. Du kan få kunstige vipper i alverdens længder, størrelser og designs, men hvilke kunstige øjenvipper skal du vælge?

Måske leder du efter vipper der giver dig et glamourøst look, eller måske ønsker du et mere naturligt vippelook. Hvad end du søger, har jeg her lavet en guide over vores forskellige vipper, så det bliver nemmere for dig at finde ud af hvilke falske øjenvipper du skal vælge.   

Premium BIO Collection

Lad os starte med vores helt nye kollektion, eller nærmere relanceringen af vores Premium 3D Collection. Vipperne i Premium BIO Collection er af samme høje kvalitet som du kender dem; de er håndbunde, har vores unikke design med 3D-effekt, der imiterer naturlige øjenvipper for et naturtro look og kan genbruges i op til +25 gange. Men, til forskel er vipperne lavet af naturfibre fra hamp, og er derfor 100% bionedbrydelige og veganske.

Vi har lanceret den nye kollektion fordi vi mener, at det er vigtigt at vi gør vores for at være mere bæredygtige. Vi har valgt at lave vipperne af hamp, da hamp er et bedre alternativ at producere end mange andre naturmaterialer. Hamp planten udnytter nemlig jorden bedst muligt ved, at den kræver minimal plads og vand for at gro, hvilket hjælper med at minimere CO2-udledningen. 

Kollektionen består af vipperne Goal Digger, Red Carpet, So Kylie og Date Night, som du måske allerede kender, samt vores helt nye vippe Coffee Date

Goal Digger

Giver dig bambi-lignende øjne, som virkelig skaber blikfang. Vippestrående er længst på midten, hvilket giver illusionen af store øjne. Vipperne har en krydsende 3D-effekt, så vipperne ligner naturlige vipper så meget som muligt. 


Red Carpet

Vipperne giver dig et forførende look, da de er designet til at give det maksimale glamourøse vippelook via både volumen og længde. Vippestrående bliver længere og længere væk fra øjenkrogen, hvilket givet dig øje en cat-eye effekt. Derudover har vipperne en krydsende 3D-effekt, så vipperne bliver så naturtro som muligt.


So Kylie

Giver dig et insta-værdigt og full glam vippelook. Vipperne har en rund form med længere vippestrå på midten af vippebånde, hvilket giver illusionen af større øjne. Vipperne tilføjer en masse dybde til dine øjne på grund af de lange vippestrå, og egner sig perfekt til aften makeup.


Date Night

Designet til at give medium volumen, samt en kortere og let længde, som giver et look der minder om eyelash extensions. Derudover har vipperne en krydsende 3D-effekt, så vipperne ser så naturtro ud som muligt.


Coffee Date

Vipperne er de nyeste vipper i vores sortiment, og minder meget om Date Night vipperne. De er designet til at give medium volumen med en kortere og let længde, som giver et look der minder om eyelash extensions. Vippestrående er dog et mix af brune og sorte hår, som giver dig et blødere udtryk. Vipperne har samme krydsende 3D-effekt som de andre vipper i kollektionen, så vipperne er så naturtro som muligt.

Nude Lash Collection

Vores Nude Lash Collection består af vipper som hurtigt og nemt kan give dig et smukt og naturligt vippelook. Vipperne er designet så de er tilpasset øjets form ved at båndet på vipperne er kortere, og derfor behøves de ikke at måles eller klippes til inden brug. Vipperne er som i Premium kollektion designet med vores 3D-effekt, så de er så naturtro som muligt, og så kan de genbruges op til +25 gange.

Kollektionen består af vipperne Just a hint, No drama, Doll-Like og Short & Sweet.

Just a Hint

Den perfekte hverdagsvippe, som giver en naturlig volumen og længde. Vipperne har en krydsende 3D-effekt, så vipperne ligner naturlige vipper så meget som muligt. Vippehårene er designet til at være en smule længere ved det yderste af øjet, hvilket løfter øjet og givet en let cat-eye effekt.


No drama

Giver en naturligt forlængelse og fylde, som giver et fluffy eyelash-extensions lignende look. Vipperne har en krydsende 3D-effekt, så vipperne ligner naturlige vipper så meget som muligt.


Doll-Like

Giver dit øje dimension da vipperne har en rund form, som skaber en illusion af store bambi-øjne. Derudover har vipperne en krydsende 3D-effekt, så vipperne ligner naturlige vipper så meget som muligt. 

Short & Sweet

Giver dig et naturlig vippelook, som indrammer dig øje og skaber definition. Vipperne har en rund form og en let volumen. For at vipperne ligner naturlig vipper så meget som muligt, har de en krydsende 3D-effekt. 


Classic Collection

Vipperne i Classic Collection er nogle af vores mest klassiske designs som er inspireret af tidløse trends. Alle vipper i kollektionen er perfekte til at forenkle makeuprutinen, for både nybegyndere såvel som beauty-entusiaster. Vipperne kan genbruges op til +25 gange.

Kollektionen består af vipperne Monroe, Vegas og Twiggy.

Monroe

Giver dig volumen og en let cat-eye effekt, ved at vippehårene har en gradvis længere længde væk fra øjenkrogen.


Vegas

Vegas er en af vores mest glamourøse vipper, da den har en dramatisk og rund vippeform der passer perfekt hvis du ønsker ekstra volumen og længde, uden vipperne føles for tunge.


Twiggy

Giver et let og naturligt klassisk vippelook. Vippehårene er designet til at være en smule længere ved det yderste af øjet, hvilket løfter øjet og givet en let cat-eye effekt. Vipperne passer altså perfekt til et hverdagslook, men kan også bruges til en let aften makeup. 


Extended Lash Collection

Extended Lash Collection består af vores innovative vippesystem, hvor vippebuketter påføres under dine egne vipper i stedet for ovenpå. Vippebuketterne i kollektionen giver dig et naturlig vippelook, som minder aller mest om eyelash extensions du kender fra en salon.

Du får 36 vippebuketter i en æske, og vipperne kan holde i op til 7 dage og kan genbruges op til fem gange efter en let rengøring

Kollektionen består af ni forskellige styles: Bold, Classic, Intense, Rimel, Wispy, Flirt samt Flirt(Brown), Lite(Brown) & Natural(volume)Som du kan se, har vi vipper til en hver smag og ikke mindst lejlighed. 
Jeg håber du er blevet lidt klogere på vores forskellige kollektioner af vipper, samt nemmere kan finde ud af hvilke kunstige øjenvipper du skal vælge, om det er til hverdag eller en særlig begivenhed.

Læs næste

Få styr på placeringen af Extended Lashes, DUFFBEAUTY
Prøv disse 3 forskellige looks med dine extended lashes!