Makeup tips

Holdbart sommer-look: Sådan får du din makeup til at holde i varmen

Holdbart sommer-look: Sådan får du din makeup til at holde i varmen
Sommeren er først lige blevet skudt i gang - og det er noget, vi længe har set frem til! Du har sikkert allerede fyldt kalenderen op med lækre grillfester, varme sommeraftener og humørfyldte festivaler. Dage, som gerne skal indfries med en holdbar, sommerlig makeup, som sidder, da du tog hjemmefra. For når dagen er sat, og solen står højt på himlen, så findes der intet værre, når sveden langsomt sniger sig ind og udtværer makeuppen. Med de rette produkter kan du heldigvis drible dig uden om dine svedige bekymringer.

Smid dine svedige bekymringer væk og nyd sommervarmen med denne guide til at skabe et holdbart sommer-look (inklusiv den perfekte sommer-manicure), der vil holde til hvad end, du har lagt planer for denne sommer! Læs med her.

1. Sommerlige negle   

Det er ikke kun tid til at planlægge strandture og grillfester, men især også tid til at planlægge dine sommernegle! Flotte, farverige negle kan hurtigt få dig i rigtig sommer-humør (selv på en grå sommerdag) og fuldende hele dit look! Og du kan heldigvis fremtrylle en salon-lignende manicure med vores nye sommerkollektion. Kollektionen består af tre af de fineste designs, der er inspireret af sommerens største negletrends – nemlig mønstre, bløde pasteller og pink. Om end du er til farver og mønstre på neglene eller foretrækker det naturlige look, så vil du helt sikkert blive inspireret af vores nye sommerkollektion her.

Og ved at klikke her kan du få de helt rigtige tips til, hvordan du får dine press-on negle til at holde op til 10 dage – så de ikke helt uanmeldt falder af under koncerten!

2. En solid makeup base

Først og fremmest, når du påfører din hudpleje om morgenen, skal du skippe alle unødvendige trin eller produkter, der kan få din hud til at føles tung. Jo færre produkter du bruger, jo bedre vil din makeup blive siddende hele dagen, hvilket gør den nemmere at vedligeholde i det varme vejr.

Du kan nå rigtig langt med en enkel anti-aging hudplejerutine om morgenen i sommermånederne. Start med at rense ansigtet og påfør et C-vitaminserum. Når solen bager midt på dagen, er solbeskyttelse et must. Brug derfor en ansigtscreme med solfaktor eller en solcreme – din hud vil bestemt takke dig om nogle år! Efter du har påført din hudpleje og SPF, skal du lade produkterne trænge godt ind i huden i et par minutter, før du lægger makeuppen.

I fugtigt, varmt vejr vil enhver makeup, der er tung eller fedtet, såsom foundation eller concealer med høj dækkeevne, glide af og fedte lige så snart, du bevæger dig ud i den bagende sommervarme. Påfør derfor en let BB- eller CC-creme med eller uden SPF for en let og ensartet dækning. En BB- eller CC-creme vil give en let dækning og føles mindre tung på huden.

Et godt tip er desuden at påføre din CC-creme med en beauty blender og fugte den med setting spray, som vil give en naturlig påføring og et mere holdbart resultat. Denne Fix Makeup Refreshing Mist Long-Lasting fra Clarins er en setting spray, der giver en mat teint og forlænger makeuppens holdbarhed – så den er perfekt til at give makeuppen nyt liv og udstråling.

3. Smukke bryn

Den bedste måde, at undgå at dine øjenbryn smudger eller forsvinder i løbet af de lange sommeraftener, er ved at bruge langtidsholdbare og svedafvisende brynprodukter.

Vi har netop lige lanceret to brynprodukter High Define Brow Pencil og High Define Brow Gel, som er den perfekte duo til at opnå smukke bryn, samtidig med at du plejer og stimulerer brynenes vækst.

Brug High Define Brow Pencil til markeringen og optegningen af brynene. Brynblyanten har en voksbaseret stift, der gør det let at blende farven ind i brynene, så du opnår et naturligt look. Desuden sikrer den unikke formular, at dine bryn ikke glider af, da den er vandafvisende og langtidsholdbar.

Når du er tilfreds med dine bryn, kan du med fordel bruge High Define Brow Gel, der på en ny måde tæmmer brynene med dens plejende ingredienser, som giver naturligt, fyldigere bryn. Øjenbrynene kan for mange hurtigt glide af med sveden, derfor er det vigtigt, at du låser hårene fast med en bryngel. Vores bryngel har en unik formular, da det er en 3-i-1 gel, der plejer, definerer og former brynene – så den er perfekt til at skabe et langsigtet resultat og en øjeblikkelig brynstyling! Bryngelen vil holde dine bryn på plads selv under de mest svedige koncerter, da den er svedafvisende og drys-fri – og derfor bestemt et must-have produkt til de kommende, lune dage!

Du kan læse mere om de nye brynprodukter og deres plejende og styrkende ingredienser her.

4. En holdbar øjenmakeup

Intet makeup bør komme i vejen for at nyde en hede varm koncert under åben himmel. Vandafvisende makeupprodukter er derfor uundværlige om sommeren. Selvom der ikke findes noget værre end udtværede panda-øjne, der løber ned ad kinderne – så bør du forsøge at undgå den vandfaste mascara, hvis du ønsker sunde og lange vipper. For vandfast mascara er nemlig udviklet til ikke at komme af, hvilket kan føre til, at dine vipper nemmere knækker og falder af. Derimod bør du få fingrene i en vandafvisende eller langtidsholdbar mascara i stedet!

Vores Supreme Lash Mascara er tårebeskyttende, sved- og vandafvisende, så den holder til både regnfulde og svedige dage! Mascaraen er unik, da den fungerer som et vippeserum, der holder vippestråene og hårfollikerne sunde og stærke - den er nemlig beriget med seks nøgleingredienser og aktive peptider, der tilsammen reducerer chancen for tab af vipper og øger væksten af sunde vipper. Modsat din ansigtsmakeup, er det en god idé at påføre flere lag og opbygge din mascara – da det vil tage længere tid for varmen at slide mascaraen af, og du vil opnå et mere fyldigt og defineret vippelook!

Når det kommer til øjenskygge, bør du altid bruge cremeøjenskygger, da de oftest har en længere holdbarhed og ikke smudger. MACs Pro Longwear Paint Pot øjenskygger er langtidsholdbare og meget pigmenterede. Den cremede tekstur gør, at den let glider over huden og holder hele dagen.

5. Læber og blush

Om sommeren udsættes dine læber, ligesom din hud, for UV-stråler. Huden på læberne er meget fin og tynd, og mange oplever især, at læberne bliver ekstra tørre og sprukne efter en lang sommerdag. Derfor er det altid en god idé at beskytte læberne mod solens stråler! Vælg læbeprodukter såsom lip stains eller en matte læbestifte med SPF for at beskytte læberne og skabe et holdbart, friskt look. Påfør lidt af læbestiften med fingrene på midten af dine læber for blot bringe lidt farve og friskhed til ansigtet.

Selvom det kan føles lækkert og fugtgivende at bruge en lipgloss om sommeren, så vil den med sikkerhed glide af i løbet af få sekunder i varmen, eller når du tager den første slurk af din drink. Disse SuperStay Matte Ink læbestifter fra Maybelline giver farve til læberne op til 12 timer! Desuden kommer de i flere flotte, flatterende nuancer, som giver et mat og rigt sommerligt look.

Hvis du ønsker at opnå et solkysset look, kan du faktisk bruge læbestifterne som blush. Et godt trick er at blande en smule af læbestiften med setting spray på hånden og påføre det som blush på kinderne. Det vil både få blushen til at holde og give et forfriskende, sundt udtryk – husk at blende godt!

6. Lås makeuppen fast

For at holde hele makeuppen på plads så længe som muligt, kan du med fordel afslutte med at bruge en setting spray over hele ansigtet. En matterende spray hjælper også med at skære ned på glansen i t-zonen!

Læs næste

naturligevipper
eyebrows