Makeup tips

Ny lancering: Få smukke og velplejede bryn

brows

Smukke og velplejede øjenbryn er noget af det vigtigste ved en flot makeup. Bryn har nemlig en stor betydning for dit samlede look, da dine bryn er med til at indramme dit ansigt og skabe harmoni. Det er dog ikke alle, der er velsignet med fyldige og markerede bryn fra naturens side. Og nogen oplever måske endda at have plukket lidt for mange hår, som har ændret formen på brynene permanent. Sæsonens bryn-trends har heller ikke gjort det meget nemmere, da det hitter med et væld af flotte, fyldige bryn. Så om end du er hoppet på brow lamination, fluffy brows eller feather brows bølgen, så kræver looket en kærlig hånd og lidt ekstra styling.

På DUFF lancerer vi derfor nu to nye brynprodukter, der kan hjælpe dig med at få dé bryn og genskabe dén trend, som du drømmer om. High Define Brow Pencil og High Define Brow Gel er den perfekte combo til at opnå smukke bryn, samtidig med at du plejer og stimulerer brynenes vækst. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan få smukke og velplejede bryn med vores to nye produkter.

Få definerede bryn med High Define Brow Pencil

Fyldige og markerede bryn er noget de færreste af os vågner op til. Der er dog heldigvis stadig håb, for med de rette produkter kan du snyde dig til smukke bryn, og samtidig stimulerer brynenes hårvækst.

Med vores nye tosidet øjenbrynsblyant, High Define Brow Pencil, kan du med få, enkelte strøg fremtrylle et defineret og naturligt look. Brynblyanten har en ultrafin spids, som gør det muligt at lave præcise hårlignende strøg, som definerer, former og fylder brynet ud. Børsten i den modsatte ende blender og styler brynet nemt, som giver et markeret og forenet udseende.

High Define Brow Pencil har en voksbaseret stift, der gør det let at blende farven naturligt ind i brynene. Desuden sikrer den unikke formular, at dine bryn ikke glider af i løbet af dagen, da den er vandafvisende og langtidsholdbar – så selv efter en lang cykeltur eller en girls' night out vil dine bryn stadig sidde on fleek!

Som prikken over i’et opnår du sundere bryn, mens du bruger High Define Brow Pencil. Brynblyanten er nemlig beriget med Argan olie, der har en plejende og fugtgivende effekt, som styrker brynene – udover du får sundere og smukkere bryn, så er den 100% vegansk og parfumefri. Du kan være sikker på at få en farve, der matcher dine naturlige bryn, da High Define Brow Pencil kommer i fire forskellige farvenuancer, som alle er designet til at passe til hårfarve og hudtype.

Opnå velplejede bryn med High Define Brow Gel

De seneste sæsoner har ramt en bølge af populære bryn-trends. Feather brows, brow lamination og fluffy brows dominerer især sommersæsonen, hvor de fyldige og let-pjuskede bryn er blevet looks, som vi alle drømmer om at kunne genskabe. Men med smukke bryn kommer også sunde bryn, derfor fortjener dine bryn ligesom dit hår lidt ekstra kærlighed.

High Define Brow Gel er vores nye bryngel, der på en ny måde tæmmer brynene med dens plejende ingredienser, som giver naturligt fyldigere bryn. Bryngelen har en unik formular, da det er en 3-i-1 gel, der plejer, definerer og former brynene – så den er perfekt til at skabe et langsigtet resultat og en øjeblikkelig brynstyling.

Nærende produkter giver håret næring og fugt, der styrker og fremmer sund hårvækst – ligesom en sund, fugtet hovedbund hjælper med at bevare sunde lokker! Brynene har derfor ligesom dit hår brug for pleje og fugt, da dine bryn også udsættes for kulde, UV-stråler og udtørrende produkter. High Define Brow Gel er en bryngel, der hjælper med at pleje, fugte og give sundere bryn. Bryngelen er beriget med forstærkende ingredienser og indeholder Arginin, Panthenol og Tranebærvand, der giver sundere og tættere bryn – alt mens du bruger produktet!  

Med bryngelens nye innovative formular kan du sikre, at dine bryn sidder, som de skal hele dagen, da den giver et ultrastærkt hold, uden at brynene føles stive. Desuden er bryngelen svedafvisende, drys-fri, 100% vegansk og parfumefri – bestemt et must-have produkt, som kan glæde dig og dine bryn!
Læs næste

studentermakeup
fjerneskaansomt