Press-on nails

Sådan får du dine press-on negle til at holde længere

Sådan får du dine press-on negle til at holde længere
Press-on negle er overkommelige, stilsikre og nemme at påføre. Selvom mange af os elsker den nemme måde at snyde os til en salonlignende manicure, er det faktisk de færreste, der ved, hvordan man får det bedste ud af press-on neglene.

Der findes nok ikke noget værre end, når en af de falske negle helt uanmeldt falder af i løbet af få dage. Heldigvis behøver det ikke være sådan, for med de rette tips og tricks kan du få dine press-on negle til at holde meget længere. Kig med her, hvor vi har samlet seks af de bedste råd til, hvordan du får dine DUFF press-on negle til at holde op til 3 uger.

Det behøver hverken at være uoverskueligt, tidskrævende eller besværligt at få dine press-on negle til at holde længere. Udover det selvfølgelige afhænger af, hvor hurtigt dine naturlige negle vokser, så kan du også med få, enkelte råd undgå, at limen slipper hurtigere end forventet.

1. Prep dine negle

Før du går i gang med din manicure, skal du altid preppe dine naturlige negle. Du kan bruge neglelakfjerner eller alkohol til at fjerne rester af naturlig olie på neglene og neglelak. Den mindste mængde olie eller neglelak vil mindske limens holdbarhed. Du kan læse mere om, hvordan du prepper og plejer dine negle her.

2. Undgå vand de første timer

Når du har påsat dine press-on negle, bør du helst vente 2-3 timer, før du vasker hænder. Vand og sæbe kan nemlig nedbryde limen, så dine negle falder hurtigere af. Undgå derfor kontakt med vand de første par timer, hvis du gerne vil få det bedste ud af dine falske negle. Vi anbefaler derfor, at du planlægger din manicure i god tid, så du eksempelvis laver dine press-on negle om aftenen, inden du går i seng. På den måde vil limen binde sig natten over, så du opnår en længere holdbarhed.

Et andet godt tip er desuden at bruge håndsprit, hvis muligt, i stedet for at vaske hænder, og bruge engangshandsker, når du vasker op.

3. Brug medfølgende lim

Kvaliteten af ​​din neglelim har stor betydning for holdbarheden. Vores manicuresæt indeholder alt det, du skal bruge for nemt og hurtigt at kunne lave en salonlignende manicure selv. Bruger du derfor vores press-on negle, får du en medfølgende lim til neglene, som er specielt udviklet til at være skånsom mod dine falske såvel som naturlige negle – desuden er neglelimen langtidsholdbar, hvorfor du bør undgå at bruge en anden neglelim.

Neglelimen er lille og bekvemt - derfor er den perfekt til at have med på farten, hvis nu du skulle opleve, at en af dine negle pludselig falder af i løbet af dagen. Hav altid neglelimen klar i tasken!

Oplev hvor nemt og hurtigt det er at lave falske negle med DUFFBEAUTYs press-on negle her.

4. Brug topcoat

Det er altid en god idé at massere en neglebåndsolie ind i fingrene, da det giver sundere negle. Sunde og stærke negle fungerer som et godt underlag for falske negle. Er dine negle mindre tilbøjelig til at flække og flosse, vil dine press-on negle derfor også klæbe sig bedre og sidde på længere. 

En god topcoat kan også gøre underværker. Udover en topcoat vil give et skinnende og professionelt salon-look, så vil den også gøre, at din naturlige og falske negl vil klæbe bedre sammen. Topcoats hærder nemlig negleoverfladerne, der gør dem langt mere holdbare!

5. Tilpas længden af press-on neglene

Smukke, lange negle er altid et stilsikkert, feminint valg. Men selvom vi elsker lange negle, er det desværre også sådan, at lange press-on negle har det nemmere ved at falde af. Vores neglekollektion er designet ud fra de største, tidløse negletrends, hvor du kan vælge mellem seks forskellige negledesigns og fire forskellige former og længder. På den måde kan du vælge lige dét salonlignende udtryk, som du ønsker på dine negle.

Det unikke ved vores press-on negle er, at du selv kan skabe dét look, du ønsker, da du kan file dig til den ønskede form og længde. Vil du derfor gerne være på den sikre side, kan du altid file press-on neglene en tand kortere.

6. Undgå klor

Klor blødgør og misfarver falske press-on negle – det er derfor en god idé at undgå at bade i pool. Har du dog allerede planlagt en dejlig badeferie, som du gerne vil indfri med smukke press-on negle, kan du påføre en topcoat, som et ekstra beskyttende lag.

 

Læs næste

fjerneskaansomt
naturligevipper