Extended lashes

Sådan får du Extended Lashes til at holde bedst

Tips & tricks - Sådan får du Extended Lashes til at holde bedst. Vedligeholdese af DIY-vipper. DUFFBEAUTY

Med den rette påføring og vedligeholdelse kan vores Extended Lashes holde i op til 7 dage. Jeg vil her gå igennem nogle få tips og tricks som kan få dine vipper til at holde bedst muligt. Tipsene kan du også snildt bruges hvis du har lash extensions på, da det er de helt samme ting som kan påvirke holdbarheden af vipperne for denne vippemetode.

Hvis du ønsker at læse mere om de to forskellige vippemetoder, kan du gøre det her, men ellers lad os hoppe ud i mine 5 tips til hvordan du vedligeholder dine DIY vipper:

1. Undgå olie-holdige produkter   

Mit første tip er at du som udgangspunkt skal undgå oliebaserede produkter helt, og hvis dette ikke er muligt, så undgå oliebaserede produkter omkring dine øjne. Olie kan opløse limen som holder dine vipper på plads, hvilket desværre medfører at holdbarheden af dine vipper forkortes!

Det kan både være din makeupfjerner, ansigtsrens eller øjencreme, så vær’ opmærksom på om der er olie i de produkter du benytter. Og overvej om produkterne eventuelt skal udskiftes, hvis du oplever problemer med at dine vipper ikke holder så længe som du ønsker.

2. Undgå vand i ansigtet

Og her mener jeg selvfølgelig ikke at du helt skal undgå vand når du har dine vipper på… Men! Det er en god ide at du er opmærksom på at undgå for meget direkte og hårdt vand på vipperne, blandt andet når du går i bad.

Det er en god ide at lade vandet løbe igennem dine vipper når du er i bad, men strålerne fra bruseren skal altså ikke ramme dine vipper direkte! De direkte og hårde stråler kan nemlig minimere levetiden af dine vipper og kan resultere i at de begynder at slippe dine naturlige vipper hurtigere.

En anden ting jeg vil pointere når vi taler om vand, er at du også bør undgå at få våde eller fugtige vipper i 12-24 timer efter du har påført dine Extended Lash (det samme gælder når du får lavet Lash Extensions). Vippelimen skal nemlig have tid til at hærde ordentligt, for at dine vipper kan holde så længe som muligt og du kan opnå det bedste resultat.

Når det er sagt, så er det vigtigt at du husker at holde dine vipper rene! Sørg derfor altid for at rense dine vipper fri for makeup, smuds og snavs, da beskidte vipper mindsker holdbarheden.

3. Undgå at pille for meget ved dine vipper

Når du har dine vipper på, skal du helst undgå at pille eller hive for meget i dine vipper, for eksempel ved at røre vipperne eller klø dig voldsomt i øjnene. Dette gør nemlig at du får overført olie fra dine fingre til vipperne, som vi jo helst skal undgå, og så kan friktionen når du klør dig i øjet altså også få dine vipper til at slippe – øv!

Så selvom det er fristende at røre ved dine nye lange vipper, så stop dig selv i handlingen, for at være sikker på at dine vipper holder så længe som muligt. Og hvis du skal klø dig i øjet, så prøv at bruge en spoolie eller vippebørste i stedet, så du undgår olie og har mindst mulig friktion.

En lille sidenote, er at du også skal være forsigtigt når du tager makeup på omkring øjnene, da vi altså helst skal undgå friktion som meget som muligt.

4. Undgå at sove med hovedet i puden!

Når du sover, skal du prøve at undgå at vipperne rammer din hovedpude, hvilket typisk sker når man ligger på maven eller på siden.

Dette hænger sammen med tippet jeg kom med før, angående minimering af friktion, da friktion gør at vipperne kan slippe hurtigere. Derudover kan dine vipper også blive bukket eller knække ved at de bliver mast i puden, hvilket vi helst vil undgå for forsat at have flotte vipper.

Hvis du ikke kan væne dig til at ligge på ryggen når du sover, så kan du lægge dig halvt på siden for at vipperne stadig ikke rammer puden. Eller du kan sørge for, at dit ansigt og vipper ligger ud over puden, så vipperne altså går fri fra at ramme puden hvis du ligger på siden.

5. Klem vipperne godt sammen

Hvis du oplever at vipperne løsner sig, så brug applikatoren i Extended Lash kittet, eller dine (nyvaskede) fingre, til at klemme vipperne sammen med dine naturlige vipper. Ved at klemme vipperne sammen sidder de igen lidt bedre fast, og levetiden forlænges. Et godt tip er at gøre dette dagligt for at sikre at vipperne ikke løsner sig. 

Herunder kan her se en video med vores tips og tricks til vedligeholdelse af Extended Lashes:

Jeg håber du nu har nogle gode og brugbare råd til hvordan du får dine Extended Lash, eller Lash Extensions, til at holde længere. Du kan få flere tips og tricks angående Extended Lash her.

Læs næste

Kend din vippe cyklus
Få styr på placeringen af Extended Lashes, DUFFBEAUTY