Negle

Syv naturlige negledesigns til manicure-minimalisten

nailart

Leder du efter inspiration til et naturligt look på dine naturlige negle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. ’Less is more’ er nok den gyldne regel for næsten alt, der berører makeup og negle, hvis du vel og mærke gerne vil skabe et stilrent og naturligt look. Men du behøver faktisk ikke altid en dramatisk og iøjnefaldende neglelak eller farvede, mønstrede negle for at skabe et fedt statement look. Faktisk kan det nogle gange være de lyse, neutrale toner, der gør det bedste og største indtryk.

Heldigvis er "neutral" ikke synonymt med beige, for der findes et hav af forskellige negledesigns og farver, du kan eksperimentere med, selvom du gerne vil have et naturligt neglelook. Naturlige negledesigns behøver altså hverken være kedeligt eller mindre smukt. Og netop dét har vi sat os for at overbevise dig om. Så læs med her, hvor vi har samlet syv naturlige negledesigns (og naturlige, falske press-on negle, der kan snyde dig til looket, og lave dine negle hurtigt og nemt selv), som er værd at afprøve til din næste manicure.

1.Creamy Swirls

Vi er ellevilde med swirls og spiraler - uanset farvespillet. Denne naturlige manicure er en legende, abstrakt version af den klassiske franske manicure (der giver os lækre skumfidus-vibes). Selvom neglekunsten kan virke svær at genskabe, så giver dens minimalistiske og abstrakte mønster dig mulighed for at lege med designet på neglene – så du behøver ikke en professionel neglekunstner ved din side. Måske nærmere en hvid og neutral neglelak ved hånden!

Men er du alligevel ikke en haj til neglekunst, så kan du nemt lave smukke negle med hvirvler med DUFFBEAUTYs falske press on negle. Milky Swirl og Cappuccino Swirl er blandt vores naturlige, falske negle, der giver dig den oplagte mulighed for at snyde dig til den fine neglekunst – for de falske, salonlignende negle er både nemme og hurtige at lave, selv for nybegyndere!

2. Dreamy Neutral Nails

Hvor drømmende er disse beige skynegle ikke? Denne manicure er både stilfuld og elegant med dens neutrale farvespil og fine detaljer. En perfekt måde at skabe et statement look, selvom du gerne vil gå den naturlige retning (desuden giver negledesignet plads til at skifte den beige tone ud med andre neutrale nuancer som lyserød og nude).

3. Accented French Tips

En anden idé til en naturlig manicure er at få lavet franske negle med den klassiske, lakerede kant og fordoble den! Denne neglekunst ser særlig elegant ud med dens strejf af glimmer (btw så glimmernegle er et af sæsonens hotteste negletrends).

Hvide detaljer på neglene er en fantastisk måde at skabe et neutralt men iøjnefaldende neglelook. Falske negle kan også skabe et naturligt udseende - se bare her, hvor DUFFBEAUTYs falske Double French press on negle gør tricket med en dobbel kant. Som bonus (YES) er der også double op på genanvendelighed på de kunstige press on negle, da du kan bruge alle vores falske negle igen og igen. 

4. Abstrakte mønsterede negle

Bronzy toner er også i den neutrale afdeling. Prøv at fremhæve din manicure med lysebrune og gyldne nuancer for et perfekt strejf af farve – og det abstrakte mønster på neglene giver heldigvis plads til kreativitet og leg.

5. Naturlige glimmernegle

Elsker du udseendet af naturlige negle, men foretrækker du måske lidt ekstra glimmer og glam? Så tjek denne glansfulde, perlemorsfarvede manicure ud. For neglelakker med shimmer og glimmer i de rolige nuancer går aldrig af mode.

Og meget tyder på, at de fine perlemorsfarvede og glaserede Hailey Bieber negle er et af efterårets største negletrends!

6. Creamy Pink negle

To ord der kan beskrive denne manicure; elegant og feminint. En klassisk, cremet pink negl er den perfekte neutrale farve til hverdagsbrug. Det er velegnet til kontoret, kaffe-dates og formelle arrangementer.

De lyserøde negle findes i et væld af farvevarianter, så du kan eksperimentere med flere nuancer. Du kan eksempelvis også nemt og hurtigt lave din negle med vores genanvendelige Ballerina press on negle, som har et smukt og feminint design.

7. Inverted French Manicure

Hvem havde troet, at omvendte buer kunne gøre sådan et stort indtryk på et naturligt neglelook? Denne manicure stjæler rampelyset med et glimt af en lys, orange kant – et sjovt og legende twist til den ellers klassiske franske manicure.

 

Læs næste

Negletrends for efterår 2022
eyeliner