Trends

Negletrends for efterår 2022

Negletrends for efterår 2022
En af de bedste måder at skyde efteråret i gang på er ved at teste en ny negletrend af. Og heldigvis byder denne sæson endnu engang på en bølge af smukke negletrends for efteråret 2022 - der bestemt er værd at afprøve.

Måske du allerede har fået et smugkig på efterårets makeuptrends, og synes, at du også mangler inspiration til at gå sæsonen i møde med nogle nye efterårsnegle - i så fald er du kommet til det helt rigtige sted. For hvis du ligesom os elsker at eksperimentere med negledesigns og genopfriske din manicure-farvepalette, når årstiderne skifter, så skal du hvert i fald kigge med her.

Bliv efterårs-klar og få idéer til smukke negle (falske såvel som naturlige negle) med disse seks dominerende negletrends, og få din sæsonmæssige dosis af negleinspiration her.

1. Metalliske glimmernegle

Det rene og ’nøgne’ neglelook er et af sæsonens mest populære trends – og hvis du har fulgt op på efterårets makeuptrends, så ved du, at alt der har metalliske-nuancer, glimmer og glam også er in (og metalliske negle er selvfølgelige ikke en undtagelse, især fordi neglene er så nemme at lave).

Netop de to looks kombineret giver et virkelig smukt og feminint udtryk – se bare her, hvor en fin glimmerkant langs neglebåndene skaber et stilrent og elegant look.

Er du ikke en pro til neglekunst, kan du også snyde dig til negletrenden med vores nye press on negle, som kan bruges igen og igen. Rodeo Drive er inspireret af efterårets negletrend (da den har den smukkeste nude farve og har en fransk kant med glimmer), og er derfor en super nem måde at lave dine negle hurtigt selv for at genskabe trenden på!

2. Glazed Donut negle

Hailey Bieber forstår virkelig at sætte scenen for denne glansfulde negletrend. Looket gør os virkelig lækkersultne og giver os de helt rigtige glaserede donut-vibes. 

Hailey Biebers glaserede negle kommer vi helt sikkert til at se meget mere til (og faktisk ikke kun til efteråret, men året ud). For de er bestemt nogle trendy, naturlige negle, som går perfekt til ethvert outfit!

Flere negleartister har tilpasset og præget trenden med et væld af forskellige farver, hvilket bringer perlefarve, lavendel og babyblå versioner af de glaserede donut negle ind i sæsonen! Så du kan nemt lave dine Hailey Bieber-inspierede negle!

3. Ruby red

Lange røde negle vil aldrig gå af mode. Men de røde negle er dog kåret til den officielle farve dette efterår – om end du ønsker det på neglene eller i garderoben. Nøglen til at genskabe denne manicure er: neglebåndsolie for at forhindre at dine neglebånd ser tørre ud, og en glansfuld, blank topcoat (og selvfølgelig det indlysende, en rød neglelak). Dét er en stilsikker og hurtig manicure!

De fine røde negle findes i et væld af farvevarianter, så du kan eksperimentere med flere nuancer af dyb rubinrød. Du kan eksempelvis også nemt og hurtigt genskabe negletrenden med vores nye Very Vamp press on negle, der nemlig er inspireret af efterårets helt store farve. 

Og så kan du med alle vores falske negle bruge dem igen og igen, da de er genanvendelige (så de holder også til vinter). Psst, neglene er også begyndervenlige!

4. Dreamy Aura Nails

Vi elsker de flotte ombré-negle, men airbrush-looket har bandet vej for efterårets friske trend. Det er nok en af de mere svære trends at genskabe, men de fine looks er blevet manges go-to negl denne sæson. Og giver bestemt et kreativt og legende twist med de smukke mønstre på neglene!

5. Naturlige negle med fransk kant

Den er tilbage, og den ser ikke ud til at gå nogen steder lige foreløbig (og helt ærligt, hvem elsker ikke de elegante og tidløse franske negle). Du kan simpelthen ikke gå galt i byen denne sæson med en klassisk fransk manicure med en nude base og hvide spidser.

Selvfølgelig har vi her på DUFF også et par press on negle, så du nemt kan lave fransk negle selv – se bare vores begyndervenlige Modern French, som er den hurtigste måde at lave en nem fransk manicure selv, i stedet for akryl eller gele negle!

6. Nuancer af Khaki

Find din khaki-farvede palette frem med nuancer af nude, karamel, cappuccino, olivenfarvet og drapfarvet, og lad dig inspirere af den neutrale retning. Ligesom den dybe røde farve, har de neutrale nuancer vist sig at være et af sæsonens mest populære farver – så ved du, hvordan din næste manicure skal se ud!

Hvis grøn ikke helt er din nuance, hvorfor så ikke vælge en mere nude farve - ligesom Jennifer Lopez? Som hun ovenikøbet havde på til sit bryllup med Ben Affleck. Er du også blevet helt forelsket i Jennifer Lopez’ bryllupsnegle, så kan du snyde dig til looket med vores smukke, kunstige negle Vintage Rose.

Læs næste

trends
nailart