Beauty

Hold Galentine's Dag med veninderne!

Hold Galentine's Dag med veninderne!

DUFFS GUIDE TIL GALENTINE'S

 
Hvis du er en af dem, der går og ærger dig over, ikke at have en kæreste at fejre Valentine's med - så fortvivl ej! Årets bedste dag GALENTINE'S DAY er nemlig allerede den 13. Februar🥳 Og hvad er Galentine's Day, spørger du måske? Det er en hel dag dedikeret til at fejre dine venskaber med dine bedste veninder - det kan da vidst kun blive en god dag! Og vi hos DUFF vil gerne give dig vores bedste tips til, hvordan du kan fejre Galentine's med dine gals! 

Dinner date og drinks

Vino, veninder og lækker mad - what's not to like? Man kommer alt for nemt til at negligere ens venskaber i ens travle hverdag. Derfor er det altid et hit at arrangere en hyggelig middag med holdet, hvor I rigtig kan få caught up på, hvad der sker i hinandens liv. 

 

Det kan enten være hjemme hos en af jer, eventuelt i form af et sammenskudsgilde, hvor alle medbringer en ret. I kan eventuelt spice aftenen op med en sjov aktivitet, hvor alle medbringer en drink hver, som de andre skal give point fra 1-10; så kan vi vidst godt garantere, at I får en underholdende aften.

Hvis I er mere til at slappe af og få maden serveret, så kan I også dresse lidt up og tage på jeres favorit restaurant - eller eventuelt prøve noget nyt? Det er altid hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af sig selv, så find din yndlingslæbestift og et flot sætter vipper frem - og så er du klar til dinner date 💕

Girl's night in

Hold den ultimative hyggeaften med dine piger: vi tænker makeovers, serie marathon og gør-det-selv skønhedsbehandlinger?

Intet siger veninde-tid som makeovers gør! Prøv nye looks og trends af på hinanden - man har ofte en tendens til at sidde fast i ens vaner hvad skønhedsrutiner angår, din veninde har sikkert en god idé til et frisk look, som du kan afprøve. Og hvis ikke du er fan, kan det jo altid fjernes igen. Hovedsagen er jo bare, at du får brugt kvalitetstid med veninderne❤️️ Så afprøv et farverigt smokey eye, en graphic liner, en vild læbefarve eller, hvad end, I føler for. Afslut jeres makeovers med at lave fine negle på hinanden med DUFFBEAUTY Press-On Manicure som kommer i flere forskellige designs, så dig og alle dine veninder garanteret vil kunne finde noget, der passer. 

Vi foreslår at I runder aftenen af med noget mere selvforkælelse i form af hudpleje 😍 På med afslapper-tøjet og find din yndlingsansigtsmaske frem - eller lav din egen 🧖‍♀️ Bare husk at få alt håret væk fra ansigtet inden da! 

Imens I lader maskerne sidde og gøre deres ting, så sæt en god serie på tv'et og nyd en masse lækre snacks. Det har I fortjent!


Det var blot et udpluk af idéer til, hvad I lave. Ligegyldigt hvad I finder på, så er vi sikre på, at I vil få en hyggelig Galentine's! Det er så vigtigt at huske at pleje sine venskaber og give lidt ekstra kærlighed til de der helt særlige veninder, og der er derfor vi synes, at Galentine's er sådan en fin tradition at fejre. 

Sisters before Misters!

Læs næste

Valentinsdag: Føl dig inspireret af 4 ultimative datelooks
How-to Guide: Press-On Manicure