Makeup tips

Valentinsdag: Føl dig inspireret af 4 ultimative datelooks

Valentinsdag: Føl dig inspireret af 4 ultimative datelooks

Lige rundt om hjørnet venter kærlighedens dag, som i vores optik ikke kun er forbeholdt kæresteparret! Valentinsdag handler nemlig om at fejre kærligheden med dem, som man holder af. Uanset om du fejrer hjerternes fest i dit eget skønne selvskab med et lille glas rose, din veninde, eller din kæreste, så er dagen den bedste anledning til at gøre lidt ekstra ud af dit look.

Valentinsdag kommer kun én gang om året, og har du ikke fundet din store kærlighed endnu, garanterer vi, at du vil falde pladask for disse makeup-looks! Så find dit makeupspejl frem, så står vi klar med de smukkeste go-to Valentins-looks anno 2022, som du med sikkerhed vil blive inspireret af!

1. Elegant og stilsikker winged liner

Winged eyeliner er det ultimative go-to romantiske look, især hvis du elsker det mere naturlige men stadig flirtende øjenmakeup look. Der findes ikke noget mere feminint end smukke, betagende cat-eyes - og det er bestemt et fantastisk look at indlede Valentinsdag på på en super feminin måde. Selvom cat-eye effekten bestemt er en tidsløs trend, kan det for nogle være en udfordring at ende ud med to ens vinger på begge øjne.

Vores Master Stamp & Stroke Eyeliner er derfor det oplagte valg, da du med få steps kan lægge en perfekt winged eyeliner med ensartede vinger på begge øjne. Eyelineren er nemlig multifunktionel, da den har en ”wing stamp” i den ene ende og en smidig applikator i den anden – så du sikrer dig, at din winged eyeliner lægger perfekt på daten og holder hele dagen! Du kan læse herhvordan du lægger den perfekte winged eyeliner.

For at skabe dette cat-eye look er der faktisk fri leg, når det kommer til et ønske om at gå den naturlige eller intense vej. Ønsker du et mere naturligt look, så vil Master Stamp & Stroke Eyelineren i størrelsen 8 mm i farven Dark Chocolate være dit rette match! Foretrækker du derimod et mere intenst look, så er Master Stamp & Stroke Eyelineren i størrelsen 12 mm i farven Intense Black den rette for dig.

Du kan med fordel tilføje lidt ekstra kærlighed og fokus til dine øjne, hvis du ønsker at fuldende dette stilsikre look. Trophy Wife vipperne er essentielle til at fuldende dette romantiske Valentins-look, da vippestråene er længere ude i enden, hvilket tilføjer et ekstra “løft” til dit vippelook.

Hold resten af din makeup neutral med en let ansigtsmakeup og lidt lipgloss. På den måde vil blikfanget være dit flirtende blik. Så er der ingen tvivl om, at der vil være kærlighed i luften med dette fjerlette look!

2. Glamourøse røde læber

Valentinsdag 2022 byder endnu engang velkommen til de bløde, røde læber. Du kan derfor aldrig gå helt galt i byen på Valentinsdag med røde læber – for det er en sand makeupklassiker!

Er du blevet træt af det triste gråvejr, kan du nemt løfte humøret på dagen med et friskt pust med de fineste kysseklare læber. Skab et friskt statement look med røde læber, highlighter og gyldne øjne, der fører dig væk fra alt det, der hedder kedeligt vejr.

Du kan genskabe dette glamourøse look ved at starte med at lægge en gylden øjenskygge på hele øjenlåget. Og for at imødekomme det elegante udtryk, skal du lægge en skarp winged eyeliner med Master Stamp & Stroke lineren i størrelsen 12 mm i Intense Black. Dernæst påføres vores vippelim og vipperne, Twiggy, som giver looket det perfekte romantiske ”touch”, da vipperne skaber et let og naturligt flirtende udtryk - og er derfor vildt smukke kombineret med en sort winged eyeliner!  

Om du skal tilbringe Valentinsdag med kæresten eller ej, så er det oplagt at sætte prikken over i'et på kærlighedens dag med en klassisk rød læbestift. Så giv dig endelig i kast med din yndlings røde læbestift!

3. Naturlige øjne og glossy læber

Det naturlige look er en stensikker vinder til enhver tid. Skab dit eget naturlige og friske look med smuk highlighter, glossy læber og en let glød.

Dette look er lige så let at kreere, som det ser ud. Start med et let lag Supreme Lash Mascara, der giver et naturligt og sammensat makeup look. Fuldend makeuppen ved at give din hud et naturligt solkysset og friskt pust ved at bruge bronzer og blush. Find din yndlingsbronzer frem, som ikke er for mørk, og læg den let langs kæbelinjen, i kanten af din hårgrænse og lidt hen over næse og hage. Læg derefter en lys blush på kindbenet, der giver en fornemmelse af vindfriske kinder. Afslut med en flot highlighter, der fremhæver dine bedste ”features” og giver en illusion af en sund og lysende hud.

Pep looket op med rosa, glossy læber, der ikke kun giver en lækker glans, men samtidig den perfekte opmærksomhed til dine læber. En fugtgivende lipgloss kan gøre underværker på Valentinsdag – og så er du endda sikker på, at dine læber forbliver bløde og klar til hvad end, dagen bringer.

4. Det ultimative Valentins-look

Har du lyst til at prøve kræfter med en makeup, som er lidt ud over det sædvanlige? Så er dette ”pink smokey eye look” lige noget for dig! Ingen Valentinsdag uden lyserød. Dette look er bestemt en af vores favoritter og er bestemt værd at afprøve selv derhjemme. Lyserød øjenskygge vil give en legende, men alligevel et sofistikeret udtryk, der ikke går ubemærket hen. Og hvis du vil prøve lykken på Valentinsdag, så vil denne øjenskyggefarve helt sikkert føre dig derhen!

Er denne lidt mere modige makeup noget for dig, så find din lyserøde øjenskyggepalette frem og påfør en øjenskygge i de lyserøde nuancer og et par Date Night vipper for at give et varigt indtryk og et mindeværdigt øjeblik! Date Night er designet til at give en masse volumen med en let længde, der giver en illusion af mere markerede øjne, da dens volumen indrammer øjnene til perfektion. Hold dig til den sikre vej med samme lyserøde farvenuancer for at bibeholde et elegant, velovervejet look.

Læs næste

DUFF's Guide til Press-On Nails
Hold Galentine's Dag med veninderne!