Makeup

Sæsonens beauty-favoritter

Sæsonens beauty-favoritter

Nøgleordene for denne sæsons musthaves

Den nye sæson er ved at gå os i møde. Nøgleordene for denne sæsons 'musthaves' er naturlig volumen, plejende ingredienser og to-i-en løsning, der gør både den øvede og nybegynder klar til enhver lejlighed – både dem som er på farten og ønsker sundere øjenvipper med et hurtigt lag mascara til dem, som har lagt op til festlige anledninger med flirtende vipper. Læs med her, så får du vores bud på sæsonens favoritter, som du ikke kan gå galt i byen med.

En ting er sikkert, sæsonerne skifter, ligeledes gør favoritter. Men selvom vi nu bevæger os mod mere kolde, våde og grå dage, så kan du løfte humøret ved at finde dine nye favoritter, som gør dig klar til hvad end, dagene bringer. Elegant, nemt, smart – you can have it all!

1) Styrk dine egne naturlige vipper – også med mascara

Alle ved, at en smule mascara kan gøre underværker - og vende alt fra kedeligt til friskt. Smukke øjenvipper er nogle gange alt, hvad du behøver for at føle dig lækker. Men udover mascara kan give selvtilliden et ekstra boost, så kan du med denne favorit, Supreme Lash Mascara, tilføre en ekstra styrkende og plejende effekt til dine egne vipper. Noget unikt, som du ellers ikke opnår med andre mascara! Med andre ord vil denne mascaras plejende vippeserum, med blandt andet ingredienserne Biotin og Castor oil, give dig et længerevarende resultat med sunde, lange øjenvipper, som du ikke vil fortryde!

Et musthave, som får dine vipper til at føles bløde og sunde samtidig med, at du ikke går på kompromis med din sædvanelige mascara-rutine, som får vipperne til at syne fyldige og længere. Det bedste fra to verdener, der giver dig de smukke øjenvipper, du længes efter.

 2) Få flirtende vipper du ikke kan sige nej til

Falske øjenvipper er ikke, hvad det har været. Får du også associationer tilbage til dengang, hvor kunstige øjenvipper var et synonym for Hollywood? Så er det på tide, at du får øjnene op for et helt nyt univers, hvor kunstige øjenvipper især kan se naturligt ud og fremhæve dine øjne på den helt rigtige måde. Sæsonen byder nemlig på en bølge af genanvendelige øjenvipper, og It Girl vipperne garanterer dig, at du får den volumen, som du ville ønske, du vågnede op til hver morgen!

’50 shades of lashes’ har taget en helt anden retning. Og et af dem er blandt andet vores nye It Girl vipper, der gør din morgenrutine lidt nemmere – flotte, flirtende vipper uden det hårde arbejde. Lad dig inspirere af disse It Girl vipper, som kan vende op og ned på hele din verden, da de både er lette at påføre og giver dig et medium glam look med dens 3D-effekt. Find din indre It Girl frem for med disse vipper kan du hurtigt opnå et ’Day-to-Night’ look. It Girl er nemlig en favorit, da du kan forvandle et simpelt, elegant hverdagslook til et mere flirtende, festligt aften look – og hemmeligheden bag ligger i et ’chikt twist’, hvad end der er tale om en let øjenskygge til dramatiske, røde læber. Med It Girl kan du om morgenen være ’casual’ og om aftenen ’sensual’.

  

 

Der er god grund til at investere i et par lækre genanvendelige øjenvipper. Udover vores vipper kan bruges +25 gange, så spænder vores vifte for vipper bredt. Er du mere til et glamourøst og dramatisk look, så frygt ej – glamour findes ikke kun på den røde løber blandt de famøse Hollywood-stjerner, men kan opnås af alle og enhver, der ønsker sig lige dét ekstra. Vores Red Carpet vipper er velegnede til dig, der skal til en stor begivenhed i weekenden eller ønsker lidt mere ’glam’ i hverdagene.

Har du lyst til at ’rocke’ et ’cat-eye’ look, så skal du have fingrene i vores glamourøse Red Carpet vipper, der både giver dig en masse volumen og længde. Den perfekte sammensætning af vippestråene vil løfte øjnene, og dens 3D effekt vil skabe en naturlig overgang med dine egne naturlige vipper.

 

3) Let som en leg med eyeliner

Er du træt af, at din finmotorik ikke er så samarbejdsvillig, når du skal til at påsætte dine kunstige øjenvipper? Så findes der heldigvis en løsning til dig. Vi har nemlig længe vidst, at der er mange, som døjer med alt fra små rystende bevægelser, der får øjenvipperne til at sidde forkert til en sjusket eyeliner, der får hele looket til at falde til jorden.

Når tiden endda er knap, er det skønt med en eyeliner med flere funktioner i én, som kan gøre din makeup-rutine meget nemmere. Svaret er enkelt. Perfect Lash Adhesive Liner er nemlig en eyeliner, der har den unikke to-i-en løsning, der vil få din påsætning af falske vipper til at se ud som en leg. Du kan bide dig sikker på, at limen i lineren gør det nemmere at påføre vipperne samtidig med, at den spidse filt-tip sikrer dig en fejlfri, skarp linje. What’s not to like?

 

Læs næste

Vippeguide: Fra naturlige til medium glam
Ny produktlancering: Sådan laver du den perfekte winged eyeliner